B.B. Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 (editat) Astia-s frati toti? (in afara de Jordan, ofc ) Da, se pare ca sunt 3 frati Hayden, inca o poza cu ei: Editat Aprilie 23, 2014 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Aaaa, tu-l vroiai pe frati-su' ... Tommy Hayden (ăla cu mulți cercei) Dar cine e ochelaristul, tot unul dintre frați ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 (editat) Aaaa, tu-l vroiai pe frati-su' ... Tommy Hayden (ăla cu mulți cercei) Dar cine e ochelaristul, tot unul dintre frați ? In prima poza (1993) sunt in ordinea asta, de la stanga la dreapta: Tommy (cu ochelari), Roger Lee (cel mai mic, de jos), Nicky (pe care l-ai recunoscut). In a doua poza sunt tot ei cu Jordan, evident. Editat Aprilie 23, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Nu i-aș fi recunoscut niciodată pe ceilalți frați. Nicky are zâmbetul ăla iar pe ceilalți doi i-am văzut doar cu căștile pe cap, ca wild-carduri (parcă cu Kawasaky au fost). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Astia-s frati toti? (in afara de Jordan, ofc ) Da, se pare ca sunt 3 frati Hayden, inca o poza cu ei: Eu am recunoscut ca-s frati, deci am castigat. Pot sa pun poza urmatoare: Recunoasteti personajele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 MM, AM și tatsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 23, 2014 Autor Share Postat Aprilie 23, 2014 cred ca fratii hayden au si o sora din ce stiam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 (editat) Chiar daca era randul lui Bibi, pun eu o poza: Editat Aprilie 23, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 23, 2014 Autor Share Postat Aprilie 23, 2014 Chiar daca era randul lui Bibi, pun eu o poza: untitled.JPG nu am nici cea mai mica idee. presupun ca e japonez?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 (editat) nu am nici cea mai mica idee. presupun ca e japonez?! O sa fii surprins cand vei afla cine e Editat Aprilie 23, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Chiar daca era randul lui Bibi, pun eu o poza: untitled.JPG Aleix Espargaro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Chiar daca era randul lui Bibi, pun eu o poza: Nu se punea oricum, fiindcă era evident cine e în poză ( din moment ce a postat-o B.B. ) Hai golf, nu lăsa topicul să moară ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 (editat) Aleix Espargaro. El e Printscreen din filmuletul asta: Editat Aprilie 23, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 23, 2014 Autor Share Postat Aprilie 23, 2014 O sa fii surprins cand vei afla cine e Aleix Espargaro. :lol: abia acum vad asemanarile, insa as fi putut sa pariez ca e asiatic a meritat topicu lasta si doar pt poza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 (editat) Cel din mijloc: Editat Aprilie 23, 2014 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 @B.B. cred ca e Bautista, dupa ranjet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 El e, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) Pai daca e de la BB e simplu: ori e familia Marquez, ori e Bautista @golf: tu ai ramas la aparat. Pana revine golf mai postez eu una ca am ghicit poza lui BB Am mai pictat ceva, oricum e evident ce mobra e Editat Aprilie 24, 2014 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Mick Doohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Nu e pilot...As zice ca e doctor Costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Tu nu mai ai voie! ) Si eu speram sa se chinuie putin poporul.. Atasez poza originala in care e si Doohan @BB, Era si Doohan, dar nu pe mobra, ci in spate. Dupa ce algoritm l-ai scos la iveala? @fingers: preia legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) Editat Aprilie 24, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 al doilea e la mișto, nu se pune ( no 35 ) - pe primul îl mai rumegăm Barry Sheene ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Alex Criville. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Alex Criville. eu, eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate