spitfiredragos Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 si eu cand am cumparat moto aveam un zanganit ciudat... nu reuseam deloc sa imi dau seama de la ce provine. Intr-o zi la benzinarie cand am terminat de alimentat am vazut cu busonul se misca si inspectand atent, am realizat ca era pe punctul de a se dezmembra. unul din cele doua suruburi era cazut in rezervor (de aici si zanganeala) iar al-2lea era pe punctul de a-l urma Am strans surubul care abia se mai tinea si l-am extras si pe celalalt din rezervor, acum totul e ok si des verific daca s-au mai slabit. Enormal zic eu de la vibratii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Pai cred ca suruburile alea se pot scoate din rezervor cu un pic de rabdare. Un magnet mai puternic legat de un bat, ceva le-ar aduna imediat, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Trebuie dat rezervorul jos si scuturat cu "talent" si rabdare. Magnetul adera in primul rand mai curand la suprafata interioara a rezervorului, pana sa dai de surub. Repet : am in continuare un surub in rezervor si deocamdata nu ma deranjeaza cu nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Trebuie dat rezervorul jos si scuturat cu "talent" si rabdare. Magnetul adera in primul rand mai curand la suprafata interioara a rezervorului, pana sa dai de surub. Repet : am in continuare un surub in rezervor si deocamdata nu ma deranjeaza cu nimic. you are the man!!! :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Ahoi! Eu usor, usor imi asamblez jucaria si azi am facut montarea furtunelor de frana si spre stupoarea mea am constatat ca pompa de ulei nu functioneaza in parametrii optimi. Maine incerc sa o desfac si sa vad daca se poate remedia problema.... Aveti idee pe unde a-si gasi una de Yamaha XVS 1100? In engleza ii zice FRONT BRAKE MASTER CYLINDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 adica pompa de frana.. Incearca cu un kit de reparatie, daca nu gasesti cauta pe careva care "toarna " garnituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Am verificat si eu suruburile cu pricina .... ghici ce? Unul e cazut deja in rezervor, iar celalalt se balanganea usor !!!! Maine rezolv situatia, de rezerva nu am. Sanatate celui ce e deschis subiectul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 adica pompa de frana.. Incearca cu un kit de reparatie, daca nu gasesti cauta pe careva care "toarna " garnituri. Da pompa de frana . Maine o demontez si daca nu ma duce capul sa o fac am sa caut pe careva pe la mine prin zona si daca nu prin alta parte. Dar prea putin probabil sa gasesc pe cineva care toarna garnituri pe aici....dar nu se stie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 se vinde una bucata de parbriz pt dragstar home-made. nou nout .. nu a fost pus pe motocicleta niciodata tel 0744185232 parbrizul e in cluj dar trimit si in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Da pompa de frana . Maine o demontez si daca nu ma duce capul sa o fac am sa caut pe careva pe la mine prin zona si daca nu prin alta parte. Dar prea putin probabil sa gasesc pe cineva care toarna garnituri pe aici....dar nu se stie!!! Kit de reparatie pompa de frana, part number 2KR-W0041-00, 37,78 epuroi +TVA la mymoto...si ai scapat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Kit de reparatie pompa de frana, part number 2KR-W0041-00, 37,78 epuroi +TVA la mymoto...si ai scapat! Ahoi! Pe ce site? Oricum momentan incerc sa remediz aici, daca nu asta e ultima solutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 http://mymoto.ro/yamaha.php in campul "cauta" baga codul piesei (2KR-W0041-00) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
share_khan Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 se vinde una bucata de parbriz pt dragstar home-made. nou nout .. nu a fost pus pe motocicleta niciodata parbriz.jpgparbriz1.jpg tel 0744185232 parbrizul e in cluj dar trimit si in tara Salutare , la ce pret e si care sunt dim? Ahoi, referitor la suruburile de la capacul rezervorului... un lucru bun, de verificat, dar dupa daca le mai aveti puteti rezolva fff usor pb, inainte de a le strange puneti pe ele un pic de LOCTITE 243 sau WEICON 302-43, isi face treaba. Spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SAMCRO Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 @ D Star, Hello!! mai faceti intalnirile de Dragstar's, Joia la rondul de la Arena Nationala??? Multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 @ D Star, Hello!! mai faceti intalnirile de Dragstar's, Joia la rondul de la Arena Nationala??? Multzam O sa vad si eu joi Inca nu mi-am scos motocicleta de la iernat, dar maine intentionez sa o fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 @ D Star, Hello!! mai faceti intalnirile de Dragstar's, Joia la rondul de la Arena Nationala??? Multzam Nu se mai tin de mult intalniri exclusiv Dragstar...Daca vrei sa mai schimbam o vorba, vorbim pe forum si ne vedem, eventual facem schimb de nr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Ahoi! Sa rezolvat problema cu pompa de frana, printr-o curatare si cu o alta pompa scos aerul din etriere. Buba e ca sunt cam lungi furtunele de frana, le-am comandat prea lungi . Dar s-a rezolvat si functioneaza! Acuma sa scot la iveala o piesa dupa polish sper ca Vineri o sa fie gata montat tot si gata de drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) @ D Star, Hello!! mai faceti intalnirile de Dragstar's, Joia la rondul de la Arena Nationala??? Multzam Dap in fiecare joi in principiu pe la 18.30-19,00 oamenii se strang acolo (daca nu sunt evenimente gen partide de fotbal, concerte etc)... dupa care se pleaca la un bar... toata iarna ne-am facut veacul pe la El Comandante in centrul vechi... dar odata cu incalzirea asta probabil ca CV se va aglomera f tare si vom cauta altceva (am uitat sa precizez ca nu sunt intalniri exclusive DragStar) Editat Aprilie 24, 2013 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Vand Sissy Bar original Yamaha Dragstar 650 nou in cutie! L-am cumparat pentru un V-Star Custom, dar nu se potriveste. Pretul de catalog este 380euro PRETUL MEU: 180 EURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
share_khan Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Ahoi! Sa rezolvat problema cu pompa de frana, printr-o curatare si cu o alta pompa scos aerul din etriere. Buba e ca sunt cam lungi furtunele de frana, le-am comandat prea lungi . Dar s-a rezolvat si functioneaza! Acuma sa scot la iveala o piesa dupa polish sper ca Vineri o sa fie gata montat tot si gata de drum! 13040055.jpg13040054.jpg13040052.jpg Ahoi...frumoasa lucrare...astept finalul sa-l vad, oricum cred ca o sa fie ceva de vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Ahoi! Sa rezolvat problema cu pompa de frana, printr-o curatare si cu o alta pompa scos aerul din etriere. Buba e ca sunt cam lungi furtunele de frana, le-am comandat prea lungi . Dar s-a rezolvat si functioneaza! Acuma sa scot la iveala o piesa dupa polish sper ca Vineri o sa fie gata montat tot si gata de drum! 13040055.jpg13040054.jpg13040052.jpg Me Gusta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 @Share_Khan Sper si eu ca finalul va fii pe placul meu, maine montez piesele si mai trebuie trase cablurile electrice pe spate plus ceva ajustari... Iar Vineri sa fac ITP si RCA ca sa ma plimb cu ea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Vand Sissy Bar original Yamaha Dragstar 650 nou in cutie! L-am cumparat pentru un V-Star Custom, dar nu se potriveste. Pretul de catalog este 380euro PRETUL MEU: 180 EURO o poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 o poza? este nemontat, in cutie asa cum a venit! Montat ar trebui sa arate asa: http://www.chopperbargains.eu/199-199-large/yamaha-drag-star-650-sissy-bar-backrest.jpg asa arata acum in cutie: http://www.freeimagehosting.net/a6s4o http://www.freeimagehosting.net/765lz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
share_khan Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 @Share_Khan Sper si eu ca finalul va fii pe placul meu, maine montez piesele si mai trebuie trase cablurile electrice pe spate plus ceva ajustari... Iar Vineri sa fac ITP si RCA ca sa ma plimb cu ea!!! Sa ai spor...si asteptam poze la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate