luk77 Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Pe coapse imi pare ca ti e mare .Trebuie sa tii cont si ca pielea se mai lasa.Ai incercat un nr mai mic si te strangea? Depinde si ce fel/model de costum ai incercat,din cate stiu eu cele intr o bucata sunt mai stramte/fixe pe corp fiind create pt pista ,pe cand cele 2 bucati sunt mai relax fit Baietii care se dau pe pista te pot lamuri mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Räzvan Postat Decembrie 3, 2014 Autor Share Postat Decembrie 3, 2014 Din start am vrut sa fie din 2 bucati, (motive personale) si e pt touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Dupa primul sezon iti vei da seama ce iti place si de ce ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 E mare costumul pe tine. Schimba-l cu o masura mai mica. Daca cazi pe mina, pleaca protectia de pe cot si ramii cu osul cotului lfara carne pe el, am vazut destule cazuri, live, tot la circuit. La circuit vezi cele mai multe cazaturi, dar asfaltul e acelasi ca si pe strada. » Post actualizat in 04 Dec 2014 20:17Stiti cum e, lumea iti spune, tu Batman, Batman, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Si eu zic ca iti trebuie o marime mai mica. E un paradox, dar daca e mai larg (dupa cum se vede in poze) nici la drum nu o sa ifi fie comod, croiala e facuta special pentru a sta cat mai fix, cum spune si Jagi mai sus, sa nu se miste protectiile de la locul lor. Si nici comod nu o sa mergi la drum... Am aceeasi problema, schimb destul de mult greutatea din iarna cu cea din vara (dar invers fata de tine, iarna pun cel putin 5 kg in plus)...dar la cum se vede in poze, cu 2-3 kg in plus nu se umple ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Stie cineva cat costa returul unui produs la Fc-moto.Am comandat o geaca si din pacate mi e mare. Pote il ajuta si pe initiatorul topicului daca vrea sa returneze costului Dainese Precizez ca transportul a fost 12 eur Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 (editat) Parerea mea este ca tre ' sa l schimbi cat mai poti .. La coapse iti este larg ... Doamne fereste sa cazi ...am atasat cateva poze cu al meu poate te ajuta sa te decizi . » Post actualizat in 10 Dec 2014 01:55 - aceiasi problema am avut o si eu .. Eram indecis daca ce model sa imi iau dintr o bucata sau din doua , am ales sa mi iau dintr o bucata pt siguranta mea , comoditatea ... Caldura vara ... Terasa, scaun .... Le am lasat pt altadata ... SIGURANTA ESTE PRIMA . . Numai bine , si sper sa nu fi nevoit sa vreodata sa vezi daca ai facut o alegere buna , cumparandu ti din doua bucati sau nu .... Editat Decembrie 10, 2014 de karate-kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 Ce ai facut pana la urma ,ai schimbat costumul cu o marime mai mica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Räzvan Postat Decembrie 16, 2014 Autor Share Postat Decembrie 16, 2014 Ce ai facut pana la urma ,ai schimbat costumul cu o marime mai mica? Nope, l-am modificat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 Ai vreun croitor bun, priceput ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 Cum l ai modificat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 aveti ideie se potrivesc marimile de la dainase cu cele de la alpinestars ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 (editat) aveti ideie se potrivesc marimile de la dainase cu cele de la alpinestars ??? Nu, la dainese sunt pe numere (48.50.52.54), iar la alpine stars sunt M, L, XL si mai au si M short, L short, etc Inafara de asta sunt diferente si in functie de modelele aceluias producator, spre exemplu la unii pantaloni protectiile pot fi pozitionate mai sus sau mai jos in functie de model Cel mai bine e sa probezi inainte. Editat Martie 8, 2015 de zu1u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0tans Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 cred ca te contrazic la alpinestars este pe numere 52 54 56/............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Daca te ajuta cu ceva ,la Astars port S la geaca iar la Dainese 48 care cred ca corespunde cu M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 cred ca te contrazic la alpinestars este pe numere 52 54 56/............ Eu ti-am spus cum e cu masurile, nu cum cred eu ca e, poti sa ma contrazici ca nu te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Poate sa imi spuna un posesor de echipament Dainese, ce masura as putea sa am la geaca de piele si eventual la un combinezon? 1,83m 83kg +- 1,2 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian_87140 Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Fa click pe size guide si vezi exact unde sa te masori si ce iti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Poate sa imi spuna un posesor de echipament Dainese, ce masura as putea sa am la geaca de piele si eventual la un combinezon? 1,83m 83kg +- 1,2 kg 52 sau 54, depinde de constitutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 52 in nici un caz la Amstaff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 (editat) 52 sau 54, depinde de constitutie. eu am 52 la geaca, si mi-e un pic larga (1.83, 83 kg). Mergea linistit 50. La pantaloni am 50 Recomand 50 Dainese Editat Aprilie 2, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 La combinezon 50 sigur iti va fi mic. La inaltime cel putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Inviez topicul! Mai exista un dealer Alpinestars? Mie mi-au spus că nu au în România. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 (editat) Aparent da. Se pare ca cei de la Motodynamics aduca A-Stars. https://www.yamaha-motor.eu/ro/news/index.aspx?id=500689 Personal nu am fost pe acolo sa vad exact ce si cum au. Pe www.moto24.ro mai gasesti cate ceva. Si cred ca si cei de la Kronaumoto mai aduc. Editat Februarie 15, 2017 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate