mezu Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Salutare, Care ma poate ajuta cu o proba de cizme Alpinestars masura 45 , 46 ? Vreau sa imi iau o pereche SMX6 si in tot SMAEB-ul nu vindea unul incaltari Alpine sa pot proba ca sa aflu masura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 In general la incaltarile alpinestars trebuie sa-ti iei cu un numar mai mic decat porti tu normal. De ex. eu care port 44 am luat cizme marimea 43. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vassalp Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Eu port 42 la pantofi sport si mi-a trebuit 43 (S-MX 5). La SIDI aceasi poveste (SIDI B-2). Editat Aprilie 20, 2015 de vassalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Eu port 44 spre 45, mi-am luat ciubote Alpine 45 si sunt ok, lejere, nu fixe pe picior. Banuiesc ca esti in Bucuresti si vrei sa probezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Si eu am simtit lipsa unui vanzator de Alpinestars... , totusi din amintiri, numerele coincid cu realitatea. Port 44 si tot 44 mi au venit SMX 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezu Postat Aprilie 20, 2015 Autor Share Postat Aprilie 20, 2015 Dap, sunt din Bucuresti. In momentul de fata tot nu stiu ce sa cred unii zic sa imi iau o masura mai mica, altii imi zic sa imi iau aceeasi masura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Pai, din cele scrise pe aici, e destul de simplu...de spus: daca porti 45 mergi pe 45, daca porti 45-46 mergi pe 46. Problema poate apare cand masurile nu sunt 100% pe calapodul tau si nu te simti bine in ghete. Daca iti iei 46 si sunt prea mari, cam ramai cu ele... La 45 mai gasesti doritori sa le cumpere, dar cam la 50% din cat ai dat tu pe ele; daca vei vrea sa-ti recuperezi banii, dream on... Daca le comenzi online si vrei sa le schimbi cu alta marime, ia in calcul un tarif de expediere descurajant de mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezu Postat Aprilie 20, 2015 Autor Share Postat Aprilie 20, 2015 Deci oricum o dau, cel mai bine e sa gasesc pe cineva care sa ma lase sa ii probez cizmele Macar am inteles ca Alpine sunt constanti in masuri , adica daca iti vine bine masura 45 la un model, iti vine bine si 45 de la alt model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Eu am o marime ciudata la picior,ma regasesc intre doua marimi,42-43,inclinand spre 43 si chiar si asa,am riscat sa imi cumpar de pe net, o pereche de alpinestars marimea 43 si imi vin ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Uite mai jos un tabel de conversie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Dap, sunt din Bucuresti. In momentul de fata tot nu stiu ce sa cred unii zic sa imi iau o masura mai mica, altii imi zic sa imi iau aceeasi masura . Neaparat 1 masura in plus fata de cat porti tu. Am avut aceeasi problema: eu port 43 1/2. Am vrut sa iau un SMX5 marimea 44 zicand ca trebuie sa-mi fie bune. Aiurea, strangeau foarte tare, mai ales in zona laterala fata a labei piciorului. Le-am returnat si am luat 45. E perfect acum si nu-mi joaca deloc piciorul in ele. Concluzia: Alpinestars are calapodul mai mic. Am incercat Sidi B2 45 si imi erau mari, imi juca piciorul in ele inainte-inapoi. Personal, doar XPD-ul l-am gasit "true to size" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezu Postat Aprilie 21, 2015 Autor Share Postat Aprilie 21, 2015 Gata, am comandat o pereche 46. Sper sa am noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Eu mi-am luat fix numarul meu si imi vin ca turnate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezu Postat Mai 8, 2015 Autor Share Postat Mai 8, 2015 Si uite asa a venit tocmai azi perechea de cizme. Ca lungime imi vin foarte bine, ca grosime am pus un brant si au venit la marele fix. Singura dezamagire e ca nu arata ca in poza de prezentare de pe FC-moto ( "acordeonul" din fata si din spate trebuia sa fie negru) . Oh well .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Ceva de genu am patit si eu. Zona unde vine in contact cu schimbatorul,in poza era alba si cand le-am primit am vazut ca is negre ,ceea ce ii ok pentru ca nu se murdaresc Sa le porti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 (editat) Stie cineva cum se compara cizmele Alpinestars Toucan cu cele de la TCX, de exemplu Infinity? Sunt similare ca marime/calapod? EDIT: lol, abia acum mi-am dat seama ca am dat reply la un thread din 2015 ))) Editat Martie 9, 2018 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate