Falkenberg Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 Nu am facut eu lucrarea. O sa intreb care a fost procedura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Azi i-am montat capete de ghidon si manete de ambreiaj si frana noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Cumparat furca SH, mai vine cu alte piese, cum ar fi carene, o roata, codita.. Trebuia sa vine azi, dar din pacate curierul a fost trimis la adresa gresita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 cam asa arata produlul finit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Lasat si kawa la service pentru furca. Acuma am asa: Guzzi: la service, accidentat Simson: stricat motorul Kawa: la service, curge furca Am venit pe bicicleta la munca. Daca si asta sa strica, nu mai stiu ce sa mai fac. Ieri am ridicat Kawa de la service cu furca facuta (cuzineti, semeringuri ulei si praf noi, toate branduite Kastravachi). Au mai ramas 2 in pana. Nu prea mai am frane pe fata, cred ca a ajuns ulei din furca pe disc. Macar nu pot sa blochez roata fata din greseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Ia un spray degresant (de curatat lantul chiar) si da-i pe disc + sters bine cu carpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 S-ar putea sa fie compromise placutele, dar o sa mai incerc una-alta. A fost facut o incercare cu degresant, fara efect mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Mi.am luat un voltmetru cu afisaj galben. Mai scump dar macar nu asa banal ca rosu si parca nici nu iti scoate ochii. Acum sa vedem cum il integrez in bord la kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 o poza ceva cu voltmetru, pret si de unde l-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Mi-am montat "quick release" la coburi. Alta viata! Nu mai am cadrul ala urat pentru bagaje, coburile stau fix, iar cand le dau jos, pot sa folosesc si eu helmet-lockul de pe motor. QRFTW! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Fericitilor. Eu doar i-am dat jos husa de pe ea si ma uit la ea , o trecut doar 2 saptamani de la operatia de genunchi , cred ca sezonul asta e cam gata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Fericitilor. Eu doar i-am dat jos husa de pe ea si ma uit la ea , o trecut doar 2 saptamani de la operatia de genunchi , cred ca sezonul asta e cam gata . Daca esti baftos si tine vremea buna, pe la sfrasitul lui octombrie poti incerca sa te urci in sa. Eu dupa doua luni de la operatie am iesit pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Vreo 40 ron. Un magazin dubios din c.ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Mi.am luat un voltmetru cu afisaj galben. Mai scump dar macar nu asa banal ca rosu si parca nici nu iti scoate ochii. Acum sa vedem cum il integrez in bord la kawa Eu nu imi place sa tai in borduri. De ce ai o obsesie pentru voltmetre? Ia-ti un GPZ, are voltmetru stock integrat in bord: » Post actualizat in 05 Sep 2014 10:07 Vreo 40 ron. Un magazin dubios din c.ta. Aia nu sa poate integra, doar adauga Si pe guzzi am voltmetru din fabrica, by the way. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Aveam la chinez integrat. Oricum nu tai nimic, la tdm de ex, am adaugat o bucatica de plastic lipita. Nu am o obsesie fata de voltmetre, nu am avut pana acum problrme cu incarcarea, insa sunt obsedat de mersul corect al motorului si cu cat stiu mai devreme de aparitia unei probleme cu atat rezolv mai repede si corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Atunci pune si un ceas pentru temperatura si presiune de ulei. Probleme cu incarcarea nu apar asa des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 De temperatura ceva sa fie acolo cat de cat sunt alea de pe louis. De ulei se gasesc dar chiar ca nu mai am loc sa il bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Dar cand mai ai vreme sa te uiti la toate? io zic sa cauti ceva care face bip bip cand e vre-o problema si sa le pui pe blutooth in casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Pentru motoare moderne, eu consider ca presiune de ulei e cel mai important. Urmat de temperatura (apei). Voltmetru.. la coada undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Pentru motoare moderne, eu consider ca presiune de ulei e cel mai important. Urmat de temperatura (apei). Voltmetru.. la coada undeva. Nu contest! Insa asta e mai facil de procurat si montat si e totusi un accesoriu destul de util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Dupa al doilea releu de incarcare fript am zis sa pun un cooler de procesor pe el, sa-l racoreasca putin. L-am pus, inca nu l-am probat. O sa revin si cu o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Problema e alta, nu (doar) racirea... vezi contacte oxidate, imperfecte, voltajul si infasurarile de la stator... Oricum, nu cred ca face mare lucru coolerul ala, mai curand il repozitionezi mai "in bataia vantului" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Sper sa fie aia pentru ca am luat toata instalatia la purecat-curatat-masurat-verificat si totul e in parametrii. Probabil am avut io ghinion cu regulatoarele dar de data asta am zis sa elimin macar o posibila cauza. Mai in bataia vantului nu prea vad unde l-as putea pune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 (editat) Disc Brembo Oro si placute sinter (rosii ca focul ) la submarinul de 1100. Plus curatate tijele de ghidare ale etrierului spate, care erau gripate bine si au blocat etrierul strans peste placute. Alta viata ! Editat Septembrie 5, 2014 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 montat voltmetru pe bord. conectat mansoanele incalzite... ca vine jafu de iarna... spalata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate