The Mentalist Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Nu cred că are rost să te încordezi să-ți iei neapărat Alpinestars. Eu mi-am luat Richa de la Dual Motors astă toamnă (mi se terminaseră alea originale ale costumului) și am dat vreo 110 lei pe o pereche. Sunt negre, simple, nu se uzează prea tare, merg la fix. Mersi de pont,e o varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Mi-au confirmat si mie aseara, nu se mai tine track day-ul sambata, pe 4 iunie ......dar pentru cine vrea , o sa fim cativa care mergem pe hungaroring pe data de 9 pt ca pe 10 iunie e track day acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Mi-au confirmat si mie aseara, nu se mai tine track day-ul sambata, pe 4 iunie ......dar pentru cine vrea , o sa fim cativa care mergem pe hungaroring pe data de 9 pt ca pe 10 iunie e track day acolo. Sa ne dati amanunte despre calitatea asfaltului proaspat turnat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Da da,sa ne dati amanunte.si eu fug in a doua parte a lunii iulie.dar sunt convins ca pana atunci se va guma destul de bine suprafata noua.etape de formula renaul,wtcc,etc.plus track day-uri de masini si moto.nu-mi fac griji dar sunt curios cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Georgica vrei sa faci record? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Al meu personal da. ultimul best lap a fost 2:10.998,sper sa-l bat.va fi prima data cu gume noi pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 ai toate sansele cu cauciucuri noi,succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 da,in teorie tre sa scada timpul fara prea mari probleme.acum sa vedem daca mai poate Gremlin,implineste 60.000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 raman la parerea mea : noi suntem si o sa ramanem singurele "probleme" ale motocicletelor noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Eu nu sunt de aceeasi parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Ma abonez si eu la topicul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Decembrie 6, 2017 Share Postat Decembrie 6, 2017 Rijeka se reasfalteaza https://www.facebook.com/gustezidine.doo/videos/1221495774619243/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 29, 2018 Share Postat Aprilie 29, 2018 https://www.facebook.com/motorlikes/videos/989270074570306/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 29, 2018 Share Postat Aprilie 29, 2018 (editat) Care aveti ceva detalii despre Mures?cica ar fi fost deja un trackday.200ron/6 intrari. Editat Aprilie 29, 2018 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 https://www.facebook.com/motorlikes/videos/989270074570306/ Ma intreb oare ce performante ar avea echipa de interventii de la Adancata, la asa o scena groaznica....?! Care aveti ceva detalii despre Mures?cica ar fi fost deja un trackday.200ron/6 intrari. Nu-mi spune ca e gata circuitul de acolo si ca se poate folosi Chiar nu am mai auzit de mult vesti despre acel circuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Am trait emotia provocata de astfel de posibil incident,la Serres, in 2011...cred. Am intrat si eu la cursa sa vad cum e o cursa de motociclism, pentru ca se anuntase ploaie duminica s-a hotarat ca astia clasele B si C sa faca o cursa combinata sambata - ca nu avea lumea cauciucuri de ploaie and stuff. Asa ca eram eu pe pozitia 37 din vreo 40-45 de rideri pe grila. Cand am plecat la start exact asa s-a intamplat, cuiva i s-a oprit motoru' prin fata pe acolo, iar cand am ajuns langa el eram a 1-a capat (mult peste 100km/h) iar el se misca usurel spre marginea circuitului, noroc ca si-a dat seama ca nu e bine sa taie inca calea celor care vin din urma. Aproape l-am atins cu genunchiul, daca intram in el cam asa s-ar fi vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 (editat) Nu-mi spune ca e gata circuitul de acolo si ca se poate folosi Chiar nu am mai auzit de mult vesti despre acel circuit... Circuitul e gata cu siguranță. Din surse am aflat ca s-au dat deja crva baieti pe acolo acum cateva saptamani. Astept ca acele "surse" sa anunte cand/daca/cum se va organiza urmatorul eveniment. A fost foarte incognit-o trackday-ul, de aceea intrebam aici daca cineva stie ceva mai oficial decat mine. Editat Mai 22, 2018 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Circuitul nu are nici o aprobare legala pt a organiza evenimente, deaia nu se anunta nimic, si nici nu o sa se povesteasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 22, 2018 Share Postat Mai 22, 2018 Teoretic stiu si eu(ca de altfel majoritatea) acest aspect. Dar având in vedere ca s-a anuntat pe un grup de FB, iti da de gandit. Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 23, 2018 Share Postat Mai 23, 2018 Am trait emotia provocata de astfel de posibil incident,la Serres, in 2011...cred. Am intrat si eu la cursa sa vad cum e o cursa de motociclism, pentru ca se anuntase ploaie duminica s-a hotarat ca astia clasele B si C sa faca o cursa combinata sambata - ca nu avea lumea cauciucuri de ploaie and stuff. Asa ca eram eu pe pozitia 37 din vreo 40-45 de rideri pe grila. Cand am plecat la start exact asa s-a intamplat, cuiva i s-a oprit motoru' prin fata pe acolo, iar cand am ajuns langa el eram a 1-a capat (mult peste 100km/h) iar el se misca usurel spre marginea circuitului, noroc ca si-a dat seama ca nu e bine sa taie inca calea celor care vin din urma. Aproape l-am atins cu genunchiul, daca intram in el cam asa s-ar fi vazut! mno....bine ca nu l-ai "zburat"...a fost cu noroc Circuitul e gata cu siguranță. Din surse am aflat ca s-au dat deja crva baieti pe acolo acum cateva saptamani. Astept ca acele "surse" sa anunte cand/daca/cum se va organiza urmatorul eveniment. A fost foarte incognit-o trackday-ul, de aceea intrebam aici daca cineva stie ceva mai oficial decat mine. go it desenul a ramas tot asa ca in trecut...cu liniile drepte lungi si "periculoase"? Circuitul nu are nici o aprobare legala pt a organiza evenimente, deaia nu se anunta nimic, si nici nu o sa se povesteasca. ..si se incearca obtinerea aprobarilor sau o sa ramana doar pista de biciclete si jogging? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 23, 2018 Share Postat Mai 23, 2018 (editat) go it desenul a ramas tot asa ca in trecut...cu liniile drepte lungi si "periculoase"? Din păcate cam sec... Dar nah. Editat Mai 23, 2018 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 23, 2018 Share Postat Mai 23, 2018 mda...ai zis bine, sec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 (editat) Incheiata si ziua mea de circuit(prima dupa o pauza de 3 ani). Locatie Hungaroring, data 23.06. Dupa un drum horror cu ploaie la rupere,dupa o noapte cu un frig crunt(7 grade) dimineata ne-a adus soare frumos, dar destul de frig(13 grade la prima intrare de la ora 09.25). Dupa turele de reacomodare(primele doua intrari) a ajuns si colegul @Kyp76 si a inceput veselia. Voie buna, mers relativ retinut(unii din cauza varstei, altii din cauze naturale). O ploaie dupa masa a speriat lumea, eu am ramas sperand ca se usuca. Am avut noroc, pe cand a venit intrarea mea(nr. 6) era uscat. Adunat aprox 225km,Gremlin a papat 23l de benzina, si-a facut datoria exemplar pt un mos de 16 ani si 65.000km in bord. O sa atasez si ceva filmare cu un prichindel de vreo 12 ani, "blana orbitoare", coate pe jos etc. Mi-a invartit casca in cap de cate ori m-a prins. Norocul meu era ca avea doar 250cmc si pe linia dreapta il depaseam si ma indepartam. ) Best lap 2.10.847 pe transponder inchiriat de la circuit. Boxa a fost 10.000HUF,transponderul 2500HUF,cazarea 50eur/noapte/3 adulti+un copil mic. Geniala cazarea, in spatele circuitului. Din păcate poze nu prea am(nu a fost cine sa faca), dar am ceva filmari de pe GoPro-ul personal. Voi atasa link pe youtube later on. Toate peste toate, inca o iesire minunata plina de voie buna. » Post actualizat in 24 Jun 2018 16:25 Familionul si subsemnatul in singura poza pe curbe. Nici daca erau fotografi peste tot nu era mai bine, pauza de trei ani si-a pus amprenta:franari devreme, timpi "morti" in frana de motor, iesiri cal moi din curbe. Eh, dar distracția a fost pe masura asteptarilor. Editat Iunie 24, 2018 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 Ai mers blana ,felicitari pt iesire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Iunie 24, 2018 Share Postat Iunie 24, 2018 Foarte frumos Georgica Hai mai des la circuit )Hai ca te ajut eu cu o poza mai clara pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate