JAGI Postat Noiembrie 17, 2016 Share Postat Noiembrie 17, 2016 E foarte bine, insa Serres-ul e alta mincare de manager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 22, 2017 Share Postat Ianuarie 22, 2017 Ma uitam pe Youtube la cursele din Alpe Adria si am dat peste o franare prea tarzie urmata de o cazatura nasoala tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 sa vina primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Ma uitam pe Youtube la cursele din Alpe Adria si am dat peste o franare prea tarzie urmata de o cazatura nasoala tare. Celebul circuit Pannoniaring, are statistic cele mai multe si mai grave accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Oau, urat rau de tot! Dar ce anume are circuitul de este in top la numarul de accidente grave? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Statistica, bat-o vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 @razvan:viteza medie aberant de mare,tehnicitate relativ putina,renumitul "damb" de la iesirea de pe ultima curba,etc...si renumitul "ceasul rau,pisica 13". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Merci frumos! Apropo de cazaturi, niste pietris in zona exterioara a curbelor ar merge si la Adancata. Editat Ianuarie 24, 2017 de RazvanLNI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Vorbeste tu cu ei ca poate esti mai norocos din fire si asa o sa ne fie bine tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Cand am iesit azi din casa pe la pranz si am vazut soarele ala cu putina caldura fix la primavara + prima tura m-a dus gandul Intr-o alta ordine de idei, sunt chestii ce ar trebui imbunatatite pentru siguranta noastra la circuit, cum ar fi zona de degajare in curbele predispuse accidentelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Am uitat pentru cauciucuri ce compozitie trebuie pe Adancata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 (editat) E prea generala intrebarea. Primavara/toamna trebuie sa pui comp x de la producatorul y. Vara trebuie sa pui comp z de la acelasi producator. Sunt mult prea multe variabile . Daca ne spui ce producator ai ales si pt ce anotimp poate te putem ajuta Georgica ,altfel raspunsul meu este medium . Editat Martie 22, 2017 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 M-ai terminat cu raspunsul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Cel mai bun e softul, sau supersoft. Numai ca te tine citeva ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 (editat) Pentru Supercorsa/Superbike ma intereseaza, nu imi amintesc ce am pus anul trecut pe fata si pe spate. Parca SC1 fata si SC2 spate insa nu stiu daca e corect, d-aia intrebam poate e cineva binevoitor sa dea un raspuns. Editat Martie 22, 2017 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 (editat) Ceva general : Pt temp de vara trebuie sc2 fata si sc 1,sc0 spatele Pt temp de primavara toamna sc 1 fata si sc 2 spatele Editat Martie 22, 2017 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Ceva general : Pt temp de vara trebuie sc2 fata si sc 1,sc0 spatele Pt temp de primavara toamna sc 1 fata si sc 2 spatele Asta imi trebuia, multumesc Georgica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Ce am cumparat eu pt inceput de sezon si am pus pe motocicleta : Pirelli diablo Superbike sc 1.5 fata si sc2 spatele pt prima iesire din sezon.In functie de cat cauciuc ramane pe spate o sa pun racetec slick k2 pt urmatoarele iesiri iar cand o sa avem 35-40grade+ am luat 2 x sc2 pt fata si 2 x sc0 pt spate . Nu pune sc0 pe spate pt inceput de sezon ca nu le poti tine in temperatura ,o sa apara cold tearing si o sa-l termini prematur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 O sa caut si eu sa cumpar Superbike SC1 fata si SC2 spate pentru prima iesire din Mai, weekendul 5-7. Daca Goe nu se va da weekendul ala am sa-l rog sa imi imprumute incalzitoarele lui. In vara cand se va incalzi voi cumpara si eu un SC0 pentru spate. Multumesc apreciez si tin cont de sugestiile tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 (editat) Ti-am zis si data trecuta si-ti mai spun si acum : nu-ti mai cumpara panarame de cauciucuri ,da putin mai mult pe ele si cumpara ceva BUN . Chiar daca esti la inceput de drum tot ai nevoie de anvelope bune spre foarte bune . Daca nu esti sigur poti intreba aici pe forum ,cu siguranta sunt baieti priceputi care sa-ti raspunda. Editat Martie 23, 2017 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 De data asta o sa cumpar un set nou de slick-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Pe 5-7mai vad ca scrie Moto RC-tip eveniment: Campionat national. Vinerea o fi track day? Sau sunt antrenamente pt campionat? Mai exact ma intereseaza cand pot sa prind si eu 2-3zile de intrari libere, tocmai in iunie cu MotoEvolution?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Se poate merge ca la trackday si la 5-7 mai ,pret 190€/3 zile ,4 intrai/zi inclusiv o cursa duminica. » Post actualizat in 01 Apr 2017 08:10 Eu sunt 99% sigur ca merg . » Post actualizat in 01 Apr 2017 08:12 /index.php?/topic/744077-campionatul-romaniei-de-motociclism-motorc/page-2&do=findComment&comment=4312842 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 11, 2017 Share Postat Mai 11, 2017 (editat) Multumesc www.Carene-racing.ro , George TNG pt softul impecabil , www.rosilo.ro pentru motocicleta ! Editat Mai 11, 2017 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate