yoz1978 Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Am si eu nevoie de o informatie legata de o statie ITP din Brasov. Eu sunt din Arges dar pana acum un an am lucrat in Fagaras si inspectia periodica o faceam in Brasov la statia ITP de la intrarea in Brasov dinspre Fagaras (fosta Agrobarsa sau ceva de genul). Omul de la acea statie era ok din toate punctele de vedere si as avea nevoie de un nr de telefon daca il are cineva pentru o programare. Acum doi ani cand am facut inspectia m-am dus fara programare dar intre timp poate s-au mai schimbat lucrurile si nu as vrea sa vin din Campulung degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Nu trebuie programare .Te duci acolo de dimineata si te primeste fara programare .Am fost de mai multe ori acolo (cel mai recent acum in iulie) si m-a primit de fiecare data fara programare .Sa ai gumele dim stas ,lumini ok ,asigurare valabila,frane puse la punct ,talon ,carte +130 lei . » Post actualizat in 17 Jul 2014 09:33+ numar inm montat k lumea .Dar sunt foarte ok baieti ,motociclisti si ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 130?? cam mult... eu am facut acu o saptamana cu 70 ron.. in Curtea de Arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Pai da Traiane, dar aia e comuna...hihihihihi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 Pai da Traiane, dar aia e comuna...hihihihihi! doara numa mai mare nitel ca Sebes =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 100 lei era anul trecut în septembrie. Prin Sibiu se fac cu 50 lei, cu 70 lei .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 100 lei era anul trecut în septembrie. Prin Sibiu se fac cu 50 lei, cu 70 lei .. prea bun, prea ca la tara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 vino la pitesti si te ajut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoz1978 Postat Iulie 17, 2014 Autor Share Postat Iulie 17, 2014 (editat) vino la pitesti si te ajut eu Multumesc pentru ajutor ma duceam la Brasov mai mult pentru drum spre Pitesti sunt numai localitati dar daca este 130 lei mai bine vin la Pitesti. Am vorbit cu cineva care are o statie ITP la iesire spre Craiova si mi-a spus ca ar costa 90 lei daca sti in alta parte mai ieftin ... Nu am probleme la motocicleta este vorba doar de pret. Editat Iulie 17, 2014 de yoz1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzai Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 100 lei am plătit eu în mai anul acesta la agrobarsa. Nu a fost nevoie de programare și nici nu te întreabă de sănătate, becuri etc. Mie mi-a dat ITP-ul înainte sa îmi facă testul de frâne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonardsen Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 100 lei am platit si eu saptamna trecuta tot la Agrobarsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sosas Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Agrobarsa e acelasi lucru cu Wag service ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 AgroBarsa e aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sosas Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 merci Ruxi2k am trecut azi pe acolo si am gasit si o alta statie ITP , deh , curte mare oameni multi par ok baietii de la Agrobarsa , o sa merg acolo pt inspectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 mergi cu incredere. eu am fost ultima data in toamna, fara programare si s-a rezolvat rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sosas Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Merci Roberte , o sa merg cu siguranta acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Salut Face cineva in Brasov ITP-ul daca nu am CIV?......^.^ La WAG mi-au spus ca au nevoie de CIV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 ITP doar cu CIV se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 s-a rezolvat.....;-)......cine e intr-un context similar.....PM please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rekaller Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 s-a rezolvat.....;-)......cine e intr-un context similar.....PM please La Popservice (langa rar) te rezolva si cu o copie conform cu originalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 partea tricky este ca unii nu au nici copie...;-) La Popservice (langa rar) te rezolva si cu o copie conform cu originalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 16, 2017 Share Postat Ianuarie 16, 2017 Pentru ITP tot pe la AgroBârsa apelați sau a mai aparut ceva ? Evident ca motocicleta nu are probleme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 16, 2017 Share Postat Ianuarie 16, 2017 (editat) AgroBarsa sau RAR la Bv. Ar mai fi o optiune la Fagaras Editat Ianuarie 16, 2017 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 (editat) Am inteles ca vis-a-vis de Rar mai e un service care face Itp moto. Cred ca de asta zice si Rekaller Editat Ianuarie 17, 2017 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 E pe aceași parte cu RAR, banuiesc ca te referi la PopService. Înoiesc powertape-ul de la carene și ma prezint cu ea la ei probabil, sunt mai aproape de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate