yusuf Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=pfDGPaYOwug&feature=youtu.be ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 nu cred, schimba uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 Te echipezi frumos ,te sui pe motor si ii dai balana...treapta unu -doi-trei ...o tii numa in limitator .un propulsor "nearanjat" rezista...incingi bine motorul ,mergi subturat,supraturat ,in limitator .un test de 20-30 minute iti va da raspunsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 la mine se auzea aproape identic si a fost intinzatorul de lant. dar sunetul inregistrat si redat de camera poate fi distorsionat. daca este un sunet/zornait ca de metal poate fi lantul de distributie. (intinzatorul). Parerea mea nu este una avizata, nu sunt mecanic, spun doar ca simtomele tale au fost identice cu ale mele, caz in care, cu tot respectul, nu te sfatuiesc sa faci cum a zis colegul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 Te echipezi frumos ,te sui pe motor si ii dai balana...treapta unu -doi-trei ...o tii numa in limitator .un propulsor "nearanjat" rezista...incingi bine motorul ,mergi subturat,supraturat ,in limitator .un test de 20-30 minute iti va da raspunsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 (editat) Trebuie ascultat de unde provine sunetul ala. Asa camera l-a inregistrat, dar doar in realitate iti dai seama cam de unde provine. Pare un sunet metalic, ce creste in frecventa odata cu turatia. Dar nu pare o bataie, ci mai degraba suna a vibratie. Mi-am adus aminte de clipul de mai jos... doar ca la el rezolvarea a fost foarte simpla. Era cazuta o prindere de la evacuare (se vede in clip), si aia vibra acolo. Editat August 23, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 Lantul de distributie, intinzatorul sau poate chiar o pastila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 un test de 20-30 minute iti va da raspunsul. Sau "the end"-ul. Nu suna bine si nici a galerie desprinsa din cate imi dau eu seama (parere personala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil.gabor88 Postat August 23, 2014 Share Postat August 23, 2014 Nu vreau sa fiu pesimit dar cel mai probabil ii ori de la distibutie, intinzatorul , ori vibrochenul(am patit eu la r6 din 2000)... Dai o tura si daca nu trage cum tragea, cuzinetul s-a invartit intr-o biela. Poti verifica relativ usor problema, scoti bujiile invarti motorul manual, si iei fiecare piston imparte. Cand coboara pistonul apesi cu o surubeltita si vezi daca are careva joc. La cum suna sigur va avea joc destul de mare sa il poti simtii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Ai cumparat-o sau ai vrea s-o iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat August 24, 2014 Autor Share Postat August 24, 2014 Vreau sa o iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Nu o lua, cauta alta fara zgomote. Sau, 1000euro mai ieftina, daca lasa la pret, sa ai bani de vibrochen, biela, cuzineti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 cauta alta cu altfel de zgomot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 motoarele suna mai rau in filmare in general. sunetele metalice gen distributie sau diverse batai se vor auzi parca mai tare in filmulete de genul... pare a fi sunet de distributie. pare... ia si tu un mecanic cu tine, va vedea si auzi mai multe... are alta experienta. bafta la achizitie ca-i asta sau alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 (editat) Suna cam rau. Eu nu m-as risca. Si m-am riscat la diverse rable. La mine, lantul de distributie cauza o bataia dar mai putin pronuntat ca in filmul tau, si am primit diagnoza ca ar fi o problema cu cuzineti. Editat August 25, 2014 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 cand mai "asculti" motoare sa stragi intotdeauna ambreiajul asta din film, pe langa zgomote se si tureaza aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 (editat) Suna cam rau. Eu nu m-as risca. Si m-am riscat la diverse rable. La mine, lantul de distributie cauza o bataia dar mai putin pronuntat ca in filmul tau, si am primit diagnoza ca ar fi o problema cu cuzineti. daca tot ai invatat romaneste , afla ca ai invatat prost.. nu e corect, mai exact nu suna bine forma reflexiva a verbului "a risca" - care de fapt nu exista. corect este: "eu nu as risca. Si am riscat CU diverse rable. nu vorbi ca cei de la bucuresti.. mai ramane sa zici ca te-ai riscat decat un pic si gata, ai ingropat limba romana. Editat August 25, 2014 de Marc Marquez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil.gabor88 Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 daca tot ai invatat romaneste , afla ca ai invatat prost.. nu e corect, mai exact nu suna bine forma reflexiva a verbului "a risca" - care de fapt nu exista. corect este: "eu nu as risca. Si am riscat CU diverse rable. nu vorbi ca cei de la bucuresti.. mai ramane sa zici ca te-ai riscat decat un pic si gata, ai ingropat limba romana. Ai gresit forumul. Ii un forum despre motociclete si mecanica lor, nu unul de ortografie Poti scrie foarte gresit gramatical si sa te pricepi la motoare si altul cu 5 facultati de limba romana sa stie sa scrie corect dar nu are nici un habar despe mecanica. Plus de asta am inteles toti ce a vrut omul sa zica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 (editat) daca tot ai invatat romaneste , afla ca ai invatat prost.. nu e corect, mai exact nu suna bine forma reflexiva a verbului "a risca" - care de fapt nu exista. corect este: "eu nu as risca. Si am riscat CU diverse rable. nu vorbi ca cei de la bucuresti.. mai ramane sa zici ca te-ai riscat decat un pic si gata, ai ingropat limba romana. Am simtit ca nu prea 'merge', dar atat am putut. Multumesc Editat August 25, 2014 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Am simtit ca nu prea 'merge', dar atat am putut. Multumesc » Post actualizat in 25 Aug 2014 12:09 Ai gresit forumul. Ii un forum despre motociclete si mecanica lor, nu unul de ortografie Poti scrie foarte gresit gramatical si sa te pricepi la motoare si altul cu 5 facultati de limba romana sa stie sa scrie corect dar nu are nici un habar despe mecanica. Plus de asta am inteles toti ce a vrut omul sa zica omu nici macar nu-i roman, ce zici de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Din film se aude clar zgomot de distributie: lant + intinzator. Zornaitul se aude doar pe revenire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate