Tzitzicat Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Acum 11 minute, PzKpfW a spus: Nu aș fi ghicit niciodată Morbidelli. Poza o localizam temporal pe la jumătatea anilor '90 - după calitate și după mașina din spate (Opel Astra F Caravan) care pare destul de nouă acolo. Ori Franco e născut în '94. Deci poza e de fapt de prin 2000. Bună. Nu este. Nu mai are părul așa. Dar trăsăturile feței sunt la fel și acum. Chiar seamănă. Atunci..... E Felipe Massa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 2 hours ago, Tzitzicat said: Atunci..... E Felipe Massa Nici - deși văd asemănarea. Pilot de MGP. Poza e din '88, deci nu mai e chiar tinerel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Acum 52 minute, PzKpfW a spus: Nici - deși văd asemănarea. Pilot de MGP. Poza e din '88, deci nu mai e chiar tinerel. Daca nu e nici...Dovizioso....ma las Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 1 hour ago, Tzitzicat said: Dovizioso Bingo! Nu ți se pare că seamănă? Încă una (mă scuzați că tot eu pun, dar tot găsesc): Plodul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 Acum 7 ore, PzKpfW a spus: Bingo! Nu ți se pare că seamănă? Încă una (mă scuzați că tot eu pun, dar tot găsesc): Plodul. Parca mai bine cu Massa Max Verstappen Pilotul si masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 On 14.01.2019 at 5:29, Tzitzicat said: Ha! Bună asta! Sfârșit de '93, McLaren sunt în dificultate după plecarea celor de la Honda. Folosesc motorul V8 de la Ford care este inferior motoarelor V10 Renault și chiar Ferrari. Caută cu disperare un partener motorist mai bun pentru 1994. Una dintre variante, Lamborghini (prin Chrysler). În ciuda testelor pozitive (atât Senna cât și MikaHäkkinen încercaseră motorul), McLaren avea până la urmă să meargă cu Peugeot în '94 - o greșală pe care o vor repara în '95 când vor începe colaborarea cu Mercedes. Răspuns: Ayrton Senna, McLaren Lamborghini, 1993, test la Silverstone. Din nou, una ușoară: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 Mick Schumacher Benetton, probabil 2017.... aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 (editat) Pai voi sunteti sefii PzKpfW si tzitzicat Editat Ianuarie 17, 2019 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 35 minutes ago, The_Sin_Eater said: Mick Schumacher Benetton, probabil 2017.... aici? Petre Pop, Isle of Man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 1 oră în urmă, PzKpfW a spus: Ha! Bună asta! Sfârșit de '93, McLaren sunt în dificultate după plecarea celor de la Honda. Folosesc motorul V8 de la Ford care este inferior motoarelor V10 Renault și chiar Ferrari. Caută cu disperare un partener motorist mai bun pentru 1994. Una dintre variante, Lamborghini (prin Chrysler). În ciuda testelor pozitive (atât Senna cât și MikaHäkkinen încercaseră motorul), McLaren avea până la urmă să meargă cu Peugeot în '94 - o greșală pe care o vor repara în '95 când vor începe colaborarea cu Mercedes. Răspuns: Ayrton Senna, McLaren Lamborghini, 1993, test la Silverstone. Bravo Uite si pilotul de teste Si ...mai pun una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 Ben Bostrom Cred ca Laguna Seca 2001... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 Acum 1 minut, The_Sin_Eater a spus: Ben Bostrom Cred ca Laguna Seca 2001... Toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 Las si altora... Okada Toseland ...sper sa nu ma insel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 36 minutes ago, The_Sin_Eater said: Ben Bostrom Pe Ducati 996R. Colin Edwards, Honda VTR 1000 SP. Neil Hodgson, Ducati 996RS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 Acum 1 minut, PzKpfW a spus: Pe Ducati 996R. Colin Edwards, Honda VTR 1000 SP. Neil Hodgson, Ducati 996RS. Asa da Acum 58 minute, PzKpfW a spus: Pe Ducati 996R. Pun tot eu....cu un scop Pilotul si ....de ce are acelasi numar ca si alti piloti Ferrari Tu ai talent si de povestitor Ar trebui sa intereseze si pe altii 1 oră în urmă, Tzitzicat a spus: Asa da Pun tot eu....cu un scop Pilotul si ....de ce are acelasi numar ca si alti piloti Ferrari Tu ai talent si de povestitor Ar trebui sa intereseze si pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 ...Nu sunt sigur că înțeleg. E Nigel Mansell, sezonul 1990. Se întrevede numărul 2 de pe botul mașinii (Prost venise la Ferrari cu numărul 1, al campionului mondial en-titre în acel an). E ceva special ce mi-a scăpat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 Iti scapa ceva E un Ferrari 640....1989 27 numarul In 1990 era ...641...numarul 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 (editat) M-ai băgat în dubii și am verificat ceva poze pe Google. Dar chiar este un 641 din 1990. Se vede după amplasarea logo-ului Marlboro de pe airbox (și 640-ul l-a avut așa în primă fază, dar airbox-ul arăta complet diferit), după priza de aer de deasupra capului pilotului și după evacuările de aer din partea superioară a nacelelor (640-ul nu a avut). În '89 Ferrari au mers cu numele 27 și 28 datorită sistemului de numerotare existent la momentul respectiv. Apoi a venit Prost cu numărul 1 și 2 pentru sezonul 1990. Cum Prost a pierdut în '90 în fața lui Senna, numere 1 și 2 s-au dus la McLaren, iar Ferrari a preluat numerele echipei care i-a bătut - chiar 27 și 28. Și au tot mers cu perechea asta de numere până în '96 când iar a venit campionul mondial cu #1 după el (Schumacher, de la Benetton) la ei. Apoi am impresia că au renunțat la regula stupidă de numerotare, iar echipele primeau perechile de numere în funcție de locul pe care terminaseră în clasamentul campionatul trecut. Editat Ianuarie 17, 2019 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 Asta cred ca e masina Ideea era cu...numerele Cine castiga ...inlocuia Pana in 1996 parca a fost regula Ai dreptate..e un 641 Se vede f bine la eleron Daca nimeni nu zice nimic...pun eu Una usoara de vineri....pilotul si cursa Si inca una cu indicii... F1, masini diferite, ani diferiti, acelasi pilot, acelasi motor Pilotul....fara puncte in F1 Cine e pilotul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 19, 2019 Share Postat Ianuarie 19, 2019 On 17.01.2019 at 21:13, Tzitzicat said: Una usoara de vineri....pilotul si cursa Pilotul, (după cască), Mark Blundell. McLaren Mercedes. Singurul an în care a concurat pentru ei, 1995. Era inițial pilot de rezervă, dar cum Mansell a abandonat echipa după primele curse, Blundell l-a înlocuit pentru tot restul sezonului. Cursa presupun că Silverstone. E oprit chiar pe linia de start/sosire. Așa a terminat cursa după un contact în ultimul tur parcă. Acum e comentator de F1 pe la televiziunile britanice. On 17.01.2019 at 21:13, Tzitzicat said: Ah, începutul anilor '90, când orice producător de șasiuri care rușea să încropească un buget care să acopere cheltuielile minime pentru 1-2 GP-uri intra în F1. Rezultatele erau de obicei rizibile iar mașinile erau adevărate jaloane mișcătoare pentru echipele serioase. Dealtfel cred că în acea perioadă s-a introdus regula de 107%, pentru a evita ca mașinile foarte lente să mai participe la curse. Am să spun ce știu: mașinile. Prima este un Leyton House/March (echipa a trecut printr-un proces de rebranding în plin sezon, à la Force India/Racing Point anul trecut), 1991. Nu știu indicativul șasiului. A doua este un Pacific Ford din 1992, 1993 și 1994. La fel, nu știu cu ce nume botezaseră șasiul. Printre cele mai slabe echipe din isotria competiției, cumpăraseră (indirect, poveste lungă) design-ul de la Rory Byrne. De unde și design-ul avantgardist cu nasul înalt: cred că doar Pacific și Benetton Ford au avut așa ceva la începutul anilor '90. Șasiul în sine a fost conceput de Byrne în '92. Pacific a cumpărat design-ul pentru a concura cu el în sezonul '93, dar cum nu au reușit să strângă destule fonduri pentru a participa în acel an, au folosit mașina abia în sezonul '94. Iar la un moment dat i-au și modificat design-ul, introducând un "nas plonjant" așa cum avea aproape toată lumea la momentul respectiv. Pilotul nu-l știu: s-au perindat multe nume pe la echipele astea, majoritatea anonimi de care nu s-a mai auzit de atunci. Dar am căutat pe net de curiozitate (deci nu spui, las pe altul). Foarte tare, nici nu știam că a ajuns în F1. Dar nu mă miră faptul că nu mi-l amintesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Ianuarie 19, 2019 Share Postat Ianuarie 19, 2019 (editat) Bravo March F1 Pacific Acelasi motor...Ilmor, Mercedes...v10 Si da...Paul Belmondo...f slab Editat Ianuarie 19, 2019 de Tzitzicat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 19, 2019 Share Postat Ianuarie 19, 2019 25 minutes ago, PzKpfW said: A doua este un Pacific Ford 17 minutes ago, Tzitzicat said: Ilmor, Mercedes...v10 Ai dreptate. Nu știu de ce am scris Ford - probabil mă gândeam la Benetton Ford. Pacific Ilmor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat Ianuarie 21, 2019 Share Postat Ianuarie 21, 2019 Next: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 21, 2019 Share Postat Ianuarie 21, 2019 Am câteva idei, dar nimic sigur. În ce competiție concurează actualmente (sau care a fost ultima competiție în care a concurat)? F1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 21, 2019 Share Postat Ianuarie 21, 2019 Acum 54 minute, dark_knight a spus: Next: Anul si cursa, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate