Error Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 Dumnezeu sa-l ierte! http://www.aradon.ro/accident-mortal-la-paulis/1546770 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 (editat) Mda... Editat Iunie 21, 2015 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 (editat) a ajuns scuteristul sa intoarca fara se se asigure...... dzeu sa l ierte..... Editat Iunie 21, 2015 de TDMANDI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 ACUM ZIC SI EU....ca si conservar,cand treci pe langa un scuter,moto,multime de oameni,masina aflata in mers,cireada de animale,caini,,padure...etc...nu belesti ochii mai atent la drum????Sau din contra...atunci te scarpini la oo..cauti telefonul...aprinzi tigara...schimbi cd-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 rip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Si eu zic la fel... moarte conservarilor, din principiu... Daca majoritatea motociclistilor nu considera necesar sa incetineasca si sa sporeasca atentia cand trec prin sate, pe langa carute, pe langa treceri de pietoni sau intersectii, ce te face sa crezi ca soferii ar proceda altfel? ACUM ZIC SI EU....ca si conservar,cand treci pe langa un scuter,moto,multime de oameni,masina aflata in mers,cireada de animale,caini,,padure...etc...nu belesti ochii mai atent la drum????Sau din contra...atunci te scarpini la oo..cauti telefonul...aprinzi tigara...schimbi cd-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 A gresit, a platit... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Cică ieșise la o proba, de aia e bine ca atunci când vinzi ceva, sa oprești garanții. Iar pentru ușerul de mai sus care înjura șoferul...cred ca tu faci de 5 ori mai mult pe strada decât oricine altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 (editat) Si eu zic la fel... moarte conservarilor, din principiu... Sper din toată inima că glumești... Altfel, consideră-ți frigiderul plin de carne. Tot din principiu. De la conservarul din mine. Editat Iunie 23, 2015 de blorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Nu-mi inchipuiam ca am fost chiar atat de subtil cu ironia. Domnule furnizor de carne, sa va pictez, poate pricepeti... Unu la mana, postarea mea a venit ca raspuns la mesajul anterior a lui Geo_74 (pe care l-am si citat), in care incerca sa paseze din responsabilitate si soferului. Doi la mana, m-am gandit eu ca s-ar putea sa fie unii mai putin receptivi la glume (ca dumneavoastra, de pilda), asa ca am explicat absurdul postarii lui Geo_74 in fraza urmatoare a postarii mele. De data aceasta fara nici un spirit de gluma, sa priceapa toata lumea ideea pe care voiam sa o transmit. Pare-se ca am subestimat capacitatea de intelegere gresita a unora, asa ca uite-ma nevoit sa lamuresc situatia prin postarea de fata. La final v-as recomanda ca pe viitor, cand aveti dubii legate de sensul afirmatiilor altora (si chiar si cand nu aveti), sa va asigurati mai intai ca ati inteles corect, eventual printr-un mesaj privat, ca sa evitam sa aruncam cu "carne" in stanga si in dreapta. E cald, se impute, si face aerul de aici greu respirabil. Si acum, ca am aflat parerea conservarului din dumneavoastra, motociclistul din dumneavoastra ce parere are? Sper din toată inima că glumești... Altfel, consideră-ți frigiderul plin de carne. Tot din principiu. De la conservarul din mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 (editat) Era un accident acum cateva saptamani in care conservarul a intors pe un DN iar motociclistul s-a infipt in el. Conservarul a fost proclamat vinovat. Acum un motociclist a intors pe DN si conservarul a intrat in el. Conservarul e proclamat vinovat. Logica? Editat Iunie 23, 2015 de adyrip1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Tocmai de aceea am început cu ”Sper din toată inima că glumești....”. Într-o construcție logică, continuarea se aplică doar în cazul în care premisa e falsă. Dat fiind faptul că premisa enunțată nu e falsă (deci, logic, era doar o ironie), restul mesajului era dedicat doar celor care nu au priceput ironia ta. Nu de alta, dar mai sunt și unii care chiar așa gândesc, că în trafic sunt doar două categorii: motocicliștii (care au dreptul să facă ce vor, cum vor) și conservarii (care trebuie să belească ochii după motocicliștii descriși anterior). Iar cînd zmeii o ard în figuri și dau de tablă (pentru că prostie, sau inconștiență, sau orice altceva similar), realizează că doare și că ”moarte conservarilor!”. Unii chiar iau în serios ce citesc pe aici, deci mai ușor cu ironiile greu de perceput... Asta e părerea omului din mine, câteodată pe două, altădată pe patru roți. Scuze pentru contra-ironia mea, greșit înțeleasă. Pace? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Pace? Desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Ca de la gălățean la gălățean? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 sa nu va brailiti )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Vezi că pentru gălățeni are altă conotație... Ca și pentru brăileni, de altfel, alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Toti cei pe 2 roti circula mult prea repede pentru a putea fi observati. Ce viteza avea scuterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 e o parodie la adresa celor care judeca accidentele doar din prisma vitezei, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 (editat) Nu-mi inchipuiam ca am fost chiar atat de subtil cu ironia. Domnule furnizor de carne, sa va pictez, poate pricepeti... Unu la mana, postarea mea a venit ca raspuns la mesajul anterior a lui Geo_74 (pe care l-am si citat), in care incerca sa paseze din responsabilitate si soferului. Doi la mana, m-am gandit eu ca s-ar putea sa fie unii mai putin receptivi la glume (ca dumneavoastra, de pilda), asa ca am explicat absurdul postarii lui Geo_74 in fraza urmatoare a postarii mele. De data aceasta fara nici un spirit de gluma, sa priceapa toata lumea ideea pe care voiam sa o transmit. Pare-se ca am subestimat capacitatea de intelegere gresita a unora, asa ca uite-ma nevoit sa lamuresc situatia prin postarea de fata. » Post actualizat in 23 Jun 2015 20:11 Nu vad unde e absurdul.Sunt si eu posesor de categoria A,B...era o intrebare retorica....Nu asa ar fi corect sa se procedeze din partea ambilor conducatori(auto-moto)???!!!!Oricum ,cand e sa se intample...se intampla... Editat Iunie 23, 2015 de Geo_74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 25, 2015 Share Postat Iunie 25, 2015 e o parodie la adresa celor care judeca accidentele doar din prisma vitezei, Ce dot avea cauciucul oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate