vik55 Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Mda drumul de nota 10 ,,,,ciperca un MARE FIS . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 3, 2015 Autor Share Postat Octombrie 3, 2015 Brunetica mea a vrut la iarba verde, am vazut "padurea" prea de aproape. Multumesc colegilor care m-au ajutat si asteptat sa indrept pedala de schimbat vitezele. Cum va mai dezmortiti ...... bagati si pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 si eu acasa fetele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Am ajuns și eu la Ploiești, a fost o tura super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 multam de drum baieti, scuze CONTABILE de scoaterea "vacii la pascut" astept filmul.... ps. BAIIII SI LASATI O DRACU MAI INCET CA M A RUPT CONSUMUL!!!! superbe zonele de drum prin padure pacat ca asfaltul nu te lasa sa te bucuri de peisaj CURBE CACALAU exact cum mi am dorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 3, 2015 Autor Share Postat Octombrie 3, 2015 Ce scuze mane, eu trebuia sa casc ochii mai bine pe drum si mai putin pe altele, la's ca cresc eu mare ..... pe la 600cc, si te depasesc. Trimit filmuletul cum am sa pot..... deocamdata am decupat partea interesanta, dar nu reusesc sa-l urc pe transfer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Am ajuns și eu la Ploiești, a fost o tura super.deci la cei 680 ai mei mai pui 120........o sa dormi bustean la noapte!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 150 chiar, am făcut în total 830 dar a fost super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 3, 2015 Autor Share Postat Octombrie 3, 2015 deci la cei 680 ai mei mai pui 120..... ...o sa dormi bustean la noapte!!!! La fel baga si Catalin, ce fac oamenii pentru o calatorie ..... bravo lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 super tura, vreme perfecta, curbe de toate felurile, si bineinteles extraterestrii si OZN-ul cand incarc pozele si ce a iesit pe filmari o sa revin cu linkuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 De dor - doua poze mai vechi, de acum 2 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Cam asa deci.vreo 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 500 si la noi. Vreme superba, Pestera, deosebita, mancarea in Veliko, excelenta, ca de obicei. Am plecat 6 mobre, 7 oameni. Pe parcurs 2 mobre au ramas putin in urma, datorita unui incident, dar ne-am regasit in Veliko la final, la masa. Asteptam si noi poze de la cei care au facut, sa populam pe aici cu pete de culoare. Super tura. Sper sa mai avem anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Cam asa deci.vreo 500 IMG_20151003_230233.jpg IMG_20151003_225214.jpg IMG_20151003_224623.jpg IMG_20151003_164438.jpg IMG_20151003_225845.jpg IMG_20151003_225048.jpg IMG_20151003_144429.jpg pasarica unde i acest loc luminos cu flori pe jos..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 4, 2015 Autor Share Postat Octombrie 4, 2015 Super tura. Sper sa mai avem anul asta. Planuiesc un drum la Sighisoara, ca n-am mai fost de mult acolo ....... in functie de vreme (n-o sa mai fie asa de cald, dar soarele tot are sa iasa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 pasarica unde i acest loc luminos cu flori pe jos..... pasarica. este pe turnu magurele, nikopol, svistov, veliko , byala, nicolovo, ruse.etc ps - este loc de odihna, loc cu verdeata, din care a plecat toata intristarea. si daca nu stiai, cand treci cu bacul ala mic cu mobra ti se iau 15 roni la noi si 2 eur la ei ( taxa tranzit ponton ) . sau spaga ca n ai talonul pe numele tau depinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 si pozele care imi plac" mie cel mai mult.... din benzinarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 parca esti gasca cu boboceii dupa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 4, 2015 Admin Share Postat Octombrie 4, 2015 Sa stii, uite, dedicatie pentru Ianakim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 4, 2015 Autor Share Postat Octombrie 4, 2015 Chibitii din afara grupului : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Guys, imi cer scuze ca nu am mai ramas in benzinarie, inainte de a intra in Bucuresti. V-am vazut tarziu ca ati intrat si nu prea aveam cum intoarce prin zona aia. In plus, eram si un pic in intarziere. Insa vreau sa va multumesc pentru o tura superba si sper sa ne reintalnim si cu alte ocazii. PS: @Contabil, experientele de genul celei avute de tine au si ele farmecul lor. Chiar daca o sa trebuiasca sa umbli un pic la pusculita, e bine cand totul se termina cu bine. Iar peste toate, ai ramas cu o poveste frumoasa de spus la un pahar de vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 4, 2015 Autor Share Postat Octombrie 4, 2015 (editat) Oricind esti binevenit in clubul "boboceilor" Editat Octombrie 4, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 Sa stii, uite, dedicatie pentru Ianakim atttaaat !!! bai ce=ai nimerit-o. ca'ntre bmwisti. va inteleg. si misto tare videoul. parca e GSA-ul cu ..restu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 4, 2015 Autor Share Postat Octombrie 4, 2015 Nu'nteleg ce cautati voi pe aici neam! ....n-aveti voi chestiile acelea reusite ale voastre? ...... nu sinteti voi "cineva", nu va mai amestecati mai fratilor cu "bobocei" ca noi. Cel mai bine ar fi sa va intelegeti intre voi ... daca puteti. » Post actualizat in 04 Oct 2015 14:57PS. Care-i om, este si pe gsa si pe kawa, etc. "Dumnezei" avem cei ce avem, care n-au ..... n-au nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 v-am trimis PM cu pozele (sper ca n-am omis pe nimeni), filmele mai dureaza. Sa revenim la subiectul emisiunii, cateva frameuri in miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate