m4v3rick Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 (editat) Iesind de la munca si deplasandu-ma regulamentar spre casa, ma lovit o idee (am mai avut-o candva dar atunci eram cu alt agregat) si am pus-o in practica (ca si atunci). La 19:30 trecute fix eram sus in varf Ce pot sa spun iubesc drumu asta si din nefericire ii cam stiu si toate gropile, petecele, denivelarile si raman uimit cum "autoritatile" il lasa in paragina, de la an la an tot mai praf... pacat. p.s. Coborarea, pe bezna cu doar o secera de Luna, lumina si zumzet de liniar bavarez intre picioare si "Child in time" urland in casca... Priceless (pacat de asfaltu prost, ca ar fi fost cu adevarat orgasmic). LE. Acum am vazut ca e o subcategorie de Transfgarasan/Transalpina pe forum... eventual daca se doreste, un moderator poate muta topicul acolo. multumesc. Editat Septembrie 30, 2014 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 LAIC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Cum te-ai inteles cu frigul?Eu l-am facut acum 2 saptamani si la balea,am paralizat de frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 Ori sunt yo prea obisnuit cu temperaturile minime ori am echipamentu super bun , dar nu pot spune ca a fost frig, e drept diferenta de temperatura s-a simtit jos pe DN erau 20*C, sus la Balea 6,5*C. Ce e drept conteaza si vehiculu, mult, Panzeru asta la ce termopan si carenaj are, cam uiti ca esti cu motoru... probabil daca eram cu SVul erau si ceva poze cu turturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Aseara ma gandeam la un Transfagarasan pe noapte - tinand minte pozele tale de acum un an... Cred ca a fost telepatie! Foarte faina ultima poza! PS Sa stapanesti sanatos BMW-ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 poza 2 e asa faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Super pozele, parca ar fi o reclama BMW. Poate platesc ceva cei de la BMW pt poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 pacat de tara asta ca nu avem drumuri bune,peisaje avem destule,felicitari pentru plimbare,si gand ma gandesc ca eram suparat ca nu am reusit sa fac tf...avand in vedere plangerile multora ce au fost acolo cred ca renunt la visul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 1, 2014 Autor Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) @sonyy - nu ma intelege gresit, drumul NU este atat de prost incat sa nu fie facut, SE POATE merge cu orice tip de motocicleta (autovehicul chiar) si CHIAR MERITA (mai ales daca nu ai ajuns niciodata) dar PACAT ca in loc sa te bucuri de succesiunea de curbe si de frumusetea peisajului TREBUIE mai mult sa fi atent la pericolele asfaltului... p.s. Nu renunta, Transfagarasanul MERITA (si cu asfalt prost ) Multumesc de aprecieri si da ar fi frumos din partea BMW , dar oricum cred ca au suficienta reclama Editat Octombrie 1, 2014 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 1, 2014 Admin Share Postat Octombrie 1, 2014 Corect, daca te iei dupa dupa ce scrie pe forumuri nu mai vezi Transfagarasanul niciodata! De asta este plin de motociclisti straini, aia saracii nu prea stau pe forumuri ci invart rotile! Transul este si preferatul meu si va fi indiferent de calitatea drumului! Pacat, intradevar ai dreptate, peisajul este fabulos, cu mult peste Transalpina! PS:Vreau sa-l fac si eu zilele urmatoare, tu fiind din Brasov presupun ca l-ai facut dinspre partea nordica si te-ai intors pe Curtea de Arges, mai este prin zona barajului criblura aceea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 1, 2014 Autor Share Postat Octombrie 1, 2014 Am urcat si coborat partea Nordica, n-am avut timp suficient sa-l fac tot ca eram dupa munca, am plecat din Bv la 17:30 la 19:30 eram sus la Balea , fiind luni dupa-masa/seara am fost yo si o vulpe (prima data anu asta cand vad una VIE si nu abtibild pe sosea, statea la cersit la intrarea in tunel inainte de Balea Cascada , dar inafara de o sticla de apa de 0,5 n-aveam nimic la mine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Foarte faina tura Referitor la asfalt... hai ca nu e chiar asa rau, eu am mers vara asta si am mers chiar destul de tare fara nici un fel de probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate