D2ER Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Am achizitionat un motocross DB-608 si sunt foarte multumit de el. Am invatat cum sa bag in viteza dar problema e ca, dupa ce il opresc trebuie sa-l scot din viteza (viteza manuala 1-N-2-3-4) si ma tot chinuiesc ca prostu' (cred ca nu-s ) sa il scot din viteza apasand de pedala in sus si in jos tinand de ambreiaj pana ce e la liber. As vrea sa stiu daca trebuie sa fac altceva mai usor sa il scot din viteza si este bine cum am incercat sa-l scot din viteza ? Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 30, 2015 Admin Share Postat Iulie 30, 2015 @initiator, un titlu de topic trebuie sa contina cuvinte la obiect, nu generalisme de genul : ajutor, vreau sa stiu, ce parere aveti, etc! Ti-am editat eu titlul, data viitoare te rog sa respecti userii forumului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Simplu, Dai in jos pana ajungi la 1 Si apoi dai in sus finut. Daca dai mai tare treci in a 2-a. Oricum e multa munca pana nimeresti N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D2ER Postat Iulie 30, 2015 Autor Share Postat Iulie 30, 2015 Dau o data sau de mai multe ori in jos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 (editat) Titlul trebuia sa se cheme " Cum scot la neutru un motocross"-Cred ca la asta se referea el. E ceva "normal" la motocross/enduro sa iasa mai greu in neutru. Cauzele sunt multiple, nu intru in amanunte. Ca sa o scoti mai usor ii dai gaz putin/brusc si atunci dai sa o bagi in neutru. Dupa ce inveti "tehnica" o sa iasa usor asa. Editat Iulie 30, 2015 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 (editat) Reglează ambreiajul, probabil nu decuplează complet. Vezi sa mai rămână ceva joc în manetă. Neutru e între 1 şi 2 dar e nevoie de fineţe. Editat Iulie 30, 2015 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Dau o data sau de mai multe ori in jos ? Dai pana nu mai merge:) O sa simti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D2ER Postat Iulie 30, 2015 Autor Share Postat Iulie 30, 2015 Ambreiajul merge perfect » Post actualizat in 30 Jul 2015 19:50 Dai pana nu mai merge:) O sa simti . Ca o sa raman cu pedala-n mana ? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Ambreiajul merge perfect » Post actualizat in 30 Jul 2015 19:50 Ca o sa raman cu pedala-n mana ? :) Lipita de talpa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Suna a chinese, poate ma insel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Nu conteaza daca e chinez sau nu .Wawessh a dat raspunsul.La majoritatea cross-urilor sau enduro este ceva mai "dificil" de scos pe neutru.Am intilnit baieti care puteau sa o faca doar dupa ce descalecau si actionau pedala cu mina. » Post actualizat in 30 Jul 2015 22:40 E nevoie de ceva mai multa finete decit la restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANG3R Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Am vazut ca majoritatea chinezariilor au joc foarte mare la cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Ambreiajul umed multidisc nu va decupla complet niciodată, cea mai bună soluţie e sa te obişnuieşti să scoţi în neutru în momentul decelerării. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D2ER Postat Iulie 31, 2015 Autor Share Postat Iulie 31, 2015 Eu m-am obisnuit sa opresc motorul si apoi sa tot dau de pedala-n sus si-n jos pana nimeresc neutru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Eu m-am obisnuit sa opresc motorul si apoi sa tot dau de pedala-n sus si-n jos pana nimeresc neutru atunci totul s-a rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 cateodata nu merge sa schimbi stand pe loc, incearca sa il muti putin in fata-spate (cu ambreiajul tras dooh) sa se miste si lantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viosss Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Am achizitionat un motocross DB-608 si sunt foarte multumit de el. Am invatat cum sa bag in viteza dar problema e ca, dupa ce il opresc trebuie sa-l scot din viteza (viteza manuala 1-N-2-3-4) si ma tot chinuiesc ca prostu' (cred ca nu-s ) sa il scot din viteza apasand de pedala in sus si in jos tinand de ambreiaj pana ce e la liber. As vrea sa stiu daca trebuie sa fac altceva mai usor sa il scot din viteza si este bine cum am incercat sa-l scot din viteza ? Ms. Regleaza maneta de ambriaj in diferite pozitii si testeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D2ER Postat Iulie 31, 2015 Autor Share Postat Iulie 31, 2015 Azi "i-am prins smecheria" Mersi baieti, mi-ati fost de mare ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 31, 2015 Share Postat Iulie 31, 2015 Azi "i-am prins smecheria" Mersi baieti, mi-ati fost de mare ajutor ! ura! numai bine si weekend fain colegu! PS:ai grija de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D2ER Postat Iulie 31, 2015 Autor Share Postat Iulie 31, 2015 Mersi. Distractie placuta sa aveti si voi baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate