adi_b Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Salutare,trebuie sa schimb jiglerele si nu prea gasesc pe net ceva concret. Carburatorul meu e un keihin pwk 38. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 de aici http://www.ebay.co.uk/itm/JD-Jetting-Jet-Kit-KTM-250-300-XC-XCW-EXC-EXCW-SX-08-09-10-11-12-13-14-15-NEW-/361213151812? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 http://www.motomike.eu/autonet/category/10412051000 Iti cauti jigloarele, poate ai noroc. Le poate aduce romimoto.ro sau poti incerca la magazinele moto (chiar si auto) care lucreaza cu Autonet, in TM eu cumpare de la un magazin cu piese auto, la care am un card de discount. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Februarie 12, 2015 Autor Share Postat Februarie 12, 2015 am gasit ceva ceva,ca dimensiuni am gasit main jet de yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Parts Europe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Februarie 12, 2015 Autor Share Postat Februarie 12, 2015 super tare siteul insa cum se face plata?nu prea am gasit detalii,trebuie sa ma loghez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Ca un sfat: sa cumperi jiclere doar Oem, cele aftermarket sunt niste gunoaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Ca un sfat: sa cumperi jiclere doar Oem, cele aftermarket sunt niste gunoaie! Ce-a zis el Cauta "keihin jets" pe ebay si ia ce-ti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Februarie 12, 2015 Autor Share Postat Februarie 12, 2015 Am citit mukte pareri despre JD jetting,pareri bune. O sa iau ce gasesc mai ok la pret,deoarece nu stiu ce configuratie imi e mai buna. O sa iau o data ceea ce cred ca merge mai bn pt zona,altitudinea si temperatura unde ma dau. Daca vad inbunatatiri o sau OEM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Vezi in manualul mobrei, gasesti acolo toate configuratile de jiglere si cuie, nu se schimba doar jiglerele ci trebuie pus cu totul : jiglere Cui Reglaj carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Februarie 12, 2015 Autor Share Postat Februarie 12, 2015 Salutare,in manual da info cam vag dar am intrat mult pe forumul gasgasier.com si am aflat mai exact ce si cum ar trebuii sa reglez si ce jiglere sa pun in carb. Ideea e ca mobra mea merge ok numai ca e cam bogat amestecul pana 1.4 din acceleratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 EXC-urile 2T au PWK 36. Poate reusesti sa afli daca au acelesi jiglere cu PWK 38 si atunci poti comanda OEM de la dealer. E cam 30-40 lei unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 sunt aceleasi jiglere si pe ktm si pe gas gas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Februarie 13, 2015 Autor Share Postat Februarie 13, 2015 Merge de pe pwk 36 pe 38? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 PWK 36 SI PWK 38 au aceasi constructie si jiglerele sunt asemenatoare...diametrul lor difera.la carbu de 38 ai jiglere mai mari.orice reprezentanta moto mai de doamne ajuta iti aduce ce iti trebuie.in manualul tau de utilizare ai un tabel ptr carburatorul tau(daca nu uita-te la un ktm 2003-2006,e acelasi lucru) cu altitudine si temperatura,si te ghidezi de acolo .daca ai nelamuriri,da-mi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 (editat) Salutare,trebuie sa schimb jiglerele si nu prea gasesc pe net ceva concret. Carburatorul meu e un keihin pwk 38. http://www.romimoto-piese.ro/category/20400000000/search/duza+keihin/in/all/ motomike.eu Editat Martie 13, 2015 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Martie 14, 2015 Autor Share Postat Martie 14, 2015 Jigler secundar am gasit la ei dar jiglerul principal nu il gasesc asa usor. Oricum am comandat de pe un site,vedem ce imi aduc ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Ce am constatat la mine: micsorarea jiglorului principal fata de standard a dus la scaderea drastica a puterii la turatii mari dar si la reducerea cosumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Ce am constatat la mine: micsorarea jiglorului principal fata de standard a dus la scaderea drastica a puterii la turatii mari dar si la reducerea cosumului. si in final o sa duca la topirea pistonului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Martie 14, 2015 Autor Share Postat Martie 14, 2015 si in final o sa duca la topirea pistonului DA!!!! Am facut o urcare foarte lunga dar fara sa patinez ambreiajul sau sa rup aderenta f tare iar cand am ajuns sus imi fierbea apa,temp exterioara cam 9 grade. La jiglerul principal m.am gandit prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 E posibil, mda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 daca iti fierbe,esti sarac undeva..sau pe main sau pe pilot..in cazul tau banuiesc ca pe main jet(ca ai spus ca ti s-a incins pe o urcare).dar pot fi multe altele..pe main jet poti pune si 180..ca nu stai tu cu gazul deschis maxim decat f rar(ca sa simti o crestere de consum)..mai bine sa fi mai mare decat sa topesti segmentii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Care stie prin Bucuresti pe stoc(in scurt timp) jiglere? Imi trebuie M6 x 0.75 #30. As avea nevoie maine. In Ro nu am gasit nimic online pe dimensiunea asta. O sa ma apuc sa dau telefoane, dar unde e mai mare probabilitatea sa gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Eu tocmai mi-am luat de la Baia Mare, pt ca in Buc nu erau pe stoc. Trebuia sa astept 10 zile cel putin. Asa, in 2 zile au venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 (editat) Mai exact de unde de la Baia Mare? Te referi la piesektm.ro ? As lua varianta OEM, dar caut o alternativa. Pana la urma un Dellorto e maxiiiiim 20 roni. La KTM, 60 roni jiglerul in cauza. Nu merita pretul, daca nu gasesc--->o sa apelez trist la OEM, astfel as apela sigur la un aftermarket de calitate( Dellorto, Keihin, Mikuni....). Tot ei le produc, nu se apuca KTM sa fabrice jiglere. Oricum, eu cred ca au facut o marlanie astia de la KTM ca sa cumperi tot la ei. Au pus M6 si "gaura"(#30), ce e standard la M5. Editat Iunie 18, 2015 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate