cicloburu Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Știe cineva mai multe despre aceasta? Iată ce-am găsit aici, un anunț din 1948: Spor la discuții! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 fain subiect. fabrica I.A.R e chiar langa mine, deci poate reusesc sa aflu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Știe cineva mai multe despre aceasta? Vrei să-ţi cumperi? E pentru începători. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 13, 2015 Autor Share Postat Februarie 13, 2015 Vrei să-ţi cumperi? E pentru începători. Numa de găsesc una țiplă în văcseaua orijinală! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Am întrebat seniorul, nu le-a văzut deloc pe drumuri. In privinţa preţului spune că era inflaţie mare în perioada respectivă. El şi-a luat o Moscoviţa de 125 care era precursorul lui K 125 şi era o nenorocire care nu avea suspensii deloc, era rigidă ca bicicleta şi ţopăia urât pe pavajele vremii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Iaca de ce era asa saltareata M1A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Probabil IAR arăta cam la fel, alea erau vremurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Radu Mardarescu Radu Manicatide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 CicloGuru , faina istorie , din ce an o fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 14, 2015 Autor Share Postat Februarie 14, 2015 Eu n-am găsit nimic despre această motocicletă. Acel anunț este singura referire pe care o am. Nici nu știam că s-ar fi făcut așa ceva. Am doar o bănuială c-ar fi o altă copie a minunatului DKW 125. De fapt, am deschis topicul sperînd ca, în urma discuțiilor, să aflăm care au fost prototipurile, modelele de motociclete produse în serie sau asamblate cu licență pe teritoriul țării. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Februarie 14, 2015 Share Postat Februarie 14, 2015 Înființată în 1925 ca fabrică de avioane (IAR Brașov), după venirea în 1946 a autorităților ruse la Brașov care au confiscat o mare parte din utilaje în contul despăgubirilor de război, producția a fost orientată spre fabricarea de tractoare. Primul model scos pe piață a fost IAR 22. În 1948 fabrica devine Uzina Tractorul Brașov și, cu începere din 1960, apar pe piață primele modele de concepție integral românească, alături de cele cu motor Fiat. In 1945 and 1947, under the coordination of Radu Manicatide and Radu Mărdărescu, IAR developed a microcar, named M.R., and an automobile. Sursa wikipedia. Despre moto n-am gasit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 In drum spre rusia uzinele lui DKW au fatat cateva exemplare si pe la Brasov.Daca e asa inseamna ca sunt o exceptionala raritate.Putem spune o raritate absoluta.Adica nu mai exista pe nicaieri.Dar daca apare una?Asta-i alta poveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Scrie ca motocicleta avea cilindrul orizontal, nu-i copie de RT125 » Post actualizat in 15 Feb 2015 19:21...din sursa asta http://www.bzb.ro/stire/la-brasov-a-fost-construit-primul-automobil-romanesc-a26240 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 24, 2016 Share Postat Ianuarie 24, 2016 daca omul ala mai traieste - ar putea avea pe undeva poze sau reviste cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Din descriere semana cu Motto Guzzi ( cilindru orizontal) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate