m0jave Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Salutare! Imi fac si eu curaj sa postez cateva poze si filmul excursiei noastre (adica a mea si a stimabilului prafrau) de asta vara. Doar noi doi insi, cu cort, catel, purcel, calare pe un XT660X care a rezistat eroic (multumim, Axa!) doua saptamani fara menajamente. Traseul a fost Bucuresti - Sofia - Ohrid - Tirana - Durres - Bari - Catania - Siracuza - Palermo - Napoli - Ancona - Split - Plitvice - Sarajevo - Novi Sad - Bucuresti. Bilant: 15 zile, 4650 km, 8 tari, 2 cazaturi, 1 intercom prajit, 1 evacuare sparta (fix in ultima zi, reparata taraneste pe marginea drumului). Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Frumos,felicitari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Foarte bine facut clipul! Si montaj, si muzica, si tot! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick13 Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Foarte frumos felicitari !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 Multumim, multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Frumos clipul si calatoria , felicitari ! Cum sau de ce s-a prajit intercomul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 Pai, mai precis, noi l-am prajit. Dupa ce au mers amandoua mai mult decat onorabil prin ploaie, canicula, si dat cu ele de pamant, cu vreo 2-3 zile inainte de sfarsitul excursiei unul din ele n-a mai vrut sa se incarce. Drept pentru care, in vasta noastra intelepciune...... ( intelepciunea in actiune ) ...am zis ca oricum e stricat, hai sa incercam sa incarcam bateria intercomului direct la bateria motorului. Ce se poate intampla? Din pacate n-am avut prezenta de spirit sa-i fac o poza si in stadiul "balon incins". Din fericire, am apucat sa facem mareata constatare inainte sa inceapa sa iasa fum de sub sa. Si mai din fericire, am avut la noi un splitter de casti, asa ca ultimele zile am putut sa impartim macar aceeasi muzica, daca nu si aceleasi vorbe, si toata lumea a fost (si mai) fericita. Pentru armonie in familie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Frumoasa excursia, bravo la amandoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 foarte misto filmuletul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 (editat) Cat a costat toata nebunia? Sa inteleg ca ati dormit exclusiv la cort... Editat Noiembrie 22, 2014 de bbaarrbbooss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2014 Am dormit la cort unde era rezonabil sa dormim la cort (adica unde aveam campinguri ok si cat de cat aproape de civilizatie), in rest hosteluri. In total cam jumate din nopti au fost la cort, excluzandu-le pe cele trei de pe ferry. Iar ca bani, a iesit undeva pe la 900 de euro de om. Se putea si un pic mai ieftin, presupun, dar nu ne-am chinuit chiar atat de rau sa facem economie. P.S. Multumim, dexxter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdand Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 Excelent montaj. Ce melodie incepe la minutul 9.30? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat Decembrie 9, 2014 Autor Share Postat Decembrie 9, 2014 (editat) Salut! Nu stiu exact cum se numeste aceea, dar am gasit-o aici (incepe la 06:45): . Editat Decembrie 9, 2014 de m0jave Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Vai, abia astept sa ajung acasa sa vad filmul. Nu de alta, da aceeasi destinatie ma asteapta in august... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 felicitari pt excursie! ce program ai folosit pentru editarea videoului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 foarte fain montajul. Felicitari! Ps: abia astept augustul ala odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate