Sari la conținut

Adeziv pentru prins capace de carbon pe motor


Postări Recomandate

Mi-am luat capacele astea de pe e-bay.

http://www.ebay.de/itm/Carbondeckelset-Lima-Kupplungsdeckel-Honda-VTR-1000F-/391063146555?pt=DE_Motorradteile&hash=item5b0d2e103b

 

Numai ca ele nu au acel sistem de prindere de suruburile motorului cum am vazut la altele, ci am vazut ca vanzatorul recomanda lipirea directa cu silicon. Eu nu prea am incredere in asa ceva, V-ul ala vibreaza destul de mult, acolo sunt niste temperaturi... cu ce as putea lipi capacele alea pe motor incat sa am incredere ca nu-mi zboara la 150 km/h sau ca imi pica daca o las o zi in soare?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este un silicon de parbrize negru care se intareste intr.o ora, bine recomandarea e sa stea mai mult pana face priza buna, intreaba la un service (la ora asta imi scapa denumirea :)) ). Tinichigiul meu foloseste la ornamente pe masini nu a cedat nici unul pana acum. Daca pot maine qm sa atasej o foto cu produsul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In afara de Superbec, mai toti care postati aici, sinteti pe linga subiect, adica experienta 0.Sika 221 trebuie. Eu mi-am pus negru, capacele motorului si coverele sint tot negre. Siliconul nu face priza necesara, am vazut la circuite multe capace prinse cu silicon sarite. Metale, daca vroiai o parere pertinenta, postai undeva la sectiunea ROSBK, la curse, in citiva ani stii care e adezivul cel mai bun, din experienta.


» Post actualizat in 09 Apr 2015 04:57

Adezivul, in afara de lipire ofera si un strat de amortizare mecanica, poate cel mai important aspect, amortizarea socului la o eventuala cazatura. Fara amortizare, capacul se sparge. De aceea trebuie pus un strat consistent de adeziv, eu am pus minim 3mm strat continuu. Sikaflexul face si produse pt curatarea de pe suprafete a adezivilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Metale, daca vroiai o parere pertinenta, postai undeva la sectiunea ROSBK, la curse, in citiva ani stii care e adezivul cel mai bun, din experienta.

Uite ca nu m-am gandit, desi ai dreptate :) Am zis ca pe la service pe aici lumea e mai priceputa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...