Tzitzicat Postat Ianuarie 4, 2019 Share Postat Ianuarie 4, 2019 (editat) Acum 16 minute, PzKpfW a spus: Pilotul, cursa Misto asta Hai sa vedem si altcineva Ajut si eu cu un GP18 (pt. pilot ) Editat Ianuarie 4, 2019 de Tzitzicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Ianuarie 4, 2019 Share Postat Ianuarie 4, 2019 Petrucci Mugello 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 4, 2019 Share Postat Ianuarie 4, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 4, 2019 Share Postat Ianuarie 4, 2019 Valencia,honda hrc,pilot.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 On 04.01.2019 at 13:48, Tzitzicat said: Am recunoscut doar motocicleta: RC211V (V5-ul). Pentru pilot m-a ajutat Google, deci nu zic. Am să spun doar că pentru cine-și amintește de cască, e foarte ușor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 Acum 1 oră, PzKpfW a spus: Am recunoscut doar motocicleta: RC211V (V5-ul). Pentru pilot m-a ajutat Google, deci nu zic. Am să spun doar că pentru cine-și amintește de cască, e foarte ușor. Debutant Acum 1 minut, Tzitzicat a spus: Debutant RC211V 5V....nu ajuta mult S-a fabricat.ceva ani Casca....da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 11, 2019 Share Postat Ianuarie 11, 2019 Hai mă băeți. Nimeni? Până una-alta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 11, 2019 Share Postat Ianuarie 11, 2019 Bietul Dani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 11, 2019 Share Postat Ianuarie 11, 2019 1 oră în urmă, Doctor X a spus: Bietul Dani. Asta pare sa fie crudul Dani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 11, 2019 Share Postat Ianuarie 11, 2019 4 hours ago, Doctor X said: Bietul Dani. 2 hours ago, P T R said: Asta pare sa fie crudul Dani Ați răspuns la postul meu sau al lui @Tzitzicat? Pentru unul dintre ele, răspunsul este corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 Acum 13 ore, PzKpfW a spus: Hai mă băeți. Nimeni? Până una-alta: Alta liga S-a umblat la cutia cu maimute Ajut cu.....Moto 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 Diggia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 El. Un pilot de urmărit sezonul acesta la Moto2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 Jaques Villeneuve (stânga), Tommi Mäkinen (dreapta). Fiind vorba despre 1998 (singurul an în care Villeneuve a concurat pentru Williams-ul brand-uit Winfield) și ceilalți doi fiind campionii disciplinelor lor respective, probabil că în centru, călare pe un VFR800Fi , este Mick Doohan. Montmeló. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 Acum 4 minute, PzKpfW a spus: Jaques Villeneuve (stânga), Tommi Mäkinen (dreapta). Fiind vorba despre 1998 (singurul an în care Villeneuve a concurat pentru Williams-ul brand-uit Winfield) și ceilalți doi fiind campionii disciplinelor lor respective, probabil că în centru, călare pe un VFR800Fi , este Mick Doohan. Montmeló. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 Acum 42 minute, PzKpfW a spus: Jaques Villeneuve (stânga), Tommi Mäkinen (dreapta). Fiind vorba despre 1998 (singurul an în care Villeneuve a concurat pentru Williams-ul brand-uit Winfield) și ceilalți doi fiind campionii disciplinelor lor respective, probabil că în centru, călare pe un VFR800Fi , este Mick Doohan. Montmeló. De unde sti atatea,ori ai 217de ani,ori le cauti pana le gasesti. Respectele mele daca esti asa fanatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 (editat) Acum 4 ore, P T R a spus: De unde sti atatea,ori ai 217de ani,ori le cauti pana le gasesti. Respectele mele daca esti asa fanatic E bun Mare placere sa...ne conversam Editat Ianuarie 12, 2019 de Tzitzicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 5 hours ago, P T R said: De unde sti atatea,ori ai 217de ani,ori le cauti pana le gasesti. Respectele mele daca esti asa fanatic Mă uit la motorsport de mic. Personajele din poză erau emblematice la vremea respectivă. Pe Villeneuve îl recunoști după părul blond spălăcit (s-a vopsit parcă la ultima cursă a sezonului 1997, când a și câștigat titlul în fața lui Schumacher - cursă memorabilă) și mașină: coloritul este clar al unui FW20 (FW19 era albastru-Rothmans, FW21 are botul mai plat și cu mai mult alb pe aripa față). Am stabilit deci anul: 1998. Celui din centru nu i-am recunoscut figura. Însă era clar că este ceva campion la motociclism. Stă călare pe o Honda - ce campion mondial major a avut Honda în 1997? Era ușor de ghicit. Tommi Mäkinen nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Imaginea lui este practic legată de cea a Mitsubishi-ului EVO (II-VI). Patru titluri consecutive între '96 și '99. La fel, circuitul a fost ghicit, nu recunoscut. Pentru o reuniune atât de importantă, trebuia să fie un circuit major și cel mai probabil european (cele 3 discipline aveau cea mai importantă bază de fani în Europa). Dintre circuitele europene majore de la vremea respectivă, câte aveau drept ultim viraj o curbă la dreapta de viteză medie? Hungaroring? Are tribune pe exteriorul ultimului viraj. Nürburgring (GP)? S-ar fi văzut (în spate, blocată) breteaua care leagă circuitul de GP de Nordschleife. Imola? Are zonă de eșapare redusă după ultima șicană (Variante Bassa, stânga-dreapta), apoi zid și tribune. A1-Ring (actualul Red Bull Ring)? Diferență de nivel și păduri de brazi în spate. Silverstone la vremea respectivă avea linia de start-sosire după Woodcote - dreapta cu gaz maxim, gen Parabolica de la Monza, deci nu. Hockenheimring? Ar fi fost plin de tribune în spate. Ar mai fi fost Albert Park (Melbourne) dar erste circuit stradal, îngust, fără zone atât de mari de eșapare. Sau Suzuka, dar dreapta este în coborâre. Ce rămâne? Circuit de Catalunya, printre cele mai moderne la vremea respectivă. 1 hour ago, Alex28 said: Greu. Pilot european. Cam de atât sunt sigur deocamdată. Indicii? Eu pun una ușoară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Sherlock Motorsport Holmes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Este actual pilot Motogp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Asta cu 12 nu e mm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 E Franco Morbidelli Ideea e ca nu exista niciun indiciu Doar ....google Si nu asta cred ca e sensul Acum 17 ore, PzKpfW a spus: Eu pun una ușoară. O fi Simoncelli....dupa par Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Nu aș fi ghicit niciodată Morbidelli. Poza o localizam temporal pe la jumătatea anilor '90 - după calitate și după mașina din spate (Opel Astra F Caravan) care pare destul de nouă acolo. Ori Franco e născut în '94. Deci poza e de fapt de prin 2000. Bună. 1 hour ago, Tzitzicat said: O fi Simoncelli....dupa par Nu este. Nu mai are părul așa. Dar trăsăturile feței sunt la fel și acum. Chiar seamănă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate