Ruben Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Salut!Am un prieten care detine o motocicleta Hyosung Gt 650. E normal sa scoata fum destul de vizibil atunci cand sta la relanti,iar cand e turata un fum mai accentuat.e posibil sa scoata fumul asta din cauza ca e in 2pistoane? A incercat cu benzina de la peco'uri diferite totusi aceasi treaba.. Rog posesorii de motoare in 2 pistoane sa'mi spuna daca aceiasi treaba cu fumul patesc si ei. O seara faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Nu e deloc normal sa scoata fum. Ce culoare are fumul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Cine ti-o zis chestia asta o gresit cuvantu , cred ca el se referea la timpii , caz in care ne abatem de la subiect .Incearca prima data sa-i schimbi filtru de aer , dupa o verificare la carburi, ce culoare e fumu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruben Postat Iunie 1, 2014 Autor Share Postat Iunie 1, 2014 Nu e vorba de2timpi! E motor cu 2cilindre/pistoane. Pai fumul e de culoare neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Ce an e motorul? Motocicleta asta e echipata cu motor de suzuki sv650, mai bine intrebi aici /index.php?/topic/50927-suzuki-sv-650s1000/page-529 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 (editat) Fum negru este vorba de consum mare de carburant. Acum nu stiu daca este pe injectie sau carburatie,(sunt pe mobil) dar este o problema de alimentare. Nu are nici o treaba ca este in 2cilindri,in linie,in V Editat Iunie 2, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanStyle Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Am si eu Hyosung Gt650 R Si nu scoate fum Nu are nici o treaba ca este in 2 cilindri Dute cu ea la un mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 (editat) Nu e vorba de2timpi! E motor cu 2cilindre/pistoane. Pai fumul e de culoare neagra amice, habar nu ai ce vorbesti, nu mai pune semnul exclamarii aiurea. pentru atitudinea asta de (cuvant urat) nu-ti spuneam ce are nici daca stiam Editat Iunie 2, 2014 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 sapt trecuta am avut un client care si-a uns filtrul de hartie cu ulei KN, vad in orb ca problema este asemanatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 sapt trecuta am avut un client care si-a uns filtrul de hartie cu ulei KN, vad in orb ca problema este asemanatoare ahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 cand ai schimbat ultima oara bujiile si filtrul de aer? aceeasi problema am avut si eu anu trecut si dupa ce le-am schimbat a disparut acel fum negru, ca sa nu mai zic ca si motorul se aude si merge altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Nu e vorba de2timpi! E motor cu 2cilindre/pistoane. Pai fumul e de culoare neagra nu serios? Eu incercam sa-ti explic ca nu are nicio treaba numaru de cilindri cu fumul scos pe toba , poa sa fie si cu 10 cilindri in zig-zag,, tot n-are voie sa scoata fum . Cine ti-o zis de treaba cu 2 cilindri poate s-o exprimat gresit sau ai inteles tu gresit , asa ca am facut analogia cu 2 timpi ,pentru ca motoarele 2 t scot fum de obicei . Lamurit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruben Postat Iunie 2, 2014 Autor Share Postat Iunie 2, 2014 amice, habar nu ai ce vorbesti, nu mai pune semnul exclamarii aiurea. pentru atitudinea asta de (cuvant urat) nu-ti spuneam ce are nici daca stiam amice, habar nu ai ce vorbesti, nu mai pune semnul exclamarii aiurea. pentru atitudinea asta de (cuvant urat) nu-ti spuneam ce are nici daca stiam Scuză'ma daca ti sa parut ca mam adresat cu un "cuvant urat" nu miam dat seama sa fi pus semnul exclamarii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 daca nici cand scoate fum negru nu se merge la mecanic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Scuză'ma daca ti sa parut ca mam adresat cu un "cuvant urat" nu miam dat seama sa fi pus semnul exclamarii ) Scuze si de la mine, am crezut ca esti bulangiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 rezuma-te la inlocuirea filtrului de aer si bujii! pt altceva du-te la mecanic sapt trecuta am avut un client care si-a uns filtrul de hartie cu ulei KN, vad in orb ca problema este asemanatoare intentia conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruben Postat Iunie 2, 2014 Autor Share Postat Iunie 2, 2014 de cand a luato i sa zis ca totu e facut la ea..acuma stiti cum e romanu care vrea sa scape de ceva..). Ok mersii o sa incerc sai schimb filtrul si bujiile,apoi daca tot nui bine cautam mecanic Multumesc de ajutor >< ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate