SuzukiRf600R Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 (editat) Eu sunt aici. Intr-adevar pe jos sunt portiuni ude dar vremea chiar e una lejera. Mergem la plimbare,nu la turatii:-) nu va mai plangeti ca nu am cauciucuri,frana pe spate,etc. Profesionistii nu se plang :-))). Va astept! Editat Septembrie 27, 2014 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Mai e cineva acolo sa stiu daca vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Cum sa nu fie:lume,masini,o gagica imbracata in piele s-a dat jos adineauri dintr-un chevy epica....doar eu:-)) nu te grabi sa vii, ca mai stau putin si plec singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Asteapta 10 min ca vin si eu si plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 (editat) Ok. Nu stiu de ce v-ati speriat asa ca soseaua s-a mai uscat. De plouat nu ploua, se merge incet...distanta e una confortabila... » Post actualizat in 27 Sep 2014 08:35 Suntem 3...ultima strigareeeeeee Editat Septembrie 27, 2014 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Aproape ca am ajuns. Soseaua e uscata, nu sunt semne de ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pake91 Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Salut! Acum plec si eu cu un prieten spre adancata sper sa nu ne prinda vreo ploaie. Cum e drumul ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Sunt aici dar nu te lasa in zona boxelor... cica trebuie o bratara plm. E loc la sf liniei drepte si ma uit la baieti cum vin calare pe frane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Noi am ajuns drumul super ok la cosereni imediat dupa pod ialomita cu grija am facut stanga drumu principal pana la adancata dupa calea ferata din adancata imediat dreapta Intradevar ca sa intri la boxe trebuie bratara de la organizatori Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Noi am ajuns drumul super ok la cosereni imediat dupa pod ialomita cu grija am facut stanga drumu principal pana la adancata dupa calea ferata din adancata imediat dreapta Intradevar ca sa intri la boxe trebuie bratara de la organizatori Bafta si asfalt uscat Salut Johnny Tot la poarta? se vede bune de la asa zisele boxe, lol. » Post actualizat in 27 Sep 2014 12:43 F tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Salut Johnny Tot la poarta? se vede bune de la asa zisele boxe, lol. » Post actualizat in 27 Sep 2014 12:43 F tare Salut Am reusit sa intru cu ajutorul organizatorului ne-a dat bratari si am intrat la boxe acum 5 minute am ajuns acasa si din pacate am vazut ca nu sa mai dat drumul sa se intre la boxe deci pot sa zic ca am avut noroc si tu la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Salut Am reusit sa intru cu ajutorul organizatorului ne-a dat bratari si am intrat la boxe acum 5 minute am ajuns acasa si din pacate am vazut ca nu sa mai dat drumul sa se intre la boxe deci pot sa zic ca am avut noroc si tu la fel "La fel si eu"? LOL. Eu aveam "aranjat" de dinainte A fost foarte fain, mi-a placut...cam frigut, dar a fost interesant. imediat pun cateva poze. » Post actualizat in 27 Sep 2014 14:50 @littlekriminal : asta numești tu "super ok"?? Pt ce? Pt enduro si ATV ? Bine ca am fost in mașina si nu au fost decât vreo 4 km asa... La întoarcere am luat-o pe la Fierbinți. » Post actualizat in 27 Sep 2014 15:05 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Eu am intrat fara nici o problema, fara nici o bratara, nimic. Oricum, misto de tot. » Post actualizat in 27 Sep 2014 15:11 Beware, nu stiu pe unde ai mera tu, dar noi am avut numai asfalt ok su roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 care ai avut azi combinezon galben pe tine???? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=807719062595963&id=100000736310994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 (editat) Eu am intrat fara nici o problema, fara nici o bratara, nimic. Oricum, misto de tot. » Post actualizat in 27 Sep 2014 15:11 Beware, nu stiu pe unde ai mera tu, dar noi am avut numai asfalt ok su roti. Am luat-o pe la Gruiu-Lipia-Maia (am pus poza in pag2) dar soseaua buna a fost pe la Caldarusani-Gradistea-Fierbinti-Maia-Adancata. Da' mie imi place ca noi ne conversam aici cu totii ca si cand ne cunoastem de o viata, dar daca nu mergem impreuna pe sosea, nu ne bagam in seama la destinatie. Vad ca mai toti de pe postul asta ati fost acolo, dar .... nu ne-am "recunoscut" p-acolo. Editat Septembrie 27, 2014 de beware ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 hai ca maine daca e soare dau si eu o fuga pana la circuit...sper sa merite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 28, 2014 Autor Share Postat Septembrie 28, 2014 Azi trebuie sa ajung ca nu mai suport tensiunea de a nu vedea minunea!: )) Ora 11,15 Agip Colentina, la 11,30 am pus casca si am plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 cred ca vin si eu, nu vrei sa prelungim iesirea pe Cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 @beware,i'm super sorry,cand am fost atunci pe drunul ala nu am ajuns pana in adancata,si pana la fierbinti targ a fost super ok ,again, io sunt to blame. Niko,mergem si noi(eu cu cativa prieteni)la si 15 ne vedem la bazilescu si la si 30 plecam,o luati pe urziceni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 E mai ok drumul prin Urziceni. La intoarcere am folosit Maia-fierbinti, acelasi timp scos, dar multa balega de vaci, masini parcate pe mijlocul drumului(mult mai ingust). Per total, prin Urziceni pui pe pilot automat, daca vrei viteza medie mai mare, te tii dupa masinile cu antene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Blana!merci, Bogdane!Niko,lasa mi nr tau de telefon,poate ne vedem si plecam cu tontii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 28, 2014 Autor Share Postat Septembrie 28, 2014 Da,noi o luam pe Urziceni,ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 maine se strange lumea la calificari/curse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 3, 2014 Autor Share Postat Octombrie 3, 2014 Eu merg duminica cu masina. Daca vreti sa va strangeti sa mergeti impreuna faceti topic, sigur o sa fie multi care vor merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Eu ma intalnesc cu vreo 2 colegi de la munca, care se intalnesc la randul lor cu niste prieteni, la Victoriei, ora 11:00/11:15. Stiu...Victoriei, nu dati cu paru', e doar un loc. Omu' sfinteste locu'! Hihihiihi » Post actualizat in 03 Oct 2014 07:51P.S. Duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate