kriminal Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Pai natiunile alea sunt reprezentate si in SUA, tocmai ti-am spus. Mereu sunt cativa fosti campioni din mondial care cauta gloria in SUA, dar nu prea reusesc de obicei (exceptia a facut-o Ken Roczen in 2014). Invers nu prea au de ce sa vina pentru ca e un campionat mai putin urmarit, sunt mai putini bani. In plus, ei cresc de mici cu ideea ca gloria suprema e acolo la ei. Daca te uiti in declaratiile pilotilor europeni, multi spun ca ar dori sa faca trecerea spre SUA, ca acolo e nivelul cel mai inalt. Multi dintre ei au facut trecerea cand inca erau pe varful valului in Mondial, pentru ca li se parea mai de prestigiu sa ia titlul in SUA. Putinii americani care au venit in MX1 au fost mediocrii care nu reuseau acolo (cam ca americanii care vin la echipe de baschet europene, ca nu au loc in NBA). Si daca te uiti la marii piloti. In ultimii ani, in MX1 a fost Cairoli vs restul. In SUA s-au batut la sange patru-cinci piloti de nivelul lui Cairoli (Villopoto, Dungey, Barcia, Roczen, Stewart). Vom afla in 2015 cum sta treaba, cand cel mai tare european (Cairoli) se va bate de la egal la egal cu cel mai tare american din ultimii 10 ani (Villopoto), amandoi in echipe de uzina, in MX1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 (editat) IMHO - La ora asta, crema e în Supercross, mai toți europenii bălesc să ajungă în SX. Cairoli e o excepție fericită. Aia cu venitul e ca la WSBK sau BSB. Alea par cele mai șmechere campionate, dar toți piloții doresc să ajungă la motoGP și sar imediat ce au ocazia Ultimele trei-patru campionate SX au fost extraordinare. Abia aștept să înceapă 2015 Editat Decembrie 3, 2014 de Trolek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Hai ca deraiaram topicul de tot. Ziceti cine e in pozele alea, daca sunteti asa connaiseuri. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Ma, spre rusinea mea chiar nu stiu. Si nu vreau sa trisez si sa ma uit pe google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 Usor. Jorge Lorenzo. Stiu poza dintr-un interviu cu el de mai demult. La postarea mea raspunsul (pe care nu l-a stiut nimeni, ha ) este Jean Michel Bayle. Campion in motocros in anii ´80-'90, printre putinii europeni care au avut succes in supercrosul american (doua titluri parca) si singurul pilot de top din motocros care a avut ceva succes la varf in cursele de viteza (plasari decente - locuri 4-5-6 - in a doua jumatate a anilor ´90 pentru echipa Yamaha a lui Kenny Roberts la 500, plus ceva podiumuri si pole-position-uri la 250). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Primii doi-s usori. La al 3-lea sa va vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Primii e clar ca-s Vinales (Maverick) si Jack Miller. Al treilea as zice ca e Niklas Ajo dupa nr. 31 si logo-ul Red Bull, dar n-as baga mana in foc. De unde e poza, e un eveniment recent? Sunt curios unde s-au dat pe zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 ia sa va vad!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Primii e clar ca-s Vinales (Maverick) si Jack Miller. Al treilea as zice ca e Niklas Ajo dupa nr. 31 si logo-ul Red Bull, dar n-as baga mana in foc. De unde e poza, e un eveniment recent? Sunt curios unde s-au dat pe zapada. Nu E Ajo, dar nu esti foarte departe. Evenimentul este recent si a avut loc in Finlanda. Indicii: tipul e "bastinas" si provine din motorsportul pe 4 roate. ia sa va vad!!! Erm... tu sau Sasha? Ce va mai place distractia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 ia sa va vad!!! O fi chiar marele Jumba? Nu E Ajo, dar nu esti foarte departe. Evenimentul este recent si a avut loc in Finlanda. Indicii: tipul e "bastinas" si provine din motorsportul pe 4 roate. Hmm, sa fie Raikkonen? Ca stiu ca lui ii mai placea motocrosul, parca avea si o echipa de motocros la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Hmm, sa fie Raikkonen? Ca stiu ca lui ii mai placea motocrosul, parca avea si o echipa de motocros la un moment dat. Te apropii, dar nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Chiar sunt in ceata. Valtteri Bottas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Chiar sunt in ceata. Valtteri Bottas? Tot aproape. Inca un indiciu (deja devine usor): nu mai concureaza in F1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Tot aproape. Inca un indiciu (deja devine usor): nu mai concureaza in F1. Hakkinen?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Mai baga o fisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Alain Prost )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 marele Jumba este cumva o aluzie la kilogramele adaugate de sarbatori??? )) ei bine nu, nu este marele Jumba !!! cum era sa pun poze cu mine Sasha e impricinatul, saptamana trecuta la coclau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Mai baga o fisa Bai, deci m-ai bagat total in ceata. Deci e finlandez, a fost in F1 dar nu mai e. Si nu e Hakkinen. Doar n-o fi Keke Rosberg sau JJ Lehto, ca astia sunt batrani ca formele de relief. Kovalainen? Mika Salo? Deja chiar nu mai stiu alti finlandezi din F1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 L-ai zis. Heikki este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 L-ai zis. Heikki este. Pfiu, ca greu a mai fost. Ia sa mai pun si eu unul. Hint: fost pilot de MotoGP, a castigat categoria Expert Single la Romaniacs la un moment dat si a fost in top 20 in Raliul Dakar. Acum are cam 45 de ani si se da in Dakar si anul asta, la categoria Malles Moto (adica aia la care iti intretii singur motocicleta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Poate mai trece bibi pe aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 (editat) Pfiu, ca greu a mai fost. Ia sa mai pun si eu unul. Hint: fost pilot de MotoGP, a castigat categoria Expert Single la Romaniacs la un moment dat si a fost in top 20 in Raliul Dakar. Acum are cam 45 de ani si se da in Dakar si anul asta, la categoria Malles Moto (adica aia la care iti intretii singur motocicleta).Proton Cu Kenny Roberts Proton si moaca aia de scolar silitor, e destul de usor sa-l recunosti pe Jurgen van den Goorbergh (am folosit wiki doar ca sa-si scriu numele corect). Nu stiam de Romaniacs si Dakar, si habar n-am ce cauta langa Rizla Suzuki (nici combinezonul nu se prea asorteaza). Editat Ianuarie 6, 2015 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Cu Kenny Roberts Proton si moaca aia de scolar silitor, e destul de usor sa-l recunosti pe Jurgen van den Goorbergh (am folosit wiki doar ca sa-si scriu numele corect). Nu stiam de Romaniacs si Dakar, si habar n-am ce cauta langa Rizla Suzuki (nici combinezonul nu se prea asorteaza). Yep, el este. Motocicleta Rizla Suzuki nu este de MotoGP, ci de Supersport. A mers si in mondialul de supersport si in ceva campionate nationale de supersport (IDM, campionatul olandez). In vremea aia, parteneriatul dintre Rizla si Suzuki in competitii era valabil in foarte multe ramuri. Omul e foarte tare, face ciclism de semi-performanta, a mers in campionatul european de enduro, in supermoto si in 2009 a fost pe 17 in Dakar, la prima participare (best rookie in anul ala). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Yep, el este. Motocicleta Rizla Suzuki nu este de MotoGP, ci de Supersport. A mers si in mondialul de supersport si in ceva campionate nationale de supersport (IDM, campionatul olandez). In vremea aia, parteneriatul dintre Rizla si Suzuki in competitii era valabil in foarte multe ramuri. Pare de 1000 GSXR-ul ala. K6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate