balazsfi Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Prietene, in primul rand nu-mi amintesc sa-ti fi imprumutat bani sa scapi la curve ca sa ma consideri ca facand parte din cercul tau select de prieteni! In al doilea..vezi ca obraznicia si tonul tau (ambele gratuite) ma deranjeaza, nu intodeauna inghit asa ceva si ar fi pacat sa-ti termini saptamana cu vreun relache, timp in care sa inveti ce inseamna un dialog civilizat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 m-as baga si eu. sa vedem cum va fi vremea. sunt incepator si nu cred ca pot tine pasul pe ploaie.... PS: Felicitari Halep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zumix Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Ma bag si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 (editat) Prietene, in primul rand nu-mi amintesc sa-ti fi imprumutat bani sa scapi la curve ca sa ma consideri ca facand parte din cercul tau select de prieteni! In al doilea..vezi ca obraznicia si tonul tau (ambele gratuite) ma deranjeaza, nu intodeauna inghit asa ceva si ar fi pacat sa-ti termini saptamana cu vreun relache, timp in care sa inveti ce inseamna un dialog civilizat! Revenind la subiect, am numai cuvinte de lauda pentru ce a reusit, este o mare realizare, dar performanta adevarata inseamna sa castigi, nu sa termini pe locul 2! Peste trei ani se stie doar cine a castigat! Eu zic sa o lasi moarta, ca nu zici bine deloc. Daca as fii mai aproape de bucuresti as fii cu siguranta acolo. Nu va lasati demoralizati si duceti-va cat de multi puteti. Or sa fie destui acolo fara motoare, ca sa nu va simtiti singuri. Cinci oameni inseamna 10 palme care alpauda, si pot inconjura masina fara a crea probleme in trafic cele 5 motoare. Mai multi mai bine, asa ca, parerea mea, nu va lasati!!! Merita aplauzele noastre!!! Editat Iunie 8, 2014 de kar_ile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Am vb cu un amic, vine si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 8, 2014 Autor Share Postat Iunie 8, 2014 (editat) care vrei cuburi de gheata pe rotund sa mi zici ca e plin pe langa campina pe strada si se pare ca vine spre bucuresti luv man la ce nivel a ajuns ... JOS PLARIA decat o echipa de fotbal pe locul 1 mai bine tenis pe locul 2 de 1000 de ori in tenis se vede VALOARE unde un singur om isi asuma si victoriile si esecurili" Editat Iunie 8, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Cati sunt pana acum? Mai este valabila treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 ...sa dea dracii cat va mai place s-o lungiti! 18:30 la Petrom la Miorita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Unul care merge 100% sa-mi lase numarul de telefon pe privat. Cum scap de la munca (adica la 19:00) o sa-l sun si stabilim un punct in care ne putem vedea, sau drumul pe care se va merge si ma alatur si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 0730.850.966 (am intercom) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Notat, ne auzim la 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Buzz Aldrin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Eu pun pariu ca nu o sa fiti singurii care o asteapta la aeroport, asa ca ... 7-10-20 cati sunteti mergeti acolo sa o aplaudati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Salut eu vin cu inca 2 prieteni .ne vedem la miorita la 6 30 Salut eu vin cu inca 2 prieteni .ne vedem la miorita la 6 30 Haideti mai fratilor ca nu va cad gradele de pe umeri si nici lantul de la mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 o intrebare. Vine careva cu pasagera ca vrea sa vina si prietena mea? sa nu stea singura pintre baieti sa zic asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 o intrebare. Vine careva cu pasagera ca vrea sa vina si prietena mea? sa nu stea singura pintre baieti sa zic asa.... eu voi veni cu pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 ...sa dea dracii cat va mai place s-o lungiti! 18:30 la Petrom la Miorita. ok ne vedem acolo la sub 10 mobre aratam ca niste paparati idioti care fugaresc o masina eu pt moment sunt prin valea doftanei unde PLOUA. nu ziceai si tu de ierine vedem la aeroport? o intrebare. Vine careva cu pasagera ca vrea sa vina si prietena mea? sa nu stea singura pintre baieti sa zic asa.... io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 vin si eu acum o tai de acasa sa iau trocariciul...si sper sa apuc sa pun si benzina ca altfel va trebui sa ma impingeti ) sa aduc si vuvuzela ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Am si eu o goarna (face ca marfaru) sa o iau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 bah...glumeam....sa luam niste flori de pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladthd Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Am ajuns i aeroport si suntem doar 4 Sumtem la parcarea de la ultimul etaj Sumtem la parcarea de la ultimul etaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 (editat) Voi sunteti motociclisti de tastatura.Felicitari! Editat Iunie 8, 2014 de Six_Feet_Under Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 8, 2014 Admin Share Postat Iunie 8, 2014 Chiar daca vroiam nu puteam pleca, tocmai savurez cum Rafa Nadal a castigat cel de-al 9-lea titlu la Paris! Bravo lui, bravo si romancutei noastre, la mai mult (e)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Pentru campioana noastra Bravo inca o data ianachim pentru initiativa. Tot respectul pentru participanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate