Endurache Postat Octombrie 5, 2017 Share Postat Octombrie 5, 2017 Josh Brookes la Cadwell Park. » Post actualizat in 05 Oct 2017 09:48Sa va vad si eu. Vreau nume, prenume, motocicleta pe care a concurat si ce avea diferit fata de celelalte motociclete de pe grila. Ca indiciu, va spun ca omul a fost castigator de mare premiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 5, 2017 Share Postat Octombrie 5, 2017 (editat) ... @ivan_pedala: nu știu cum o cheamă, știu că era o fată pe vremuri care mergea tare, dar nu mai țin minte numele. Este vorba despre doamna Silvia Iordache, al carei profil feizbuc il puteti vedea in link, mai jos! https://www.facebook.com/silvia.iordache1?pnref=friends.search Editat Octombrie 5, 2017 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 5, 2017 Share Postat Octombrie 5, 2017 Respect! http://www.tiberiutroia.ro/2016/03/fete-motocicliste/ » Post actualizat in 05 Oct 2017 11:10 Peace, sir Ivan Pedala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Turn 3 Malaysia 4th gear.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Ben Spies. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Atunci pune urmatoarea poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 » Post actualizat in 06 Oct 2017 07:04 Josh Brookes la Cadwell Park. » Post actualizat in 05 Oct 2017 09:48Sa va vad si eu. Vreau nume, prenume, motocicleta pe care a concurat si ce avea diferit fata de celelalte motociclete de pe grila. Ca indiciu, va spun ca omul a fost castigator de mare premiu. Daca mai vreti indicii la asta: - A concurat in anii 70; - A avut multiple clasari pe podium; - A fost in cursa pentru titlul clasei 500cc; - Si-a pierdut viata intr-un accident de motocicleta; - A fost facut un documentar despre viata sa; - Este dintr-o tara vorbitoare de limba engleza; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iminofensiv Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 (editat) » Post actualizat in 06 Oct 2017 07:04 Daca mai vreti indicii la asta: - A concurat in anii 70; - A avut multiple clasari pe podium; - A fost in cursa pentru titlul clasei 500cc; - Si-a pierdut viata intr-un accident de motocicleta; - A fost facut un documentar despre viata sa; - Este dintr-o tara vorbitoare de limba engleza; Shane Byrne Editat Octombrie 6, 2017 de iminofensiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Ben Spies. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 » Post actualizat in 06 Oct 2017 07:04 Daca mai vreti indicii la asta: - A concurat in anii 70; - A avut multiple clasari pe podium; - A fost in cursa pentru titlul clasei 500cc; - Si-a pierdut viata intr-un accident de motocicleta; - A fost facut un documentar despre viata sa; - Este dintr-o tara vorbitoare de limba engleza; Kim Newcombe, neozeelandez, avea motocicletă Konig cu motor în doi timpi de barcă. Am documentarul despre el, dar nu l-am văzut încă. Mi-a luat ceva să-mi aduc aminte cum îl cheamă. Shane Byrne E cumva Jean-Philippe Ruggia, primul pilot de GP care a pus cotul jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iminofensiv Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Kim Newcombe, neozeelandez, avea motocicletă Konig cu motor în doi timpi de barcă. Am documentarul despre el, dar nu l-am văzut încă. Mi-a luat ceva să-mi aduc aminte cum îl cheamă. E cumva Jean-Philippe Ruggia, primul pilot de GP care a pus cotul jos? Tag you're it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 Cecherap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 cum nu e Nicky, o fi tat'su, Earl ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 6, 2017 Share Postat Octombrie 6, 2017 cum nu e Nicky, o fi tat'su, Earl ? Nope. Poza e din anii '90. Earl e mult mai bătrân și s-a dat cam numai pe flat-track. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 7, 2017 Share Postat Octombrie 7, 2017 absolut la ghiceala, dupa cum arata pe motocilceta, zici ca e Colin Edwards Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Octombrie 7, 2017 Share Postat Octombrie 7, 2017 Pentru a ne aminti de cel ce a fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Octombrie 7, 2017 Share Postat Octombrie 7, 2017 Cecherap. Whitham Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Pentru a ne aminti de cel ce a fost... Mah.. nu stii regulile?! 1.Nu postezi decat daca raspunzi corect la alta poza (primu, gen..) 2.Trebuie scos numele din poza urcata, altfel consumi banda de net inutil. 3.Cel ce urca poze cu Marquez e bannat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 1. Nu stiam 2. Chiar nu vazusem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 (editat) 3. » Post actualizat in 08 Oct 2017 08:43Pentru a ne aminti de cel ce a fost... Asta poti sa o pui la Accidente, cu trandafiri si inimioare Editat Octombrie 8, 2017 de bimbominkia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Whitham Exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 (editat) 1. Nu stiam 2. Chiar nu vazusem... 3. Asta poti sa o pui la Accidente, cu trandafiri si inimioare #bibizicebine Editat Octombrie 8, 2017 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Recunoasteti-o p-asta : Hint : ma-sa e buna si ta-su a plecat la pescuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Noua creatie a lui Stoner. Sau, abandonul total al motociclismului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Sau, abandonul total al motociclismului. Nu chiar - din cand in cand le mai arata cum se merge lui DesmoGiorgio & DesmoDovi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate