radum Postat Noiembrie 27, 2015 Share Postat Noiembrie 27, 2015 M-ati convins ) Marti ajung in Bucuresti unde voi sta 2 zile si am de gand sa comand de la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 28, 2015 Share Postat Noiembrie 28, 2015 vreau sa comand pe ce numar sun....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Noiembrie 28, 2015 Share Postat Noiembrie 28, 2015 vreau sa comand pe ce numar sun....... conform linkului de fb de pe prima pagina: acum daca tot sunt aici pe thread, in sectorul 1, mai exact in aviatiei/baneasa livrati? ca va lauda lumea si vreau sa incerc si eu o pizza buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Noiembrie 28, 2015 Share Postat Noiembrie 28, 2015 Pentru ca sunt din provincie si nu stiu ce inseamna ca sector zona delimitata in primul post ca fiind zona cu livrare gratis, care e comanda minima pentru Calea Calarasilor 167 sector 3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Decembrie 6, 2015 Share Postat Decembrie 6, 2015 Ai inchis?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2016 Pentru ca sunt din provincie si nu stiu ce inseamna ca sector zona delimitata in primul post ca fiind zona cu livrare gratis, care e comanda minima pentru Calea Calarasilor 167 sector 3 ? salut , pentru zona aia exista o comanda minina de 60 de lei Ai inchis?! deocamdata nu am inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AiRdr0p Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Salut. In Lacul TEI langa kaufland-ul din Barbu Vacarescu care e comanda minima? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Daca nu ai inchis dc nu raspunzi la telefon:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2016 Salut. Ne-am mutat si acum puteti manca pizza la masa. O coacem pe cuptor cu lemne. Ne gasiti in incinta restaurantului Taverna Fierarilor pe bdul Nicolae Grigorescu nr 2d www.tavernafierarilor.ro. Livrarile se fac acum in zona Titan. Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Salutare! Ah, Hellrider, m-ai omorat! Eu voiam sa comand in Crangasi! Sa-ti fie rusine ca ai tradat Brigada Crangasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2016 Io zic ca se merita sa dai o tura pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 (editat) Fiind singurul care a facut comentarii negative referitoare la produsul tau doar privind niste poze nu prea ma impac cu ce am facut dar astea sunt pe cale de se rezolva ca te-ai mutat la mine in zona si voi face comanda imediat.comanda se face la restaurantul indicat?adica taverna fierarilor? Editat Februarie 1, 2016 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 2, 2016 Autor Share Postat Februarie 2, 2016 Fiind singurul care a facut comentarii negative referitoare la produsul tau doar privind niste poze nu prea ma impac cu ce am facut dar astea sunt pe cale de se rezolva ca te-ai mutat la mine in zona si voi face comanda imediat.comanda se face la restaurantul indicat?adica taverna fierarilor? Fiind singurul care a facut comentarii negative referitoare la produsul tau doar privind niste poze nu prea ma impac cu ce am facut dar astea sunt pe cale de se rezolva ca te-ai mutat la mine in zona si voi face comanda imediat.comanda se face la restaurantul indicat?adica taverna fierarilor? Salut. Da. Comandă se face la restaurant. Te așteptăm ) » Post actualizat in 02 Feb 2016 19:29 Să va fac poftă » Post actualizat in 03 Feb 2016 19:09 Miamii » Post actualizat in 04 Feb 2016 12:36 Și meniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 In vitan, pe langa mall faci livrari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 (editat) livrezi si in piata amzei ? Editat Februarie 9, 2016 de rylalex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagosh88 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 (editat) Am avut ieri ocazia sa mananc o pizza "True". Asa cum ti-am zis daca e naspa iti dau mesaj, daca e buna scriu aici. Asadar, ingrediente foarte bune, blatul facut la fix si cuptorul cu lemne ajuta foarte mult. Eu am mancat pizza Tagi, o combinatie facuta de el, excelenta! Chiar si ambianta in local e placuta si chelnerii sunt politicosi. Recomand. (adica mai comand) Editat Februarie 10, 2016 de dagosh88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 (editat) arata f bine,era sa spun ca preturile sunt maricele dar apoi am vazut gramajul de 700 gr,ce sa zic poate am ocazia sa incerc pe viitor,o pizza buna inseamna la mine una care sa ma sature:),poti incerca sa bagi in meniu si pizza cu carne de vita,o sa aibe succes Editat Februarie 15, 2016 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Am comandat ieri una True și una Tagi. Nu sunt expert și nu mănânc foarte des pizza, dar astea sunt în top-ul meu:). Sunt făcute foarte bine și super gustoase, preț bun. Inițial am făcut rezervare la restaurant, dar nu am mai putut ajunge și le-au livrat în Mihai Bravu, destul de repejor. Clar o sa mai comand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Februarie 17, 2016 Share Postat Februarie 17, 2016 Io zic ca se merita sa dai o tura pe aici. Eu nu mai comand. De fapt as comanda, dar nu cred ca vin pana in Giulesti ( de unde au plecat.). Pacat, foarte buna pizza facuta de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 21, 2016 Autor Share Postat Februarie 21, 2016 In vitan, pe langa mall faci livrari ? salut , da , facem livrari pana acolo livrezi si in piata amzei ? in amnzei fiind mai departe exista o limita de comanda de minim 60 de lei Am avut ieri ocazia sa mananc o pizza "True". Asa cum ti-am zis daca e naspa iti dau mesaj, daca e buna scriu aici. Asadar, ingrediente foarte bune, blatul facut la fix si cuptorul cu lemne ajuta foarte mult. Eu am mancat pizza Tagi, o combinatie facuta de el, excelenta! Chiar si ambianta in local e placuta si chelnerii sunt politicosi. Recomand. (adica mai comand) Merci mult pentru review, ma bucur ca a fost pe gustul tau arata f bine,era sa spun ca preturile sunt maricele dar apoi am vazut gramajul de 700 gr,ce sa zic poate am ocazia sa incerc pe viitor,o pizza buna inseamna la mine una care sa ma sature:),poti incerca sa bagi in meniu si pizza cu carne de vita,o sa aibe succes salut, sunt sigur ca te saturi dintr-o pizza ), o sa am in vedere si o pizza cu carne de vita, merci de sfat Am comandat ieri una True și una Tagi. Nu sunt expert și nu mănânc foarte des pizza, dar astea sunt în top-ul meu:). Sunt făcute foarte bine și super gustoase, preț bun. Inițial am făcut rezervare la restaurant, dar nu am mai putut ajunge și le-au livrat în Mihai Bravu, destul de repejor. Clar o sa mai comand! merci de review, ma bucur ca ti-a placut Eu nu mai comand. De fapt as comanda, dar nu cred ca vin pana in Giulesti ( de unde au plecat.). Pacat, foarte buna pizza facuta de ei. da poti sa vi tu pana in Titan ) la o plimbare si la o pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 La Doamna Ghica livrati? E vreo limita minima de comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 22, 2016 Autor Share Postat Februarie 22, 2016 Salut. Livrăm la doamnă ghica. Comandă minimă e de 30 de lei. Te așteptăm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Salut. Livrăm la doamnă ghica. Comandă minimă e de 30 de lei. Te așteptăm Am intrebat doar pentru ca eram curios daca e vreo chestie speciala pentru motociclisti. Sambata seara am sunat sa fac o comanda si mi s-a spus ca e prea departe si ca nu se fac livrari acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 24, 2016 Autor Share Postat Februarie 24, 2016 Am înțeles ca băiatul care a răspuns a avut impresia ca e mai departe și fiind aglomerat în restaurat a spus ca nu se făc livrări în zonă. Am vorbit cu ei și am rezolvat o. Livrez în zonă respectivă. Scuze de eventualele neplăceri provocate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 OK. O sa mai fac o incercare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate