ianachim Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 daca nu mi a iesit de stat un wkend in vama inca pustie macar sa calaresc un pic... la dus in companie selecta de enduroiace unde am scos un record pentru mine la consum ... returul singur asa sa pot reface consumul normal bucuresti oltenita calaradi silistra lipnita schitul sf gherman baneasa dobromir sipotele olteni viroaga cerghezu negru voda cotul vaii albesti limanu vama veche vama veche ct ovidiu navodari corbu istria jurilovca enisala babadag slava rusa slava slava cercheza ciucurova topolog saraiu harsova tandarei slobozia dragalina bucuresti 790 km 09.00-23.30 pauza de masa in vama ....fratilor ..o ciorba, un hamburgher, un cartof copt, un suc si o cafea 55 ron!!!! UNDE E VAMA DE ALTA DATA...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Nu cunosc prețurile din Vama Veche dar 55 de lei pentru ce-ai enumerat tu acolo e scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Frumoasa rapița! De efect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 fain, traseu in recunoastere ptr tine Iane... bine totusi ca nu ai poftit si la peste ca e din ala poleit.... nu te zgarci la poze si arata-ne si marea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 bai...pai daca tot v-ati hotarat sa mancati in Vama Veche, de ce nu v-ati dus dom'le la pescarie? offf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 De mancat in Vama , nu exista momentan decat restaurantul cu geamurile mari din sticla , aflat chiar la capatul drumului spre mare . Fiind singurul deschis .....e normal sa "bage" in preturi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 25, 2015 Autor Share Postat Aprilie 25, 2015 De mancat in Vama , nu exista momentan decat restaurantul cu geamurile mari din sticla , aflat chiar la capatul drumului spre mare . Fiind singurul deschis .....e normal sa "bage" in preturi . CORECT totul era inchis!!! aveau si o friptura la 145 ron BIZON acum 15-20 ani cu banii astia zaceai in vama o saptamna urmatorele poze pe seara cand ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 UNDE E VAMA DE ALTA DATA......nu mai este și nu va mai fi niciodată. Frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 25, 2015 Autor Share Postat Aprilie 25, 2015 (editat) continuare Editat Aprilie 25, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 bai...pai daca tot v-ati hotarat sa mancati in Vama Veche, de ce nu v-ati dus dom'le la pescarie? offf... ar fi dat dublu am eu poza unei note de plata cand am platit vreo 67lei (parca )pentru o ciorba, niste guvizi si un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 (editat) @ iana: unde sunt facute pozele de la 1-6(de la stanga la dreapta)?ps:gata,am identificat pe harta si drumul si schitul sf Gherman Editat Aprilie 25, 2015 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 Foarte tari pozele, foarte tare si traseul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luisispas Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 baneasa dobromir sipotele olteni viroaga cerghezu negru voda cotul vaii albesti limanu vama veche Salut, Te rog, spune-mi cum este drumul pe traseul asta? Vreau sa-l parcurg cu un Vulcan, si as dori sa stiu daca sa ma incumet sau sa merg pe alta ruta. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 ar fi dat dublu am eu poza unei note de plata cand am platit vreo 67lei (parca )pentru o ciorba, niste guvizi si un suc probabil faci o confuzie. eu vorbesc de restaurantul de la pescarie...nu e ieftin dar nici asa scump. rapanele si midiile sunt 20, ciorba e mult sub 20 (nu stiu sigur cat), dintre pesti, calcanul e mai scumput, in rest preturile sunt acceptabile. sucurile si berea sunt cam ca la orice alta terasa, nimic exagerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 26, 2015 Autor Share Postat Aprilie 26, 2015 Salut, Te rog, spune-mi cum este drumul pe traseul asta? Vreau sa-l parcurg cu un Vulcan, si as dori sa stiu daca sa ma incumet sau sa merg pe alta ruta. Merci. merge fara probleme atacat cu orice moto o sa ti ca sparga fundul daca nu ai amortizoare insa mers usor este o placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luisispas Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 merge fara probleme atacat cu orice moto o sa ti ca sparga fundul daca nu ai amortizoare insa mers usor este o placere incet o sa fie. multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 .pauza de masa in vama ....fratilor ..o ciorba, un hamburgher, un cartof copt, un suc si o cafea 55 ron!!!! UNDE E VAMA DE ALTA DATA...... sa dus pluii de suflet! in studentie beam si mancam bine de 50 de lei 3 zile! unul din motivele pt care nu mai calc p-acolo, altul e ca desi preturile-s bomba, tot boschetareala e si conditii de "studentie", jeg, praf, etc dar basini de mamaia. Cat dai pe o tura Buc-Vama + mancare mai bine faci o bucla prin Sibiu, peisaje mai frumoase, preturi mai bune etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 (editat) Asta-i restaurantul cu pricina . Si noi am platit cam multisor , dar ......asta e . Ai dreptate in legatura cu Vama ...se modernizeaza . Se indreapta rapid si sigur spre trendul "Mamaia" . Constructii noi ..din sticla ..moderne ...terase la fel ... Totusi se mai regasesc si locatiile de alta data . Am fost cu putin inaintea ta acolo . Om vedea de "marele 1" ce si cum o sa fie . Editat Aprilie 28, 2015 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 28, 2015 Autor Share Postat Aprilie 28, 2015 Asta-i restaurantul cu pricina . Si noi am platit cam multisor , dar ......asta e . Ai dreptate in legatura cu Vama ...se modernizeaza . Se indreapta rapid si sigur spre trendul "Mamaia" . Constructii noi ..din sticla ..moderne ...terase la fel ... Totusi se mai regasesc si locatiile de alta data . Am fost cu putin inaintea ta acolo . Om vedea de "marele 1" ce si cum o sa fie . este exact perioada in care evit zona.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Cetatea Enisala vazuta prin spitele rotii ! Tare !... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 30, 2015 Autor Share Postat Aprilie 30, 2015 Cetatea Enisala vazuta prin spitele rotii ! Tare !... si de asta imi place cum mi a iesit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 Ianachime asa arata roata dupa revizia aia de 14 bulioane? Phii, si-au batut aia joc de tine. Pai dupa paispe bulioane roata aia trebuia sa luceasca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 data viitoare adauga pe lista enisala - murighiol -e drum caare te duce fix pe langa balta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 4, 2015 Autor Share Postat Mai 4, 2015 (editat) Ianachime asa arata roata dupa revizia aia de 14 bulioane? Phii, si-au batut aia joc de tine. Pai dupa paispe bulioane roata aia trebuia sa luceasca .... 1. revizie NU inseamna ..... SPALAREA MOTOCICLETEI 2. pozele sunt facute dupa un drum prin noroaie ALBE dintr o cariera, asta in cazul in care MINTEA ta poate urmari mai multe poze 3. e greu sa intelegi la nivelul tau de MOTOCICLIST ca utilajul care circula se si murdareste, cand stai pe net si zici ca mergi cu motocicleta LOGIC ca arata ca IN SHOWROOM..... zidu man am batut si zona aia insa acum am asteptat apusul la enisala si am plecat pe noapte de acolo asa ca nu mai aveam de ce sa merg pe intuneric spre murighiol am mers de 2 ori cu baietii la o pescarie acolo ... frumos rau Editat Mai 4, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 (editat) Ianachim nu ai inteles nimic. In postul acela am fost ironic. Nu pe faptul ca ai motocicleta murdara (e normal sa se murdareasca daca mergi cu ea), Nu pe faptul ca nu ti-au spalat-o la revizie. Atata lucru stiu si eu ca la o revizie nu se spala motocicleta. Eu am fost ironic pe faptul ca te-ai laudat la Motomagia ca revizia ta a costat 14 milioane (ironic am scris 14 bulioane). Credeam ca ti-ai dat seama de acest lucru ... Insa vad, ca nici tu nu ai inteles ce am vrut sa spun la (citez postul tau anterior) nivelul tau de MOTOCICLIST! De data asta ai dat cu bata in balta ... Editat Mai 4, 2015 de viorel_dumitru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate