Andry Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Ce vă mai certaţi atât, n-aţi auzit până acum de Africa Twin ? E HONDA ! N-o mai frecaţi pe chioara cu bicicletele alea şi mergeţi de băgaţi 3-4 flotări sau genoflexiuni, vine primăvara şi gâfăiţi după prima urcare cu motocicleta. Pe bordură. Eu am fost adventure până la Bucureşti şi înapoi, de 3 ori jumate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 (editat) Ce vă mai certaţi atât, n-aţi auzit până acum de Africa Twin ? E HONDA ! Ai grija sa nu scapi ceva sare pe ea, ca s-a terminat. Ramai cu emblema, sa o atârni de gât. N-o mai frecaţi pe chioara cu bicicletele alea şi mergeţi de băgaţi 3-4 flotări sau genoflexiuni, vine primăvara şi gâfăiţi după prima urcare cu motocicleta. Pe bordură. Cine dracu urca bordurile. Eu credeam ca toata lumea le sare. Eu am fost adventure până la Bucureşti şi înapoi, de 3 ori jumate ! Sa intelegem ca ai ramas la Bucuresti. Stiu e pompa de benzina, dar ai putea sa sincronizezi carbelitoarele. N-ai auzit ca Triumph e cea mai buna [si omu a avut AT deci stie ce spune], io zic sa te gandesti, sa-ti iei si tu un sutien d'ala. Editat Ianuarie 19, 2015 de ERU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 (editat) Sau lasă. Editat Ianuarie 20, 2015 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Gibraltar vrea careva? Prin Monaco! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slash28 Postat Martie 4, 2015 Autor Share Postat Martie 4, 2015 http://adventuredays.se/en/aboutadventuredays/ in jurul a 500 de dolari cazarea. 3 zile jumatate. 6000km si daca tot mai sunt 4000 mii pana la Nordkapp ... pluteste ceva in aer cu Touratech-ul asta de aproape ca pun botul. chiar as vrea sa vad ambianta unor astfel de evenimente. a-ti participat la o asemenea adunatura ? pareri, injuraturi, ciori laudate etc... bine venite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 (editat) Tot citesc si ma minunez pana unde pot unii sa ,,mearga'' cand e vorba de sustinerea unei marci. Orice motociclist isi iubeste motorul si marca , dar din pacate pentru posesorii de BMW ( spun din pacate pentru ca sunt si seriosi si normali la cap ) unii sunt de-a dreptul fanatici si devin in acest mod de-a dreptul idioti ! Pacat pentru ca daca ii iei separat de acest subiect sunt multi oameni intelegenti, oameni de cariera, oameni care au ceva de spus in viata, dar care atunci cand vorbesc de o nenorocita de marca (pana la urma) devin cum am spus mai sus ... De multe ori cand vad un asemenea topic il inchid pentru ca invariabil se aprinde macar unul (daca nu 2 / 3 ) BMW-isti si pana la sfarsitul topicului nu mai citesti altceva decat ce nemaipomenit este BMW-ul si ce de inferioare sunt restul marcilor. Jenant ... Editat Martie 15, 2015 de Alin G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate