givemefive Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Pacat de viata lor ...fraieri! http://www.reporterntv.ro/flux/tragedie-pe-sosea-un-motociclist-de-numai-18-ani-si-a-pierdut-viata-dupa-ce-a-lovit-capatul-unui-pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Pai daca suntem : " fiul al viceprimarului localității Ciclova ",ne permitem nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Pai daca suntem : " fiul al viceprimarului localității Ciclova ",ne permitem nu! http://expressdebanat.ro/tragedie-la-doar-18-ani-un-motociclist-a-murit-din-inconstienta/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 (editat) Pai ori e rosie ori e neagra motocicleta.hotarati-va!!! si apropo: Căutare polițe RCA / MTPL policy search Rezultatul interogarii Autovehiculul avand numarul de inmatriculare CS20VDN este inexistent sau nu figureaza in baza de date.The vehicle registration number CS20VDN is wrong or non-existant. Editat Septembrie 17, 2014 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 (editat) Pe mine ma deranjeaza ca mortul fara permis a fost catalogat drept "motociclist". ar legat de culaorea motocicletei, aia rosie cred ca e imagine de arhiva, n-au avut bani sa cumpere poza cu accidentul in cauza. Editat Septembrie 17, 2014 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Micul Printz Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Pai ori e rosie ori e neagra motocicleta.hotarati-va!!! si apropo: Căutare polițe RCA / MTPL policy search Rezultatul interogarii Autovehiculul avand numarul de inmatriculare CS20VDN este inexistent sau nu figureaza in baza de date. The vehicle registration number CS20VDN is wrong or non-existant. deci concluzia??nu avea nici rca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Daca ii mai si dai pe drumu ala .....a dat tare in casa , a spart si pietroiu ornamental al casei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Vezi ca...nu vezi bine! Scrie CS 20 VDM pe placuta motocicletei busite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 pacat ca s-a dus, bine ca nu a mai luat pe cineva cu el, nu mai dati motoare celor fara carnet, nu mai dati motorul deloc. ar fi bine daca s-ar baga o chestie de genu sa nu mai poti cumpara un vehicul daca nu ai categoria respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Tot in judetul respectiv mai exact pe unde umblu eu cu lucru (Ghertenis,Bocsa,Oravita,Anina) sunt baietasi cu r1/gsxr vechi,ruginite vai de mama lor fara numere se dau n-au nici o treaba si mai stau pe langa terase cu berea in mana.Chiar acum vreo 2luni un r1 albastru cu negru de pe sens invers a vrut sa doboare recordul lui Rossi cred , fara far am vazut doar ceva gol si fara casca.Ulterior am vazut motorul cand m-am intors si proprietarul cred.Am sunat la 112 si surpriza a fost " sa ma adresez politiei rutiere aferente localitatii respective nu este o urgenta".Daca nebunul intra intr-o masina o rupea in 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 e prea posibil ca proprietarul sa aiba carnet, nu cred ca era proprietatea decedatului, deci interdictia de cumparare nu ar rezolva nimic. Legea zice ca cine cumpara devine proprietar si atat. Poate sa o cumpere bunica, sau o firma. Cine conduce vehiculul trebuie sa aiba categoria necesara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudix Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Moto e negru...si nu avea permis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 pacat ca s-a dus, bine ca nu a mai luat pe cineva cu el, nu mai dati motoare celor fara carnet, nu mai dati motorul deloc. ar fi bine daca s-ar baga o chestie de genu sa nu mai poti cumpara un vehicul daca nu ai categoria respectiva. Oricum, sa incredintezi un autovehicul unei persoane fara permis, este infractiune! Cat de cumparare moto daca nu ai permis, nu merge. S-ar incalca dreptul la proprietate care este garantat oricui. Asta nu inseamna ca ai drept de condus pe drumuri publice..! Ps- imi amintesc ca in 95 cand am dat examen moto, trebuia sa ai motocicleta pe numele tau, acelasi moto pe care dadeai examen. Altfel, nu puteai da A-ul, isi aminteste cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 La ce străzi si case sunt... e de aşteptat ca poliţia sa treacă odată la jdemii de ani. Hai sa nu acordăm prea mare atenţie si să-i spunem doar selectie naturală. La mai mare... :chers: Sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicky_yo Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 nu stiu dc.... dar mi se pare ca numarul era predestinatVDM - van damme .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 ar fi bine daca s-ar baga o chestie de genu sa nu mai poti cumpara un vehicul daca nu ai categoria respectiva. Realizezi că e o idioțenie, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Sa ma ierte Dumnezeu, dar asta murea si daca avea permis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Daca era fiul femeii de serviciu de la scoala, scapa cu cateva zgarieturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Oricum, sa incredintezi un autovehicul unei persoane fara permis, este infractiune! Cat de cumparare moto daca nu ai permis, nu merge. S-ar incalca dreptul la proprietate care este garantat oricui. Asta nu inseamna ca ai drept de condus pe drumuri publice..! Ps- imi amintesc ca in 95 cand am dat examen moto, trebuia sa ai motocicleta pe numele tau, acelasi moto pe care dadeai examen. Altfel, nu puteai da A-ul, isi aminteste cineva? Da, eu. În 1994 când mi-am luat permisul, nu era obligatoriu să ai motocicletă nu stiu dc.... dar mi se pare ca numarul era predestinat VDM - van damme .... Mai degrabă vai de mine sau vai de mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Atat la dus capul,atat a trait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Nu cred ca taica-su avea vreo vina ca e primar sau ca e baiatu' lui un maniac al vitezei sau prostiei, nici numarul nu cred ca era predestinat. Lungimea morcovului din fund conteaza. Vrei sa traiesti? Atunci mergi cat de cat ok. Nu vrei? Arde-o ca pe Braila, non stop si o sa te infigi in ceva tare pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Nu cred ca taica-su avea vreo vina ca e primar sau ca e baiatu' lui un maniac al vitezei sau prostiei, nici numarul nu cred ca era predestinat. Lungimea morcovului din fund conteaza. Vrei sa traiesti? Atunci mergi cat de cat ok. Nu vrei? Arde-o ca pe Braila, non stop si o sa te infigi in ceva tare pana la urma. Conteaza ptr ca de obicei pruncii astia cresc in umbra parintilor , umbra in care nu-i " vede " nimeni . Si de aici apar tragediile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Conteaza ptr ca de obicei pruncii astia cresc in umbra parintilor , umbra in care nu-i " vede " nimeni . Si de aici apar tragediile . +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate