PoliBuc Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Apoi daca se poarta rapita, rapita sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Hop si eu in rapita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 1, 2014 Admin Share Postat Mai 1, 2014 (editat) ..ra-ti ai dracu' cu rapita voastra :-)))))) Editat Mai 1, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 ..ra-ti ai dracu' cu rapita voastra :-)))))) abeillelove.gif Stai sa apara floarea soarelui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Asa sa ne-ajute Dumnezeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torakusu Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Stai sa apara floarea soarelui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 casca, geaca si mobra sunt din negre, galbene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 3, 2014 Autor Share Postat Mai 3, 2014 casca, geaca si mobra sunt din negre, galbene! ahaaa deci si tu ai fost la polenizat...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Alte gâze.. alte plaiuri.. aceiasi rapiță . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 rapita si rapita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Se vede ca s-au scumpit combustibilii.. s-a apucat toata romania sa faca biodiesel din rapita @ianachim: te tot vad cu castronul ala in cap.. ce avantaje are fata de o casca integrala? mi se pare o alegere bizara mai ales pentru touring km multi&viteze mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 (editat) Avantajul e(banuiesc) ca , desi nu te protejeaza si este ca o sapca in cap , e legal sa mergi cu asa ceva Editat Mai 5, 2014 de pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 5, 2014 Admin Share Postat Mai 5, 2014 (editat) @ianachim: te tot vad cu castronul ala in cap.. ce avantaje are fata de o casca integrala? mi se pare o alegere bizara mai ales pentru touring km multi&viteze mari Avantajul e(banuiesc) ca , desi nu te protejeaza si este ca o sapca in cap , e legal sa mergi cu asa ceva Realitatea este ca avand o figura charismatica (mai exact..il are pe vino-n-coa' ) este si pacat sa-si ascunda fata sub o casca banala!! Editat Mai 5, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Avantajul e(banuiesc) ca , desi nu te protejeaza si este ca o sapca in cap , e legal sa mergi cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 5, 2014 Autor Share Postat Mai 5, 2014 Se vede ca s-au scumpit combustibilii.. s-a apucat toata romania sa faca biodiesel din rapita @ianachim: te tot vad cu castronul ala in cap.. ce avantaje are fata de o casca integrala? mi se pare o alegere bizara mai ales pentru touring km multi&viteze mari ma ajuta sa dau coltul" mai repede in cazul in care dau cu bostanil de sol daca nu as lua amenda nu l as pune nici pe ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 Ianachim termina cu prostia asta, eu am inteles ca mai ai cate un surub desfacut la "calculator", dar nu esti prost :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate