ianachim Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) prefer SAMBATA je merge asa: buc ruse troyan ozn sipka "veliko papa" ruse bucuresti cu cat mai devreme plecam cu atat mai mult lumina avem pe retur e oct nu iulie si soarele la 19.30 e dus » Post actualizat in 01 Oct 2015 10:35 Misto! eu zic ca vei fi dezamagit.... Editat Octombrie 1, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Posibil, mai ales in perioada asta a anului-vara cred ca e altfel...dar tot nu am fost niciodata si cum ma mananca talpile...eu zic ca e o destinatie ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 prefer SAMBATA je merge asa: buc ruse troyan ozn sipka "veliko papa" ruse bucuresti cu cat mai devreme plecam cu atat mai mult lumina avem pe retur e oct nu iulie si soarele la 19.30 e dus » Post actualizat in 01 Oct 2015 10:35 eu zic ca vei fi dezamagit.... Poți sa pui, te rog, traseul pe harta sa putem vedea mai detaliat ruta? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 Boby tu in ce zi poti veni? @Ianachim Facem acelesi drum ca prima oara ? Adica urcam tot pe acolo, ca drumul pe care l-am facut la coborire-i rupt ...... am mai mers pe acolo (urcare / coborire) si a fost aiurea de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Eu as prefera sa mergem sâmbătă și sa plecam cat mai devreme asa cum a spus și ianachim, sa prindem cat mai mult pe lumina, cred ca un 7:30-8:00 plecarea cel tarziu ar fi bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Gheorghe Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Salut ! Mai aveti un loc si pentru un incepator ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 contabil man facem cum zici insa CURBE sa fie incepator nu i bai insa nu stam la mers domo ca nu i timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) Ianachim man, nu mai aveai tu bilete la pestera, nefolosite de data trecuta? PS. vezi ca nu mai avem gps - doar pe telefon eventual. » Post actualizat in 01 Oct 2015 15:12http://distanta.ro/bucuresti/43.833469,25.959988/43.287944,25.006438/42.890552,24.710490/42.863171,24.670874/42.848055,24.661055/42.859117,24.666450/42.701500,24.633543/42.736306,25.393842/bucuresti parca asa ne-am jucat data trecuta Editat Octombrie 1, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Pot sa ma lipesc si eu la grupul vostru? As vrea sa merg dar trebuie sa ajung la 19 in Ploiesti, am sanse? Iar cu plecatul de dimineata pentru mine cu cat mai devreme cu atat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) Am vazut ca nu se deschide corect link-ul. Editat Octombrie 1, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boby-HRZ Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Mersi pt harta, e ok traseul ca și km, dar trebuie plecat cat mai de dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 acum se vede mai bine, scuze de bilbe. @gabi probabil ca ne intoarcem in Bucuresti pe la 22-23 ..... pina la Ploiesti mai maninci o piine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Am vazut ca nu se deschide corect link-ul. 11 ore daca ne imbatam sau le impingem.... deci cum ziceam nu e de labarit pe drum!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) baga papica si alimentarile ........ vezi ce iese! PS. zi o ora de la care plecam din petromul de la Jilava .... eu as zice 7.45 sa ne intilnim, ca la 8 sa fim pe drum. Editat Octombrie 1, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Poi daca plecam la 7.30 din Bucuresti si ne intoarcem pe la 19.00 si apoi sa ajung eu in Ploiesti pe la 19.30 - 45 e ok pentru mine. Scenariu plauzibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) Posibil Gabi ..... dar nu garantat. » Post actualizat in 01 Oct 2015 16:43 Salut ! Mai aveti un loc si pentru un incepator ?? Pot sa ma lipesc si eu la grupul vostru? As vrea sa merg dar trebuie sa ajung la 19 in Ploiesti, am sanse? Iar cu plecatul de dimineata pentru mine cu cat mai devreme cu atat mai bine. Vorbind serios ..... sint 2 calatorii : 1 - la ozn 680km pe site zice 11 ore si ceva plecarea pe la 8 petron jilava 2 - pestera devetashka 420 km pe site zice 6 ore si ceva plecarea pe la 9 petrom jilava Ambele simbata, cu mentiunea ca la calatoria 1 are sa se mearga mai tare , sa prindem cit mai putin drum pe noapte. Editat Octombrie 1, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) Gabi, chiar daca nu o sa mergem pe aceeasi ruta, ma bag si eu in seama... Ce incearca Contabil sa spuna este(Contabil, scuze, o sa platesc drepturi de autor): O ruta de genul asta, cu multi km si facuta ca si plimbare, nu cu "cu treaba", dureaza de obicei mai mult decat estimat... O spun din experienta-niciodata nu am ajuns acasa la ora stabilita. Poate aproape de ea, dar nu inainte. Asa ca, daca sosirea ta la Ploiesti este "vitala" la ora dorita de tine, think about it. In general, chiar daca se trage tare in deplasare, apar multicei timpi extinsi prn locatiile de vizitat, sau la masa, sau la pipicaca si tigara. Daca nu e chiar asa grav daca depasesti ora, e ok. Go and have fun! » Post actualizat in 01 Oct 2015 16:46 Nota: Traseul 2 are 493 km(parca) si include Veliko pt masa. L-am postat anterior. Oricum, e clar mai scurt. Editat Octombrie 1, 2015 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 Ce incearca Contabil sa spuna este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) O sa va alerge Ianachim de o sa va iasa ochii din cap precum la melc , voi nu v-ati prins ca vrea sa treaca pe la simpatica Simona pt o pereche de gume . 700 Km aprox in 11 ore ??? cam care este media ??? Am facut si eu acelasi traseu sap trecuta dar am ramas peste noapte in Arbanasi sa pot sa beau o bere linistit iar duminica si o plimbare prin Veliko . Asta este ESTE multe curbe . Plecati macar ceva mai devreme . Editat Octombrie 1, 2015 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Ok. Atunci astept sa stabiliti traseul si sa vad ce pot face cu sosirea mea in Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) Ma gandesc daca as putea sa ma tin dupa grup cu tractorul meu U650. Pana in Veliko e drum drept, de forja. eventual sa plec la 4 AM si sa ma ajungeti din urma . Nu sunt hotarat si nici nu as vrea sa incurc. Plus ca se intuneca devreme, dar face Contabilu rost de becuri Editat Octombrie 1, 2015 de Kalashnikov545 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Gabi, traseul este stabilit de baieti, ti s-a spus si nr de km. Vor fi doua gasti(din anumite considerente asa a fost sa fie de data asta): 1 gasca merge pe Veliko, Devetashka Peshtera 1 gasca merge pe traseul mai lung, cu Shipka So, nu exista doua optiuni, din care se va alege o ruta pt toata lumea, ci se va merge pe ambele rute » Post actualizat in 01 Oct 2015 17:14Ma gandesc daca as putea sa ma tin dupa grup cu tractorul meu U650. Pana in Veliko e drum drept, de forja. eventual sa plec la 4 AM si sa ma ajungeti din urma . Nu sunt hotarat si nici nu as vrea sa incurc. Plus ca se intuneca devreme, dar face Contabilu rost de becuri Nea "most produced weapon in the world", stim prea bine ce poti tu cu tractorasul tau. Nu cred sa ai probleme sa tii pasul cu baietii. Poate, in anumite zone, or sa avanseze putin, dar ii prinzi din urma candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Corect, am avut o impresie gresita (zi grea). Un numar de telefon primesc si eu pe PM pentru a putea lua legatura cu grupul de la traseul mai scurt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 » Post actualizat in 01 Oct 2015 17:14 Nea "most produced weapon in the world", stim prea bine ce poti tu cu tractorasul tau. Nu cred sa ai probleme sa tii pasul cu baietii. Poate, in anumite zone, or sa avanseze putin, dar ii prinzi din urma candva. Eu sunt interesat de OZN, traseul cu Shipka. La pestera am fost si am revazut-o recent la tv in filmul Eroi de sacrificiu 2 care s-a filmat si pe acolo. Ma mai gandesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 » Post actualizat in 01 Oct 2015 17:14 Nea "most produced weapon in the world", stim prea bine ce poti tu cu tractorasul tau. Nu cred sa ai probleme sa tii pasul cu baietii. Poate, in anumite zone, or sa avanseze putin, dar ii prinzi din urma candva. Eu sunt interesat de OZN, traseul cu Shipka. La pestera am fost si am revazut-o recent la tv in filmul Eroi de sacrificiu 2 care s-a filmat si pe acolo. Ma mai gandesc... Pai la "baietii" de pe ruta cealalta ma refeream si eu... Stiu ca acolo voiai sa mergi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate