ernorban Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 (editat) Am modificat putin o Honda NTV 650, tot ce se vede e munca mea inclusiv vopsitul. Nu sunt mare meserias dar mie imi place cum a iesit. Astept parerile voastre. Poze cum a aratat inainte si cu arata acuma. » Post actualizat in 11 May 2015 13:37 Editat Mai 11, 2015 de m_memphis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Ti-a iesit foarte, foarte misto. Asa da ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Mai 11, 2015 Autor Share Postat Mai 11, 2015 (editat) Ti-a iesit foarte, foarte misto. Asa da ! Multumesc. Modificarile sunt low cost, toata distractia nu a depasit 200 euro + munca mea. Editat Mai 11, 2015 de m_memphis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Arata bine, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Chiar arată bine. De la ce moto e farul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Mai 11, 2015 Autor Share Postat Mai 11, 2015 Chiar arată bine. De la ce moto e farul? Ms. Farul e de la ceva maxiscuter Yamaha l-a cumparat de la Viorel, parbrizul tot de scuter Aprilia SR 50 parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Ms. Farul e de la ceva maxiscuter Yamaha l-a cumparat de la Viorel, parbrizul tot de scuter Aprilia SR 50 parca. super tare , daca ai subtiai cumva si saua sau o alta codita si putin ridicata era chiar suuuper fain , oricum buna treaba felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 mie imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Felicitări..! A ieșit frumos motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Bravo! Ti-a iesit foarte foarte bine! Farul arata foarte bine, vopseaua, saua... Sfatul meu: Pune niste autocolante cat mai apropiate de origional Honda, etc. - mi se pare ca lipseste ceva la rezervor Mie mi-a facut userul hondafun (parca...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Mai 11, 2015 Autor Share Postat Mai 11, 2015 Bravo! Ti-a iesit foarte foarte bine! Farul arata foarte bine, vopseaua, saua... Sfatul meu: Pune niste autocolante cat mai apropiate de origional Honda, etc. - mi se pare ca lipseste ceva la rezervor Mie mi-a facut userul hondafun (parca...) Multumesc. Voi pune si ceva colante dar inca nu m-am hotarat ce design i-ar sta bine. Nu vreu sa arate ca un streetfigter vreau sa ii pastrez linia de naked. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Eu-s gica contra, mie imi placea mai mult original Farul mi se pare prea mare, nu prea pare proportionat cu tipul mobrei (mergea pe astea mai noi gsr, etc), codita prea mica in comparatie cu saua voluminoasa, si rosu+visiniu parca nu prea se pupa in viziunea mea (drept e ca nu prea am gusturi sa ma pot pronunta cu exactitate asupra unui lucru). Dar nu trebuie sa imi placa mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Mai 11, 2015 Autor Share Postat Mai 11, 2015 (editat) Eu-s gica contra, mie imi placea mai mult original Farul mi se pare prea mare, nu prea pare proportionat cu tipul mobrei (mergea pe astea mai noi gsr, etc), codita prea mica in comparatie cu saua voluminoasa, si rosu+visiniu parca nu prea se pupa in viziunea mea (drept e ca nu prea am gusturi sa ma pot pronunta cu exactitate asupra unui lucru). Dar nu trebuie sa imi placa mie Multumesc. Cum ai zis si tu, mie trebuie sa imi placa. Saua nu e rosie doar ca pelea este mata si in poze arata mai spre rosu, in realitate e visinie. Editat Mai 11, 2015 de m_memphis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Asta imi place: Sa se noteze - nu am zis ca nu imi place, insa parca mi-ar fi placut mai mult originala E o motocicleta greu de infrumusetat fara munca serioasa si ceva banuti bagati in ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 A iesit frumos, imi place si culoarea si saua, dar sunt mai conservator si nu-mi place farul. Ai rezolvat si indoitura de pe rezervor ca nu-mi dau bine seama ca luceste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Mai 11, 2015 Autor Share Postat Mai 11, 2015 Asta imi place: Sa se noteze - nu am zis ca nu imi place, insa parca mi-ar fi placut mai mult originala E o motocicleta greu de infrumusetat fara munca serioasa si ceva banuti bagati in ea Ai perfecta dreptate. Cum am scris mai sus am fost limitat la investitii, din bani putini doar atata am putut face. » Post actualizat in 11 May 2015 19:41 A iesit frumos, imi place si culoarea si saua, dar sunt mai conservator si nu-mi place farul. Ai rezolvat si indoitura de pe rezervor ca nu-mi dau bine seama ca luceste. Infundatura de pe rezervor a fost trasa de un prieten tinichigiu auto (un bax de bere). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 o lasai asa cum era...si cu 200euro faceai vreo 3 mii de km....parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Spatele e urat din fabricatie...Fața insa nu trebuia sa o modifici,nu e tocmai spot on. A mea are o mini-masca cu parbriz,un ghidon mai drept si un bugspoiler. Spatele e greu de modificat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 (editat) salut, ai a fost saua modificata de mine ) am vadut-o acum vre-o 2 ani unui tip din Osorhei si dupa 2 luni iar am luat un NTV ... nu ma pot satura de ele avand in vedere ca e modificata e low-cost a iesit destul de bine, daca vrei niste sfaturi stam la o bere de vorba ca vad ca esti din Oradea asta a fost prima mea Honda NT, am luat-o prin 2001-2002 si dupa vre-o tare an jumate a iesit cam asa: Editat Iunie 19, 2015 de Pierrooradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate