nike Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Tadayuki Okada alaturi de Mick Doohan in paddock la Motegi 2006 eu cred ca poza e facuta anul trecut in Australia si din ea lipseste Stoner.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 (editat) ok, fie.. hai inca una.. Toni Elias Hai sa pun si eu o poza Editat Aprilie 19, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 (editat) Toni Elias sa i fi cazut lu bibi netul.. esti urmatorul.. Editat Aprilie 19, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 ok, fie.. hai inca una.. Elias cu fata lui obisnuita. Ceredeam ca trebuie sa fie din ipostaze mai dubioase, sau macar mai indepartate in timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Hai sa pun si eu o poza ma gandeam ca pui si tu pe unii mai seriosi, nu unul care cand a ajuns la numarul de pe carena s-a retras din competitii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Unul care s-a retras si mai repede. Nu, nu e Uccio... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 ma gandeam ca pui si tu pe unii mai seriosi, nu unul care cand a ajuns la numarul de pe carena s-a retras din competitii Pai nu vezi ca prima lui pasiune a fost pescuitul? S-a intors la vechile obiceiuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 (editat) Unul care s-a retras si mai repede. Nu, nu e Uccio... Manuel Poggialli ? Editat Aprilie 19, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 @Zair - mi-a scapat mie, sau nu ti-a raspuns nimeni la poza cu Barros? Later Edit: acum am vazut ca era numele si in link-ul pozei. Toate au fost simple inafara de poza lui PTR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 eu cred ca poza e facuta anul trecut in Australia si din ea lipseste Stoner.. Nu e. Am gasit poza pe motogp.com si acolo scria ca e la Motegi in 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 @vampiria La de-astea istorice nu mă bag fiindcă ar trebui să trișez (mă uit doar de prin 95) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 total off-topic, dar eu in cautarea numelui tipului japonez din poza lui bibi, am aflat cum il cheama pe Presedintele HRC (Honda Racing Corporation): Tetsuo Suzuki Off topic, la off topicul tau. Nu mai este. Acum presedintele se numeste Yoshishige Nomura. http://www.crash.net/motogp/news/201662/1/honda-announces-new-hrc-president.html. Hristos a inviat! @Vampiria, cel din centrul fotografiei vintage, postata de tine, pare sa fie Agostini. Corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Manuel Poggialli ? El e, cu nr. 1 pe carena si Gilera scris mare. Dar cu mainile nu stiu ce facea... @Vampiria, nu il recunosc decta pe Agostini. Restul parca ar fi dintr-o comedie cu mafioti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) Cine-s ăia ? Frații Espargaro ? Eu zic că exagerați cu pozele astea cu copii. Beat that Editat Aprilie 20, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Cine-s ăia ? Frații Espargaro ? Iti dau un indiciu, cand a mai crescut ar fi fost suficient sa populeze animalX de unul singur. Nu-i recunosti expresia din a doua poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 VR 46 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 @Vampiria, nu il recunosc decta pe Agostini. Restul parca ar fi dintr-o comedie cu mafioti. neah, nu-s mafioti, unu-i rdg-ist, altu ceh… http://www.motogp.com/en/Results+Statistics/1968/TCH/350cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 VR 46 ? Da. Cu Uccio in dreapta lui din scoala generala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 una ușoară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) una ușoară E o Aprilia RS Cube, si cu avatarul ala.....Dar dupa podiumul cu un John Travolta intrat la apa de mai devreme, acum nu poate fi decat Bruce Willis calare pe cometa... Ai sters numarul dar i-ai dat un aspect de priza de admisie acum, si parca aduce mai bine cu un Proton. Editat Aprilie 20, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 :D .Dar dupa podiumul cu un John Travolta intrat la apa de mai devreme, Să mor dacă ăla din stînga (cum te uiți la poză) nu e Armand Assante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 dublu quizz (destul de ușor) Okada e primul nume de japonez pe care il asociezi cu Doohan, cine altcineva sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 20, 2014 Autor Share Postat Aprilie 20, 2014 una ușoară colin edwards in caz ca am ghicit, iat-o pe urmatoarea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Talmacsi Impreuna au 3 titluri mondiale sbk, dar o singura victorie in motogp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) Spies și Edwards ? Asta chiar e o poză foarte mișto. Mi-a plăcut și interviul cu Spies de pe crash.net * * * * Astea-s doar pentru fun fiindcă e clar despre cine e vorba PS - ăsta pare să fie cel mai mișto topic de pe motociclism.ro Editat Aprilie 20, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate