FBogdan Postat Septembrie 7, 2015 Share Postat Septembrie 7, 2015 Salutare. Vrusei sa-ti dau PM si vad ca nu poci. tot suparat ? fara explicatii? care te bagi la o balaceala pe Elafonisos?a doua sau a treia sapt de septembrie tura de 5 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 9, 2015 Autor Share Postat Septembrie 9, 2015 fara cuvinte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 9, 2015 Admin Share Postat Septembrie 9, 2015 Motociclist bre, nu gluma! Ce nasol arata caracatitele alea spanzurate acolo, ce obiceiuri culinare au si astia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Nu sunt caracatite, ci ciorapi de dama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 10, 2015 Autor Share Postat Septembrie 10, 2015 I LOVE PELION!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 I LOVE PELION!!!! Bine ma ca opresti pe mijlocul drumului, unde mai e si linie continua dubla Dar care e ideea, pe ce criteriu acoperi numarul in unele poze si in altele nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Numarul acoperit cred e doar o coincindenta. Presupun ca bate vantul si intinde steagul fix peste numar. Se poate vedea in cealalta poza cum e cand nu bate vantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Numarul astupat si steagul grecesc sunt in semn de solidaritate cu Grecia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 10, 2015 Autor Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) daca zici ca nu vrei bon de casa si FUCK MERKEL" primesti gratuit un frape' khk man am prins 5 masini in 200 km de curbe..... puteam sa o las pe mijlocul drumului juma de ora !!!! Editat Septembrie 10, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Bravo mai.acum am si eu cu ce .pe unde e drumul ala de tarmac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 10, 2015 Autor Share Postat Septembrie 10, 2015 Bravo mai.acum am si eu cu ce .pe unde e drumul ala de tarmac? peste tot frate fox... peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 peste tot frate fox... peste tot Si noi te urîm pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 10, 2015 Autor Share Postat Septembrie 10, 2015 Si noi te urîm pe tine de ce man... ???? GRECIA NU ESTE A MEA.... ci a celor care vor sa simta ai altceva decat CHEIA SI TRANSALPINA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Da, meh, da' nu avem timp, benzina, cauciucuri, bani... Stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 GRECIA NU ESTE A MEA.... ci a celor care vor sa simta ai altceva decat CHEIA SI TRANSALPINA.... ... si a urmasilor urmasilor lor » Post actualizat in 10 Sep 2015 23:33 Da, meh, da' nu avem timp, benzina, cauciucuri, bani... Stii tu Eh na, mai lungesti un drum d-ala de BG... si o iei si pe noua ta "iubita" cu tine. Chiar, a ajuns la concluzia ca ar fi bine sa treaca la GS, ca nu merge treaba cu VFR-ul peste tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 peste tot frate fox... peste tot Sa fie cu sanatate omule.brava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 11, 2015 Autor Share Postat Septembrie 11, 2015 30 grade la 9 dimineata imi e dor de VAMA VECHE..... khk man am ales grecia in detrimentul austriei pentru ca aici ai curbele din alpi si CADO" apa asta superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 ... si a urmasilor urmasilor lor » Post actualizat in 10 Sep 2015 23:33 Eh na, mai lungesti un drum d-ala de BG... si o iei si pe noua ta "iubita" cu tine. Chiar, a ajuns la concluzia ca ar fi bine sa treaca la GS, ca nu merge treaba cu VFR-ul peste tot? Mai tu esti un pic gelos ? Astept sa-mi faca "iubi" cadou GS-ul lui dupa ce isi face upgrade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 11, 2015 Autor Share Postat Septembrie 11, 2015 ..... » Post actualizat in 14 Sep 2015 06:39 scurt de toamna..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Nu te-ai lasat pana nu ai dat o tura de Thassos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 14, 2015 Autor Share Postat Septembrie 14, 2015 Nu te-ai lasat pana nu ai dat o tura de Thassos. o supa de peste la simi un calamar umplut la irene un frappe la golden sands ca prea sunt bune asta imi place la insula asta felul 1 in portul mic felul 2 in potos cafea in chrisi ammundia si apoi ......cum sa ratez curbele din thassos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Zi-ne daca ai scapat teafar de arsura aia !!! A venit vreo blonda sa te frece ... cu crema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Ca sa ma aflu si eu in treaba, data viitoare sa incerci, ca variatie, sa o iei de la Nafplion spre sud, pe malul marii. E un drum spectaculos, mare + munte, doar serpentine. Eu am mers asa pina la Lakkos, apoi incepe un drum pieptis de munte cu varful intr-un sat in care esti obligat sa te opresti la umbra copacilor seculari, asa, la o feta. Alt drum care n-ar trebui ratat este cel catre Delfi, dar varianta peste Muntele Parnassos. La prossima volta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 14, 2015 Autor Share Postat Septembrie 14, 2015 Zi-ne daca ai scapat teafar de arsura aia !!! A venit vreo blonda sa te frece ... cu crema? cum frate sa ceri ajutor si sa ti se stearga topicul..... asa patesti cand mergi prin grecia in bermude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Vreau si eu pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate