--=HD=-- Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 (editat) După ce am scris eu chestia asta tu mi-ai spus că nu e aşa , iar eu m-am burzuluit deoarece mi se pare ciudat ca tu să ştii mai bine decît mine cum le spuneam jocurilor din copilăria mea Ai interpretat gresit interventia mea. Editat Octombrie 2, 2015 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 (editat) Posibil, sau tu pe a mea Şi să vezi ciudățenia naibii, tocmai mi-am amintit că atunci cînd jucam fotbal (sau miuța ta, whatever) aveam obiceiul să-i numim pe cei care stăteau tot timpul în atac (adică în față de tot şi nu veneau deloc în apărare) pomanagii. Le ziceam că "stau la pomană" sau "stau la mălai". Hahaha, ce chestie...uitasem de asta...stau la mălai Editat Octombrie 2, 2015 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 imi aminteam cand faceam arcuri si sageti din crengi de tufisuri sau joarde si biciuiam fetele peste poponet:)) sau intre noi baietii sau cu urzici sau ne cataram in orice copac,pe centrale electrice si saream pe acoperisurile garajelor:)),cred ca fiecare ar da cam orice sa aiba ce era pe atunci,mancam eugenia si clar ca 1 data era crema si dupa aia biscuitele:)) sau cojac-uri topitop:D sau era o batrana care facea cojac-uri de casa in diferite forme sau batoane de ciocolata,nu meream la scoala si stateam la ginit so prindem sa luam cate ceva si ne bateam cu alti copii ca sa nu se bage in fata:)) sau mentosane de alea vechi de zici ca erau pastile de naftalina da tot le mancam PS:puteti sa scrieti si ce mancati pe atunci:) fara fripturi de vita ca nu va cred:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Friptura de vanat, somon afumat, caviar..mancam cam zilnic, eram satul de ele. Haha ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 ))si eu,si inca mancam cu pita sa ma satur:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 Dar de astea cine-si mai aminteste: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Octombrie 3, 2015 Share Postat Octombrie 3, 2015 (editat) Da, Da....imi aduc aminte cand au castigat cupa si am mers la aeroport sa i asteptam....ce nebunie era pe strada. ...ce vremuri de care nu o sa mai avem parte Editat Octombrie 3, 2015 de silvian74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 » Post actualizat in 05 Oct 2015 07:21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 (editat) Traim ca sa adunam in suflet amintiri. Strazi, jocuri si persoane dragi noua. Unii dintre noi am facut parte din ultima generatie care a jucat "De-a v-ati ascunselea" , "Castel", "Ratele si Vanatorii", "Culorile", "Tarile", "Tara, tara, vrem ostasi", "De-a prinsa", "Sticluta cu otrava", "Hotii si vardistii", "Pac Pac", ultimii care au strigat "Un, doi trei la perete stai", ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care am facut petreceri video (inchiriam un video si vizionam filme timp de 2 zile inchisi in casa nonstop), primii care am vazut desene animate color, primii care am renuntat la casete audio si le-am inlocuit cu CD-uri.Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cei care purtau blugi Lee,Brooklyn ori adidasi Puma,Romika erau 'tari'! Am citit "Licurici", "Arici Pogonici", "Pif", "Ciresarii", am baut Cico si Zmeurata fara sa ne fie teama ca au prea multe E-uri. Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacute de copii, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate pisicile din cartier, nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam.......Amintiri. Amintiri frumoase ale copilariei noastre. Editat Octombrie 9, 2015 de Dan Ny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacute de copii, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate pisicile din cartier, nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam.......Amintiri. Amintiri frumoase ale copilariei noastre. Nu este deloc uimitor. Mare parte din ceea ce ai enumerat tu mai sus nu este altceva decat o indoctrinare a maselor specifica societatii de consum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 De fapt multi nu mai sint in viata. Sau au ramas cu probleme. » Post actualizat in 09 Oct 2015 08:54 In plus comparatia e prosta. Fii-miu a mers pina la 3 ani mai mult cu masina si cu avionul si cu schiurile decit am mers eu pina la 25, a vazut mai multe tari decit am vazut eu la 30, mai mult cu bicicleta decit am mers eu pina la 10 ani sau pe acolo,... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 9, 2015 Autor Admin Share Postat Octombrie 9, 2015 Fii-miu a mers pina la 3 ani mai mult cu masina si cu avionul si cu schiurile decit am mers eu pina la 25, a vazut mai multe tari decit am vazut eu la 30, mai mult cu bicicleta decit am mers eu pina la 10 ani sau pe acolo,... Si crezi ca daca-l intrebi peste 5 ani ce a facut pina la 3 ani isi aminteste? Sau are importanta pentru el ca s-a dat pe schiuri sau a avut Vertu din platina? Crezi ca astea sunt garant ca peste 25 ani va realiza ceva in viata? Vorbesc la modul general acum.. Omul compara lipsurile de atunci si placerea de a te juca si a inventa jocuri noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 (editat) Personal imi este dor de anii copilariei(cum naiba sa nu imi fie dor). Lumea era altfel pe vremurile acelea(cel putin pana la jumatatea anilor '70), se ajutau unu' pe celalalt...asa tin eu minte. Nu gaseai rautate la tot pasul. In zilele de azi asteptam sa se stinga lumina si muscam in stanga si in dreapta. Nu mai avem reguli, nu mai avem mama si nici tata. Suntem fiare. Luptam cu toti. Luptam cu cei din jur, luptam cu noi. Ni se lipesc de noi obiceiuri proaste. Nu stim sa ne alegem modelele, uitam sa fim oameni si ne ghidam dupa lucruri de suprafata. Avem razboaiele noastre. Al caror scop nu exista. Suntem de suprafata, suntem superficiali, ne hranim cu tampenii. Ne cade mereu greu la stomac dar facem eforturi sa inghitim.......Ne ridicam si o luam din nou de la capat. Ne certam cu parintii, ne injuram in trafic, nu vorbim ani de zile cu copiii nostri. Ne certam cu prietenii de- o viata pe tot felul de lucruri marunte. Ne dezumanizam. Cautam fericirea pe net. Ne iubim prin ecranele monitoarelor. Trimitem felicitari virtuale, inghesuim sute de fete zambitoare prin sms-urile pe care le trimitem. Judecam dupa aparente, la cald si da.......important este de cate ori te-ai dat cu avionul. Vremurile se schimba,este normal,'avansam'. Traim vremuri nebune de insingurare, vremuri in care socializam din disperare, cu disperare. Vremuri in care daca ne mai ramane timp sa deschidem o usa, alta decat cea de la birou, ne simtim recunoscatori.......dar ce scriu eu aici.Bat campii deja...O zi buna tuturor! Editat Octombrie 9, 2015 de Dan Ny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Si crezi ca daca-l intrebi peste 5 ani ce a facut pina la 3 ani isi aminteste? Sau are importanta pentru el ca s-a dat pe schiuri sau a avut Vertu din platina? Crezi ca astea sunt garant ca peste 25 ani va realiza ceva in viata? Vorbesc la modul general acum.. Omul compara lipsurile de atunci si placerea de a te juca si a inventa jocuri noi.. Nu, nu am zis ca isi aminteste. Mai traim si momentul, nu numai in amintiri. Si faci o confuzie, multe din astea le fac pentru mine in primul rind... daca schiaza la 4 ani pot sa schiez si eu, daca nu stam acasa. Daca merge cu bicicleta pot sa merg si eu cu el undeva la 3km, nu sta ca fraierul in carucior. Daca merge cu mine in vreo tara e ca vreau eu sa vad o tara nu ca vrea el, desi se distreaza si el. Vertu ala nu stiu de unde l-ai scos ca nu e in insiruirea logica... Oricum ideea e alta. Daca te joci in fata blocului n-ai nevoie de casca, dar daca mergi la ski sau cu bicicleta ai, mai ales la virste mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 (editat) Traim ca sa adunam in suflet amintiri. Strazi, jocuri si persoane dragi noua. Unii dintre noi am facut parte din ultima generatie care a jucat "De-a v-ati ascunselea" , "Castel", "Ratele si Vanatorii", "Culorile", "Tarile", "Tara, tara, vrem ostasi", "De-a prinsa", "Sticluta cu otrava", "Hotii si vardistii", "Pac Pac", ultimii care au strigat "Un, doi trei la perete stai", ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care am facut petreceri video (inchiriam un video si vizionam filme timp de 2 zile inchisi in casa nonstop), primii care am vazut desene animate color, primii care am renuntat la casete audio si le-am inlocuit cu CD-uri.Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cei care purtau blugi Lee,Brooklyn ori adidasi Puma,Romika erau 'tari'! Am citit "Licurici", "Arici Pogonici", "Pif", "Ciresarii", am baut Cico si Zmeurata fara sa ne fie teama ca au prea multe E-uri. Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacute de copii, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate pisicile din cartier, nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam.......Amintiri. Amintiri frumoase ale copilariei noastre. Cred ca daca scriai mai mult imi curgea o lacrima:),totusi m-a cuprins o melancolie dulce si frumoasa despre ceea ce numim "o copilarie" demult apusa,pana la urma intr-o mica parte tot copii ramanem pana murim,totusi macar o sa murim cu o copilarie fericita si frumoasa-n gand:) Editat Octombrie 10, 2015 de angel_wings Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator john17 Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 Eu nu știu crocantul de unde a apărut și ce urmărește, că abia s-a înregistrat și a trezit toate topicurile cu mai multă sau mai puțină legătură cu guma lui turbo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 6 hours ago, easy ride on! said: Pe la 8, 9 ani stiam sa-i desfac carburatorul si sa-l curat. Pe la 11-12 am invatat sa o fur si sa merg pe ea cand era tata plecat la serviciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 23, 2022 Share Postat August 23, 2022 eu imi amintesc de defilarile de 23 August..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 25, 2022 Share Postat August 25, 2022 Noi ceream rulmenti,la tractoristi,si ne faceam carucioare.....aiiiii....ne dadeam drumu la vale.cârmeam cu picioarele.Ce julituri,ce tumbe,....Era fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15151515 Postat August 26, 2022 Share Postat August 26, 2022 Acum 10 ore, pinnochio a spus: Noi ceream rulmenti,la tractoristi,si ne faceam carucioare.....aiiiii....ne dadeam drumu la vale.cârmeam cu picioarele.Ce julituri,ce tumbe,....Era fain. Si ce zgomot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 26, 2022 Share Postat August 26, 2022 Zgomot??? Ha,haTot de la CAP ceream carbid.Mamaaaa...ce bubuieli trageam.Mai aveam prostu obicei,puneam pietre pe linia de tren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 26, 2022 Share Postat August 26, 2022 Bombe din minium de plumb,aluminiu bronz,ați făcut? Buahhh,ce bubuiau,mai duceam si la scoala,dadeam cu ele de pereții scolii.Prosti eram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15151515 Postat August 26, 2022 Share Postat August 26, 2022 Acum 34 minute, pinnochio a spus: Zgomot??? Ha,haTot de la CAP ceream carbid.Mamaaaa...ce bubuieli trageam.Mai aveam prostu obicei,puneam pietre pe linia de tren. moneda de 5 lei era mai de efect pe sine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 26, 2022 Share Postat August 26, 2022 Nu ne plictiseam niciodată.Ne mai bateam,dar nu pe bune.Bataia o numeam lupta dreapta,un fel de lupte libere,si eram fair play,chiar cu nasurile sparte,coate,genunchi juliti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 26, 2022 Share Postat August 26, 2022 da da, cu carbidul era misto de tot ...dar acum cum s-au inchis toate turnatoriile, fabricile, ciuciu mai gasesti carbid! e drept ca si vremea lampii de carbid a trecut, si si noi ne-am maturizat, nu ne mai jucam cu carbid asta e bun aici, sau merge si la FUN?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate