Contabil Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 cica te ataca lilieci si este foarte toxic aerul de la excrementele lor . Asa zic ei sa protejeze pestera, si la noi de exemplu unele pesteri sint mai mari - se conserva microclimatul sau anumite specii rare. Eu zic ca-i bine sa fim cit mai noninvazivi referitor la natura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 » Post actualizat in 01 Oct 2015 17:14 Nea "most produced weapon in the world", stim prea bine ce poti tu cu tractorasul tau. Nu cred sa ai probleme sa tii pasul cu baietii. Poate, in anumite zone, or sa avanseze putin, dar ii prinzi din urma candva. Eu sunt interesat de OZN, traseul cu Shipka. La pestera am fost si am revazut-o recent la tv in filmul Eroi de sacrificiu 2 care s-a filmat si pe acolo. Ma mai gandesc... ce zici, 2 xt uri ? sau te bagi cu ianachim la alergatura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 o liniuta merge, am foaie de 47 . Mereu ma bag la alergatura, sa nu raman ultimu , chiar daca uneori chiar sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) Tu trebuie sa mergi ultimul, ca altfel murim impuscati! Trece "glontul" prin casca ca in brinza. Editat Octombrie 1, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 nu-i problem, inchid plutonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 Liniuta Veliko - Ruse este la intoarcere, cind nu vom mai avea "chef" de fuga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) pestera daca nu mergi in momentele in care soarele intra prin gaurile din plafon nu este ceva spectaculos!!!! cine a zis de fuga"..... mergem la plimbare dar in ritm alegro' Editat Octombrie 1, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martynez Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Buna, Pan la urma- cand pleaca fiecare gasca? Eu vrea sa ma "lipesc" dar din Ruse. Cu stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 2, 2015 Autor Share Postat Octombrie 2, 2015 (editat) Vorbind serios ..... sint 2 calatorii : 1 - la ozn 680km pe site zice 11 ore si ceva plecarea pe la 8 petron jilava 2 - pestera devetashka 490 km pe site zice 7 ore si ceva plecarea pe la 9 petrom jilava Ambele simbata, cu mentiunea ca la calatoria 1 are sa se mearga mai tare , sa prindem cit mai putin drum pe noapte. Editat Octombrie 2, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Decimare (latină decimatio; (decem = zece) a fost o formă de disciplină militară folosită de IOANACHIMI din armata romană pentru a-i pedepsi pe RIDERII răzvrătiţi sau laşi. Cuvântul decimare provine din limba latină şi are sensul de "îndepărtarea unei zecimi." INTREBARE : cati plecati ,,,,? si cati va veti intoarce ? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 PS. zi o ora de la care plecam din petromul de la Jilava .... eu as zice 7.45 sa ne intilnim, ca la 8 sa fim pe drum. deci la 8 am plecat din jilava/benzinarie SA TRAITI BINE .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 2, 2015 Autor Share Postat Octombrie 2, 2015 La 7.45-7.50 apar si eu cu Boby .... ne vedem miine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 7:45 sunt si eu acolo cu plinu facut, pe maine...deci weekend placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Se mai accepta un om in grupul de la ora 8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martynez Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Nimeni nu pleaca la 9? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Da' chiar, cine pleaca de la 9 ? Nu vreau sa fiu singur. "Midle..." unde esti, ca tu ai venit cu idea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 2, 2015 Autor Share Postat Octombrie 2, 2015 Se mai accepta un om in grupul de la ora 8? In conditiile explicate ...... da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Am inteles conditiile. Nu fac mofturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Drum bun baieti.salutati ozn ul si pt mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Rezumat din ce s-a stabilit in postarile anterioare Ziua: sambata, 3 octombrie Loc intalnire: Petrom Jilava Link harta google Destinatie: Bulgaria Grup 1. intalnire la 7:45, la 8:00 grupul e in miscare obiectiv - "OZN" , traseul mai lung, aprox 680 km, durata estimata 11h ??? harta traseu grup 1 Grup 2 intalnire 8:30, plecare la 9:00 obiectiv - pestera Devetashka, traseu mai scurt, aprox 420 km, durata estimata 6h ??? harta traseu grup 2 daca nu merg linkurile hartilor le gasiti in paginile anterioare @ Contabil si middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 2, 2015 Autor Share Postat Octombrie 2, 2015 (editat) Drum bun baieti.salutati ozn ul si pt mine. Multumim Catalin, am vrut sa fac o cioaca in timpul saptaminii cu tine, lex si cu dox, dar nu m-a lasat vremea ...... cum o fi frumos cit de cit, ne revedem! Editat Octombrie 2, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Da, noi plecam la 9. Nu s-a modificat nimic. Traseul nostru are 493 de km mai exact si este afisat anterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martynez Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 La 10 astept al 2-ea grup la LUKOIL-ul langa Metro la Ruse. » Post actualizat in 02 Oct 2015 19:34 0728528988 Martin - pentru orice eventualitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 al DRACULUI de frumos .... si ce CURBE..... si ce curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate