Taz Asg Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 navix.. ai facut probe noaptea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 navix.. ai facut probe noaptea?? am facut... scriam acu vreo 2 zile pe tema asta undeva pe forum... cred ca la fazer NewYorK Times Square la propriu... sau ceva rasarit de soare. Si nu compar cu orice, cu cu Philips Extreme Vision pe care le-am avut (care au dubla luminozitate fata de stock) Deci se cam face ziua. Si vis a vis de culoare... imi place albul... deci 4300. Ar trebui sa aiba tenta usoara galbena, dar ciudat... sunt putin verzi, cel putin in faza in care se incalzesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 am facut... scriam acu vreo 2 zile pe tema asta undeva pe forum... cred ca la fazer NewYorK Times Square la propriu... sau ceva rasarit de soare. Si nu compar cu orice, cu cu Philips Extreme Vision pe care le-am avut (care au dubla luminozitate fata de stock) Deci se cam face ziua. Si vis a vis de culoare... imi place albul... deci 4300. Ar trebui sa aiba tenta usoara galbena, dar ciudat... sunt putin verzi, cel putin in faza in care se incalzesc. ok,, o sa fac studiu sa vad cum ar pusca si pe tdm asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 sunt led-uri pozitiile pai se vad cam galbene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 pai se vad cam galbene... le-am luat la 4000 grade (vezi aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 (editat) eu ma chinui la capul de ungere... pune o conducta de cupru (de frana) aproape de foaie, din interiorul careia iese un colier de plastic ce atinge foaia. Este suficient pe o parte. Editat Martie 22, 2015 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 pune o conducta de cupru (de frana) aproape de foaie, din interiorul careia iese un colier de plastic ce atinge foaia. Este suficient pe o parte. hmmm... eu ma chinui la o minune cu doua conducte, am gasit o tevusca la un frigider vechi si vreau sa ung ambele parti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 le-am luat la 4000 grade (vezi aici) ai luat de tir, pe 24v, d'aia sunt galbene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 rezolvat... filtru aer (care era super curat... nu prea am facut offroad), pe care l-am suflat, montat suport gps (tras cablul pe sub rezervor), maruntisuri... » Post actualizat in 22 Mar 2015 09:36ai luat de tir, pe 24v, d'aia sunt galbene leduri sa fie )) » Post actualizat in 22 Mar 2015 09:37ma uit pe cutie... sa vad pe cat sunt... cand cobor in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 rezolvat... filtru aer (care era super curat... nu prea am facut offroad), pe care l-am suflat, montat suport gps (tras cablul pe sub rezervor), maruntisuri... DSC04638.jpg » Post actualizat in 22 Mar 2015 09:36 leduri sa fie )) » Post actualizat in 22 Mar 2015 09:37 ma uit pe cutie... sa vad pe cat sunt... cand cobor in garaj ziceam de alea din link.. p.s. vezi cum pui rezervorul la loc sa nu gatui furtunul de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 ziceam de alea din link.. p.s. vezi cum pui rezervorul la loc sa nu gatui furtunul de benzina astea sunt, numai ca varianta anterioara, unidirectionala (link), fara capul 360 grade. Philips T10 la 4000K Tot 4300K sunt si xenoanele... numa angel eyes-ul e un pic albastrui, facand nota discordanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 (editat) M-am intrebuintat si eu cu un tratament Optiglanz pentru evacuare ... Editat Martie 23, 2015 de Norian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 M-am intrebuintat si eu cu un tratament Optiglanz pentru evacuare ... Le face ca noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Le face ca noi? Da. La fel face si autosolu,chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 de tinut minte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Le face ca noi? Eu zic ca da Trebuie cam 2 aplicari si smotru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 (editat) de tinut minte... Trebe doar s-o freci muuult si bine:P Evacuarea,evident Editat Martie 23, 2015 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 sunt obisnuit cu frecatul... la motocicleta, desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Am frecat-o bine rau iarna asta in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 (editat) super... adevaru e ca evacuarea e tot ce a ramas nefrecat ) eu de obicei folosesc polish pt asta (la vrac) Editat Martie 23, 2015 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 super... adevaru e ca evacuarea e tot ce a ramas nefrecat ) eu de obicei folosesc polish pt asta (la vrac) Nu prea te ajuta la metale.... Am incercat si eu,dar n-are spor. Poate doar cu o masina de polish,dar miramas ca iese la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 am frecat multe chestii cu pasta aia... inclusiv cutitele fallkniven... si le-am scos oglinda. Acum nu am termen de comparatie... poate ca optiglanz o face mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 (editat) M-am intrebuintat si eu cu un tratament Optiglanz pentru evacuare ... Sincer sa fiu, ma cam manca si pe mine ieri sa iau evacuarile la frecat... Ieri i-am facut revizia de primvara. Azi, i-am luat baterie noua la troaca. O tin, nu o tin, s-o strica cat sunt plecat, nu pot sa stau linistit cu gandul ca ceva nu e in parametri. Bateria veche se indrepta spre 12.15V dupa 2 saptamani de nefolosinta, rotea o idee mai greu si pulsau luminile serios cand dadeam la buton. Editat Martie 23, 2015 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Sincer sa fiu, ma cam manca si pe mine ieri sa iau evacuarile la frecat... Ieri i-am facut revizia de primvara. Azi, i-am luat baterie noua la troaca. O tin, nu o tin, s-o strica cat sunt plecat, nu pot sa stau linistit cu gandul ca ceva nu e in parametri. Bateria veche se indrepta spre 12.15V dupa 2 saptamani de nefolosinta, rotea o idee mai greu si pulsau luminile serios cand dadeam la buton. Din ce ai evacuarile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Habar n-am. Pare un inox, dar mai galbejit. Nu sunt ruginite sau altceva, insa si-au cam pierdut din luciu. Ceva de genul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate