Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...
Acum 20 minute, WotRU2Me a spus:

IMG_20230731_185614.thumb.jpg.a6b2bcf5f9ff193b799b55606b5b203c.jpg

 

Piept de rata cu ciuperci. Cea mai mare temere a mea, ca va veni vremea cand imi va fi greu sa-mi exprim satisfactia cu vocabularul disponibil, s-a adeverit 😁

Arata super, sigur e si f bun, bravo! Practic ai salvat topic-ul🤣

Nu ne dai si noua reteta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cine stie ce fonfleu. Am tratat pieptul ca pe un steak oarecare si am caramelizat pielea pana a devenit crocanta, am intors apoi si pe partea cealalta vreo doua trei minute, dupa care l-am stropit cu unt aromat cu usturoi rozmarin si cimbru proaspat si l-am lasat la odihnit. In grasimea rezultata am aruncat ciupercile taiate in sase, si am condimentat dupa gust, iar cand s-a evaporat apa am pus o ceapa tocata fin, coaja de lamaie, cimbru oregano, rozmarin etc. Dupa ce s-a calit ceapa am pus usturoi (cuvant urat) urmat imediat de suc de lamaie si vin rosu. Dupa ce s-a redus vinul, in lipsa de stock, am decis sa pun smantana, am Mai asteptat un clocot, am stins, am topit niste unt in sos si cam atat. N-am avut patrunjel 😐

Cam in graba ca voiam sa ies cu mobra, dar a iesit super.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Acum 2 ore, WotRU2Me a spus:

Oase de vita cu maduva in ele. La cuptor si pus putin unt frecat cu usturoi, condimente si verdeata.

Corect! Le gasesti dar mai greu si taiate pe lung, cu maduva expusa pe intregime. Avantajul este condimentarea maduvei pe toata suprafata. Delicioasa pe paine prajita cu usturoi. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
Acum 14 ore, pinnochio a spus:

Dovleac copt in tavă,cu zahăr...o minunăție.Ca-n copilărie.

Arata foarte bine și sunt convins că a fost gustos. Dar, cu zahar?!

Dacă îl lasai un pic mai mult la copt, poate nu mai aveai nevoie de zahăr. Așa il fac eu. 

Până la urmă, cum îți place ție contează. Era o sugestie.

🍺

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...