Flower-Power Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 La 16.08.2020 la 19:45, WotRU2Me a spus: O arata, dar am depasit de vreo trei ori portia recomandata de orez...bine ca nu am istoric de diabetici in familie. Multumesc. A iesit asa de bine ca era sa ma reapuc de fumat. Pfffaaaai de mine..mă omori, sunt în pofte. e vită? Mă ia cu foame. Acum 4 minute, binox a spus: Acum vreo ora am terminat de gatit, m-am apucat de dimineata Deabia dupa aprox 2 saptamani o sa vad cat de bine am gatit... Ce e aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Ar fi trebuit sa fie Red Ale, dar se pare ca a iesit mai mult Dark Ale, poate totusi se transforma macar intr-o Dark-Red Ale, isi mai schimba culoarea pana la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 La 16.08.2020 la 19:45, WotRU2Me a spus: O arata, dar am depasit de vreo trei ori portia recomandata de orez...bine ca nu am istoric de diabetici in familie. Multumesc. A iesit asa de bine ca era sa ma reapuc de fumat. Asta da, treaba pe cinste! Nu vad un vin rosu bun acolo Acum 12 minute, binox a spus: Ar fi trebuit sa fie Red Ale, dar se pare ca a iesit mai mult Dark Ale, poate totusi se transforma macar intr-o Dark-Red Ale, isi mai schimba culoarea pana la final. Sper sa-ti iasa, sa merite efortul si sa te bucuri de rezultat Am un amic ce a facut o ghidusie din aceasta (in sticle ce-i drept). A fost la el ceva gen Razboiul din Golf, a mirosit a distilerie in blocul acela, o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Tot in sticle o sa ajunga si la mine. Stiu ca exista un oarecare risc sa bubuie vreo sticla de la prea multa presiune dar n-am patit pana acum. Sunt la a 5-a sarja , ieri am baut ultima bere ratacita din prima sarja facuta prin aprilie. Desi a stat intr-o magazie unde temperatura a depasit des 30C s-a pastrat surprinzator de bine, desi nu e pasteurizata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Acum 6 minute, binox a spus: Tot in sticle o sa ajunga si la mine. Stiu ca exista un oarecare risc sa bubuie vreo sticla de la prea multa presiune dar n-am patit pana acum. Sunt la a 5-a sarja , ieri am baut ultima bere ratacita din prima sarja facuta prin aprilie. Desi a stat intr-o magazie unde temperatura a depasit des 30C s-a pastrat surprinzator de bine, desi nu e pasteurizata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Pfffaaaai de mine..mă omori, sunt în pofte. e vită? Mă ia cu foame. Vita, vita...uitandu-ma acum iar, ma ia si pe mine cu foame Acum 1 oră, FlipperCo a spus: Asta da, treaba pe cinste! Nu vad un vin rosu bun acolo Multam, a fost si vin. Nu mult, ca am sarbatorit victoria lui Ronnie cu o seara inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Mâine îmi fac un somon la cuptor cu salată verde și avocado. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Acum 2 ore, WotRU2Me a spus: Vita, vita...uitandu-ma acum iar, ma ia si pe mine cu foame Multam, a fost si vin. Nu mult, ca am sarbatorit victoria lui Ronnie cu o seara inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 18, 2020 Share Postat August 18, 2020 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Mâine îmi fac un somon la cuptor cu salată verde și avocado. Buna idee, spre deoeebire de cealalta idee...cea de a iesi la baut fara a avea paine in casa. Mama ma'sii...daca ai cateva ierburi mediteraneene (mediterane, nu-i bai ), niste usturoi si un ulei de masline bun, nu are cum sa iasa rau. A, si piper... Ok, planuim montajul unui delicios sandwich. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 20, 2020 Share Postat August 20, 2020 Arată bine și ăsta..am gătit niște coaste de porc la cuptor așa că drept pedeapsă am băgat sesiune de cardio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 21, 2020 Share Postat August 21, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 21, 2020 Share Postat August 21, 2020 La 20.08.2020 la 22:32, Flower-Power a spus: Arată bine și ăsta..am gătit niște coaste de porc la cuptor așa că drept pedeapsă am băgat sesiune de cardio. Asta nu trebuie sa fie pedeapsa ci obisnuinta. Cum spuneam anterior, arzi calorii, poti sa consumi calorii. Echilibrul il decizi tu, vrei sa slabesti, arzi mai multe decat consumi, sau invers. Si daca vrei un “partener” util, iti recomand aplicatia “myfitnesspal.ro”, chiar e utila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 21, 2020 Share Postat August 21, 2020 Sau o coarda din Decathlon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 22, 2020 Share Postat August 22, 2020 Penală? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 22, 2020 Share Postat August 22, 2020 A, nu...boboc la UNEFS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 22, 2020 Share Postat August 22, 2020 Astazi am avut sarcina grea, iar prietenii au apteciat Bine, practic n-am facut mare lucru, mai mult am baut decat sa gatesc IMG_8269.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 22, 2020 Share Postat August 22, 2020 Eeee...de cand nazuiesc si eu sa beau la un protap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 22, 2020 Share Postat August 22, 2020 Acum 2 ore, WotRU2Me a spus: Eeee...de cand nazuiesc si eu sa beau la un protap Pai nu trebuie decat sa ne organizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 Aici e greul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 (editat) Acum 4 ore, WotRU2Me a spus: Aici e greul E util si sa ne traduci ce prestezi. Altfel pierdem esentialul Salata verde cu baby spanac si vinegreta, branza de burduf in crudo de Parma si crutoane. Vin alb usor si masa e gata Editat August 23, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 Acum 4 ore, FlipperCo a spus: E util si sa ne traduci ce prestezi. Altfel pierdem esentialul... Ziceam ca e greu cu organizatul. De gatit, nu am gatit cine stie ce chestii. Acolo-i o parte din micul dejun, fata e cu ochiuri, baiatul e cu ou jumari. In schimb vad ca tu te cam pricepi, suna si arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 (editat) Acum 3 minute, WotRU2Me a spus: Ziceam ca e greu cu organizatul. De gatit, nu am gatit cine stie ce chestii. Acolo-i o parte din micul dejun, fata e cu ochiuri, baiatul e cu ou jumari. In schimb vad ca tu te cam pricepi, suna si arata bine. Multumesc, amator totusi.... Editat August 23, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 26, 2020 Share Postat August 26, 2020 (editat) Tot in faza omlete / jumari... Oh, Doamne! Sunt slab! Putin spus... Editat August 26, 2020 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 6, 2020 Share Postat Septembrie 6, 2020 Inca o vietate care n-a murit in zadar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 6, 2020 Share Postat Septembrie 6, 2020 dupa astfel de mese festive.. mergeti doar cu benzina 100+ ca mobra sa traga precum in zilele ei bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate