Metal Heart Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Mi-am luat capacele astea de pe e-bay. http://www.ebay.de/itm/Carbondeckelset-Lima-Kupplungsdeckel-Honda-VTR-1000F-/391063146555?pt=DE_Motorradteile&hash=item5b0d2e103b Numai ca ele nu au acel sistem de prindere de suruburile motorului cum am vazut la altele, ci am vazut ca vanzatorul recomanda lipirea directa cu silicon. Eu nu prea am incredere in asa ceva, V-ul ala vibreaza destul de mult, acolo sunt niste temperaturi... cu ce as putea lipi capacele alea pe motor incat sa am incredere ca nu-mi zboara la 150 km/h sau ca imi pica daca o las o zi in soare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 cauta sikaflex 221 sau poate gasesti unul si mai rezistent la caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Exista silicon Bison rosu care rezista la 300 de grade C, cred ca ar trebui sa fie suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 sikaflexu se lipeste ca buzele credinciosului de moaste, siliconu ... nu stiu cat de bine daca alegi silicon trebuie sa degresezi foarte bine suprafetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 8, 2015 Autor Share Postat Aprilie 8, 2015 Asta e? http://www.sikashop.ro/cumpara/sikaflex-11-fc-alb-adeziv-300ml-212467 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Asta e? http://www.sikashop.ro/cumpara/sikaflex-11-fc-alb-adeziv-300ml-212467 nu asta http://www.sikashop.ro/cumpara/sikaflex-221-adeziv-sigilant-300-ml-alb-352649 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Este un silicon de parbrize negru care se intareste intr.o ora, bine recomandarea e sa stea mai mult pana face priza buna, intreaba la un service (la ora asta imi scapa denumirea ) ). Tinichigiul meu foloseste la ornamente pe masini nu a cedat nici unul pana acum. Daca pot maine qm sa atasej o foto cu produsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 In afara de Superbec, mai toti care postati aici, sinteti pe linga subiect, adica experienta 0.Sika 221 trebuie. Eu mi-am pus negru, capacele motorului si coverele sint tot negre. Siliconul nu face priza necesara, am vazut la circuite multe capace prinse cu silicon sarite. Metale, daca vroiai o parere pertinenta, postai undeva la sectiunea ROSBK, la curse, in citiva ani stii care e adezivul cel mai bun, din experienta. » Post actualizat in 09 Apr 2015 04:57Adezivul, in afara de lipire ofera si un strat de amortizare mecanica, poate cel mai important aspect, amortizarea socului la o eventuala cazatura. Fara amortizare, capacul se sparge. De aceea trebuie pus un strat consistent de adeziv, eu am pus minim 3mm strat continuu. Sikaflexul face si produse pt curatarea de pe suprafete a adezivilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 9, 2015 Admin Share Postat Aprilie 9, 2015 Din ce vad ala este adeziv de parbrize, recomanda si cineva mai sus acelasi lucru.. Vad ca esti din Bucuresti, mergi in targ la Vitan si gasesti adeziv pentru parbrize la tub.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 adeziv de parbrize....am vazut ca folosesc si cei care se dau pe pista si au capace la motor....du-te in vitan si ia-ti de acolo!!Salut!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Oare pana la ce temperatura rezista adezivul de parbrize? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 9, 2015 Admin Share Postat Aprilie 9, 2015 Pentru prins capacele alea pe motor nu este nicio problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 9, 2015 Autor Share Postat Aprilie 9, 2015 Metale, daca vroiai o parere pertinenta, postai undeva la sectiunea ROSBK, la curse, in citiva ani stii care e adezivul cel mai bun, din experienta. Uite ca nu m-am gandit, desi ai dreptate Am zis ca pe la service pe aici lumea e mai priceputa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Silocon rosu de chiulasa, merge... la orice magazin de piese auto. In ceea ce priveste ce Producator.... dupa buzunar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Nu scrie nimic de temperatura, o fi bine o fi rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 ia victor rains negru, rezista la 300+ grade ,contine metal , si este foarte rezistent nu il mai scoti de acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 Silocon rosu de chiulasa, merge... la orice magazin de piese auto. In ceea ce priveste ce Producator.... dupa buzunar merge jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 Nu e bun siliconul, am vazut multe capace dezlipite de pe silicon. Sikaflexul mai sus amintit mi l-a recomandat Carbonadi, tipul care face protectii 100% pt curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate