lestef Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Azi pe la 12 am vazut o motocicleta destul de bine pocnita in partea din fata, in intersesctia Iuliu Maniu - Vasile Milea, langa florile de pe partea cu Politehnica. Nu am reusit sa aflu detalii, dar daca nu stie nimeni de accident o sa merg mai pe seara sa intreb floraresele de acolo. Motocicleta aia nu trebuie sa ramana acolo ca sigur o rezolva conationalii care misuna prin zona. Am sa atasez o poza facuta de pe celalalt sens... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 stai linistit,ca acum vre-o saptamana juma'....tot acolo era! si inca n-a luat-o nimeni! » Post actualizat in 01 Jul 2014 12:30nu mai suntem "pe vremea" cand se ciordeau stingatoare si cricuri din Dacii! nici Furatul nu mai e ce-a fost! acum " EI " au trecut la ALT NIVEL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestef Postat Iulie 1, 2014 Autor Share Postat Iulie 1, 2014 Eu abea azi am observat-o, ce-i drept nu am mai fost decat de vro doua ori p-acolo zilele trecute. Pan la urma se gaseste cine sa o ia daca ramane acolo... Sper ca cei implicati in accident sa fie ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu123 Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 stai linistit,ca acum vre-o saptamana juma'....tot acolo era! si inca n-a luat-o nimeni! » Post actualizat in 01 Jul 2014 12:30 nu mai suntem "pe vremea" cand se ciordeau stingatoare si cricuri din Dacii! nici Furatul nu mai e ce-a fost! acum " EI " au trecut la ALT NIVEL! Ehe nu.... acum cateva zile am ramas fara stergatoare la Logan + oglinda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 pare sa fie un Suzuki srad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 E de 2 saptamani acolo.Am mai intrebat si eu o data pe forum si nu a raspuns nimeni.Posibil sa fie furata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdantx Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 stai linistit,ca acum vre-o saptamana juma'....tot acolo era! si inca n-a luat-o nimeni! » Post actualizat in 01 Jul 2014 12:30 nu mai suntem "pe vremea" cand se ciordeau stingatoare si cricuri din Dacii! nici Furatul nu mai e ce-a fost! acum " EI " au trecut la ALT NIVEL! M-am amuzat teribil cu comment-ul tau.) Nu stii de unde sare iepurele (hotul) asa ca mai bine ne pazim "iubitele" . Paza buna trece primejdia rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 stai linistit,ca acum vre-o saptamana juma'....tot acolo era! si inca n-a luat-o nimeni! » Post actualizat in 01 Jul 2014 12:30 nu mai suntem "pe vremea" cand se ciordeau stingatoare si cricuri din Dacii! nici Furatul nu mai e ce-a fost! acum " EI " au trecut la ALT NIVEL! nu se stie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 bine ca mi ati zis .......fac de un plin daca o duc la fier vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 O serie de pe cadru si poate se afla cine plangea dupa ea . Daca este abandonata este probabil sa fie furata . Daca este furata , poate gasim si vreunul prin spital cu ceva fisuri de bazin . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 (editat) Am vazut si eu motocicleta acolo saptamana trecuta. E un SRAD 600/750. Seamana izbitor cu a unui prieten. Singura diferenta este ca are alta tapiserie saua. In intersectia respectiva sta aproape in fiecare seara politia rutiera deci scad destul de mult sansele sa fie ridicata se hoti. Editat Iulie 1, 2014 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Cam neclara poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestef Postat Iulie 1, 2014 Autor Share Postat Iulie 1, 2014 Hai ca merg pe la 20 si fac niste poze mai clare cu toate detaliile. Unde se gaseste seria de sasiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
henegar Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Hai ca merg pe la 20 si fac niste poze mai clare cu toate detaliile. Unde se gaseste seria de sasiu ? ..Pe sasiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 1. motoru e a uniu prieten care sta in militari. 2. accidentu a avut loc in data de 17.06 noapte. 3. toata lumea e bine . 4. nu a avut posibilitatea de al lua de acolo. 5. sa vorbit cu cei de la florarie sa aiba grija de el. Si da e un Suzuky SRAD 600 cu nr de VN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 1. motoru e a uniu prieten care sta in militari. 2. accidentu a avut loc in data de 17.06 noapte. 3. toata lumea e bine . 4. nu a avut posibilitatea de al lua de acolo. 5. sa vorbit cu cei de la florarie sa aiba grija de el. Si da e un Suzuky SRAD 600 cu nr de VN. Acum ca am aflat poveste, se poate inchide, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 1. motoru e a uniu prieten care sta in militari. 2. accidentu a avut loc in data de 17.06 noapte. 3. toata lumea e bine . 4. nu a avut posibilitatea de al lua de acolo. 5. sa vorbit cu cei de la florarie sa aiba grija de el. Si da e un Suzuky SRAD 600 cu nr de VN. chiar de ziua mea, urat. imi dai numarul lui? poate imi vinde ram-airul dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 2. accidentu a avut loc in data de 17.06 noapte. pun pariu ca era un racer de noapte care forja uleiul in tigaia, poate poate se scula vro pasarica si se uita pe geam la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 daca are nevoie de o duba sa o ia, sa-mi dea un semn. 60 de lei oriunde in bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Caz inchis . Omul este bine , mobra nu este furata si nici nu se fura . Multa sanatate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandrei Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Tot acolo e...acum am vazut-o ...daca nu ma insel venea destul de des in apaca. Bine toata lumea e ok. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Mobra asta tot acolo este....Ma mir ca nu dispare. Pana la urma proprietarul este ok? nu o mai vrea? Care este faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 E ok.am vorbit zilele trecute cu eu si sincer nu stiu ce are de gand pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 E furata ori s-a ales cu ceva dosarel de la politie.Mai devreme am trecut pe langa ea...Macar o bucata de celofan putea sa puna pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Sau macar un numar de telefon... cine stie cum s-o marita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate