middle_of_nowhere Postat Decembrie 19, 2014 Autor Share Postat Decembrie 19, 2014 Daca ai maine e ca azi....pas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 De acord, pas in conditiile astea. Aluneca rau cu umezeala asta. Daca nu iese soarele nu este de iesit, riscul este mare si ... pentru ce ? Vom vedea ce-o fi pana maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 (editat) Corect sa nu ne imbatam cu apa rece ,,,,,,,,,,, mai bine un vin fiert acasa , 99% eu maine > . Editat Decembrie 19, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Maine cred ca dau pana la bulgari daca e macar uscat pe jos si peste 1-3 grade. Dar nu stiu inca la ce ora. Cred ca iau si o fetiscana de pasager, sa imi tina cald la spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Pe bune iesi tu maine ???????? si prin Bg - rica , suna-ma si pe mine poate totusi ies , putin probabil sau posteaza pe acilea sa vada tot romanul ca eu nu prea mai cred la fel cum nu mai cred vulpile de pe acilea ,,,,,,,,,,,,,,. » Post actualizat in 20 Dec 2014 06:49Haideti domnilor nu va hotorati invartim rotile DA sau NU ? eu am motoreta in nenorocirea de Pipera imi trebuie 1 ora sa ajung la ea . Va astept cu raspuns si propuneri de ceva traseu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Decembrie 20, 2014 Autor Share Postat Decembrie 20, 2014 Daaamn! Ce soare frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Pai daca iesim hai sa vb tu iesi ? » Post actualizat in 20 Dec 2014 07:20ar mai fi o varianta de alergat prin Bg sa iesim la la Calarasi [bac] > Silistra > Ruse drumul super dar aproape de Dunare posibila ceata . » Post actualizat in 20 Dec 2014 07:40 CE SA O MAI AMETIM CINE VRIA SA IASA ASTAZI > INTALNIRE 10:30 > 11:00 CU PLECARE : PIATA VICTORIEI PARCARE . AM ZIS ! . TRASEU ???? NE HOTARIM ACOLO . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Decembrie 20, 2014 Autor Share Postat Decembrie 20, 2014 hai ca ajung si eu pe la un 11-11:15. » Post actualizat in 20 Dec 2014 09:31Plm. Am ajuns la 11.25 prea tarziu... are cineva idee unde s-a plecat?» Post actualizat in 20 Dec 2014 09:43Are careva nr lui Vic?» Post actualizat in 20 Dec 2014 09:57Ce faza naspa. ) Ma duc sa dau o tura si ma car acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Am ieșit și eu o tură prin oraș, București... Vremea super! Partea nașpa e ca de unul singur nu prea e fun, dar merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Decembrie 20, 2014 Autor Share Postat Decembrie 20, 2014 Da...si la mine la fel...nu are farmec deloc. Am dat o tura si am bagat-o la garaj. Zi buna sa aveti si Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Imi pare rau ca nu am putut tine legatura. N-am fost decat eu si Victor. Eu am intarziat 10 min. am hotarat incotro o luam, in 5 min. am plecat la 11.15, "sfertu' " ! Ghinionul tau. Sincer, imi pare rau, ne-ar fi placut sa fim mai multi (da' nu prea multi !) A fost o plimbare strasnica, vreme ok. Despre temperaturi va poveteste Victor pentru ca este dotat. Am ajuns la Vulcanii Noroiosi, via Ploiesti, facut cateva poze si retur spre casa prin Buzau. Ne-am dat sportivi, adica am sarit peste ciorba, pentru ca incepea sa se intunece si n-ar fi fost nimic dar se umezea pe jos. Am intrat in Buc. pe la patru si ceva. Atasez niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Domne ,, pe timp de iarna fac fata si JAPONEZELE astea atunci cand PANZERELE nu isi pun la bataie tot arsenalul si toata puterea de foc generata de herghelia din cilindree ,,,,,,, . Pe o scara de la 1> 10 cam de nota 8 , multe portiuni cu mazga . Seara placuta stropita cu un vin fiert OMULE . Cat despre copii ,,,,, au inca oasele fragede ,,,,,,,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Bai taica! nare rost ,toata stima! ce frig nene asfalt si voie buna sa fie, restu sant motive . tot inainte !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Mai PULIFRIX noi ne-am cunoscut cumva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 Pe bune iesi tu maine ???????? si prin Bg - rica , suna-ma si pe mine poate totusi ies , putin probabil sau posteaza pe acilea sa vada tot romanul ca eu nu prea mai cred la fel cum nu mai cred vulpile de pe acilea ,,,,,,,,,,,,,,. Am fost puturos, m-am trezit tarziu Am plecat pe la 2 spre bulgari iar in vama copiloata si-a dat seama ca nu si-a luat buletinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 cata rautate ... Asta e ! am gresit daca mi-am aratat respectu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 Creed ca a fost o neintelegere. Pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Duminica is 5C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Duminica is 5C. Pe loc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 se topeste, cred ca va fi umed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Si seara o sa inghete.O sa se sporeasca distractia si mai tare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Pe 20 dec. cand a fost mai cald unde ati fost ? Acu' va este dor, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Pe 20 dec. cand a fost mai cald unde ati fost ? Acu' va este dor, nu ? Eu am fost la plimbare pe 20 decembrie. Da' singura, ca de obicei. » Post actualizat in 06 Jan 2015 14:04 Pe loc! Umfla cauciucurile, da-i curent si scoate-o la o gura de aer la Victoriei. Adica Operei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Umfla cauciucurile, da-i curent si scoate-o la o gura de aer la Victoriei. Adica Operei. Curajoaso, cred ca trebuie sa modifici la "location" : Bucuresti/Timisoara , altfel or sa iasa astia ca bondarii dupa tine pe Calea Victoriei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 si acum e soare..... si superfain..... numai ca pe termometru arata -17 grade nici pe partie nu e de mers...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate