Abritza Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Am o Yamaha yz 125 in 2 timpi si e prima mea motocicleta....m-am dat prima oara pe un drum drept forestier...acum cateva saptamani am intrat cu ea in padure si am luat cam cateva trante...e cam grea (cam 100kg) si nu sunt o fire inalta am 1.74-75 cam asa si mi se pare cam grea si cam inalta....ma gandeam sa o vand si sa imi cumpar una de 85 sa o tin un an doi sa ma obisnuiesc cu ea si dupa sa trec la una mai mare....ce sfaturi imi dati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 (editat) 100kg e grea? Eu nu cred... Asteapta sa te mai obisnuiesti cu ea si nu o sa ti se mai para grea, eu am avut un MBK enduro de 49cc si avea 90kg si am exact aceasi inaltime ca tine. (Stiu ca avea 90kg pt ca am cantarit-o cand am trimis-o prin curier la vanzare) P.S. Completeaza-ti profilul, macar locatia sa stim cu cine discutam. Editat Iulie 6, 2014 de Error Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abritza Postat Iulie 6, 2014 Autor Share Postat Iulie 6, 2014 ok...multumesc...astept si alte sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Sfatul meu e sa faci scoala pt A. Cand o sa iei permisul pe una de 200 kg si o sa te intorci pe a ta de 100 kg o sa ti se para bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Du-te la sala .Mai pune ceva "brand" pe tine si nu vei mai avea probleme dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 eu am 1,71 si 65 de kg, mobra mea are 200:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abritza Postat Iulie 6, 2014 Autor Share Postat Iulie 6, 2014 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 (editat) Ma indoiesc sa aibe muschii vreo legatura cu greutatea motocicletei. E vorba de centru de greutate si viteza cu care rulezi. Evident, tine si de experienta, dar... Nu cred ca-i cazul sa-ti schimbi motoreta ca-i prea grea. Eu am 64 de kg, pe un r6 de aproape 200 de kg, si mi se pare fulgusor. E mai dificil la inceput pentru manevre la viteze mici, dar te obisnuiesti repede. Editat Iulie 6, 2014 de alecscosmi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Ce legatura are Yz125 cu R6 sau zx6r? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Pe asfalt drept merg bine cu ceva de 400 kg dar la offroad lucrurile se schimbă, am 80 de kg şi 1,80m dar pe teren accidentat o mobră de 100 de kg mi-e cam limita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Atunci fa-l super-moto, si da-te pe strada cu el . Scuze, vina mea, nu prea am dat importanta cu ce se da omu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abritza Postat Iulie 6, 2014 Autor Share Postat Iulie 6, 2014 eu nu l-am luat sa ma dau pe strada...imi place prin padure dar cand apar drumuri inguste care necesita o viteza scazuta apar problemele, ma dezechilibrez, sunt sigur ca tine de experienta repet e prima mea mobra si am iesit de 5 ori cu ea deci nu stiu daca am 10 ore....adevarul e ca m-am speriat putin cand m-a pus de cateva ori pe jos dar nu exista motociclist care sa nu fi picat macar o data asa ca eu ma voi chinui putin cu ea voi alege trasee mai usoare si ma voi obisnui dar astept si alte pareri si va rog sa mi le spuneti cu simt de raspundere si nu in bataie de joc ...si sa il fac super-moto nu pentru ca am 16 ani )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Cate kile ai la 175 cm aia? Cati ani ai? Ce sporturi ai mai facut inainte? Pe bicicleta (cat) ai mers la viata ta? Ca la 1.75 cu mobra de 100 de kile ar trebui sa-ti fie parfum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abritza Postat Iulie 7, 2014 Autor Share Postat Iulie 7, 2014 am 1.74-.1.75 aproape 60 de kg, 16 ani am mai facut fotbal cum cred ca am facut toti ) si judo si pe bicicleta merg de la 6 ani cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Sa-ti iei o mobra mai mica pt inceput e o idee foarte buna. Chiar daca e cross si nu enduro. Iar YZ 125 nu-ti mai lua nicidata daca nu te inscrii la un club de motocross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serban28 Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Salut , eu am 172 si vreo 57 de kg si iti merg cu un ktm de 200 care cred ca are vreo 105 kg . Totul tine de experienta pe care o ai pe motocicleta . Cu cat vei merge mai mult vei invata sa echilibrezi motocicleta se va rari s numarul cazaturilor . Asa ca mai putin internet si mai multa plimbare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanKTM Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 daca si yz 125 ti se pare grea, incearca un 450 si cred ca o sa-tischimbi parerea. EU zic ca e ok mobra pt inceput si apoi poti sa o vinzi si sa te hotarasti daca vrei una de enduro sau de cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Sa-ti iei o mobra mai mica pt inceput e o idee foarte buna. Chiar daca e cross si nu enduro. Iar YZ 125 nu-ti mai lua nicidata daca nu te inscrii la un club de motocross. Si daca-si ia un WR de 125 spre exemplu, crezi ca l-ar scapa de inscrierea unui club de motocross? Nu am sustinut niciodata parerea "ia-ti ceva mic pentru inceput". Nu, ia-ti exact ce-ti place tie pentru inceput, ca mai tarziu ai sa regreti. Parerea mea. Cum spunea si cineva mai sus, e destul de normal ca in teren sa te tavalesti putin prin praf la inceput, dar nu cred ca-i de vina greutatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 (editat) Si daca-si ia un WR de 125 spre exemplu, crezi ca l-ar scapa de inscrierea unui club de motocross? Da. Nu l-ar primi nimeni la motocross cu WR. Se tavaleste pe jos nu din cauza ca e prea greu YZ, ci din cauza ca e de cross. Editat Iulie 7, 2014 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serban28 Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Da. Nu l-ar primi nimeni la motocross cu WR. Se tavaleste pe jos nu din cauza ca e prea greu YZ, ci din cauza ca e de cross. Sa intelegem ca Yz este doar de cazut cu el si nu de mers ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Sa intelegem ca YZ e doar de alergat pe pista de motocross. Oriunde altundeva e de cazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 mergi cu mobra pe loc drept, pune niste jaloane si EXERSEAZA la viteza mica. cu incredere poti cauta filme din seria "dirtwise" cu shane watts, te vor ajuta mult in faza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexul97 Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Problema este lipsa de experienta.Dupa ce ai sa te dai putin pe padure te vei obisnui Si eu am tot asa,16 ani,1,75 dar vreo 63 kg. La inceput si mie mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu greutatea mobrei dar deja o calaresc de 1 an si nu mai am nici un fel de problema Merg pe o husqvarna wr 125 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 (editat) Da. Nu l-ar primi nimeni la motocross cu WR. Se tavaleste pe jos nu din cauza ca e prea greu YZ, ci din cauza ca e de cross. Inseamna ca eu traiesc in alta lume, cand vad competitii moto-cross ce cuprind o varietate larga de cross-uri (inclusiv WR). Si tot in acea lume, YZ-ul este "deliciul" super-moto. Editat Iulie 8, 2014 de alecscosmi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Inseamna ca eu traiesc in alta lume, cand vad competitii moto-cross ce cuprind o varietate larga de cross-uri (inclusiv WR). Si tot in acea lume, YZ-ul este "deliciul" super-moto. Unde ai vazut motocross cu WR? Cu siguranta in alt univers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate