Jump to content

Piele naturala

Roman Cepraga
 Share

Recommended Posts

Ma "abonez" si eu pe aici sa vad ce sfaturi primesti. Din "sapaturile" mele exista o fabrica pt piele in Brasov, dar nu am cautat sa gasesc magazin sau ceva.

Este fabrica de piele de la Brasov. Din pacate nu are magazine si trebuie mers si luat direct de la fabrica. Eu am luat piele de vaca de calitate foarte buna de la ei si vad ca de doi ani e neschimbata.

Te intereseaza piele de calitate buna, din care sa confectionezi ceva pt tine, sau orice fel de piele. Intreb pt ca am gasit acu 2 zile bucati de piele naturala pe la 11 lei, in cora, pe post de "lavete" de spalat/sters masina/motor dupa spalare. Produsul nu a pare a fi ceva sintetic, si se vede clar ca sunt bucati ramase in urma unor croieli, care prezinta taieturi incorecte, gauri si alte defecte de fabricatie.

Spor!

Pai, daca am sa am drum la Brasov - poate voi trece pe la fabrica. Ma gindeam in Cluj poate este vre-un mester de artizanat, sau poate chiar o fabrica de posete si huse pentru gadgeturi. La ei trebuie sa fie bucati ramase de calitate buna si variata. Uneori am necesitate si placere sa-mi croiesc ceva frumos :)

Unde gasesc piele naturala in vinzare? Poate este vre-un magazin specializat sau un atelier care vinde deseuri din productie?

sau la carmangerie daca cumpara direct de la producator,spre exemplu eu am vb pt o piele de vitel cu tot cu blanita pt sea,cam 1500x1000 costa 120 lei,netabacita,la voi in zona sunt mai multe tabacarii decat in buc,asa ca asta cred ca nu va fi o problema

• 2 weeks later...

Merci la toti.
Va aduc la cunostinta, ca intradevar la OSER, cam in centrul terenului (in drept cu WC) - se vinde piele in varietate foarte mare. Incepind de la bucati mici si terminind cu pieli intregi; valuri de piele artificiala; prelucrata si nu prea; de foarte multe culori si structuri :) Pe linga asta se vind si accesorii, ata ciaruita, etc...