LexDee Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Prima mea iesire pe cheia. [video=youtube;jPzDdXXJ4H8] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Cum aveti voi timp si chef sa editati filmuletele astea. Good Job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoberT. Mihai Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Bv!Foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Bravo,foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Tiiii... frumos Hero 4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 cheia rupta.... poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Mai 15, 2015 Autor Share Postat Mai 15, 2015 Multumesc pentru aprecieri! Camera este un hero 3+ black (protune auto flat + corectii culoare si sharp in premiere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 cheia rupta.... poate Nu fii carcotas ! Am fost si noi miercuri( cu Luigi) si e decent drumul, foarte putine urme din iarna dar acceptabile. Frumos editat filmuletzu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Da, chiar a fost decent drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 (editat) Daca imi permiteti, daca ala e drum decent.... nu stiu cum va imaginati un drum rupt. Am fost duminica trecuta, au aparut denivelari o gramada, vreo doua gropi imense, nu mai zic de alunecari de teren. Editat Mai 16, 2015 de G30RG3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Fa o plimbare in Bihor, sa iti arat drumuri dezastruoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 intr-adevar, si eu am fost ieri pe cheia si se vede ca e mai rau ca anul trecut... dar nu cu mult, inca e ok. in prima parte (venind dinspre bucuresti) e ceva mai valurita insa in rest nu e prea rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Daca imi permiteti, daca ala e drum decent.... nu stiu cum va imaginati un drum rupt. Am fost duminica trecuta, au aparut denivelari o gramada, vreo doua gropi imense, nu mai zic de alunecari de teren. Exceptand alunecarile de teren cand drumul este deasupra lacului, imediat dupa Lukoilul de la iesirea din Maneciu, ce alunecari de teren ai mai vazut ? Zona aia de 5 ani are aceeasi problema. Idem si alea 2 denivelari de la iesirea din Cheia, in zona cu intersectia cu Muntele Rosu. Cat despre gropi...daca excluzi acele de par de la urcarea dinspre Cheia catre BV, unde asfaltul a fost macinat de rotile remorcilor de TIR, alte gropi ? Idem alea 2 ace de par de dinainte de Il Refugio. Pe bune, drumul e chiar ok. Daca vrei sa vezi drum aiurea, mergi pe BV-Campulung. Dupa intrarea in AG, cum mergi catre Campulung drumul ala e aiurea rau. Asfalt valurit la greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Lexule, la cati km ai ajuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Mai 18, 2015 Autor Share Postat Mai 18, 2015 2000 si'un pic Miercuri mai adaug 500 (Bulgaria trip) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3rsu Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Am vazut, am vazut. La cat mai multi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Mai 18, 2015 Autor Share Postat Mai 18, 2015 Am vazut, am vazut. La cat mai multi!! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate