Roman Cepraga Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Unde gasesc piele naturala in vinzare? Poate este vre-un magazin specializat sau un atelier care vinde deseuri din productie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Ma "abonez" si eu pe aici sa vad ce sfaturi primesti. Din "sapaturile" mele exista o fabrica pt piele in Brasov, dar nu am cautat sa gasesc magazin sau ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Este fabrica de piele de la Brasov. Din pacate nu are magazine si trebuie mers si luat direct de la fabrica. Eu am luat piele de vaca de calitate foarte buna de la ei si vad ca de doi ani e neschimbata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Te intereseaza piele de calitate buna, din care sa confectionezi ceva pt tine, sau orice fel de piele. Intreb pt ca am gasit acu 2 zile bucati de piele naturala pe la 11 lei, in cora, pe post de "lavete" de spalat/sters masina/motor dupa spalare. Produsul nu a pare a fi ceva sintetic, si se vede clar ca sunt bucati ramase in urma unor croieli, care prezinta taieturi incorecte, gauri si alte defecte de fabricatie. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roman Cepraga Postat Septembrie 15, 2015 Autor Share Postat Septembrie 15, 2015 Pai, daca am sa am drum la Brasov - poate voi trece pe la fabrica. Ma gindeam in Cluj poate este vre-un mester de artizanat, sau poate chiar o fabrica de posete si huse pentru gadgeturi. La ei trebuie sa fie bucati ramase de calitate buna si variata. Uneori am necesitate si placere sa-mi croiesc ceva frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolo Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 La una din tarabele din oser era un nene care vindea numai piele. Diferite grosimi, culori, dimensiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 In Sebes e industrie de asa ceva, FYI. Daca vrei sa iti faci saua, renunta, ca nu tine pielea naturala la asa ceva. Sau poate o vrei pentru altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roman Cepraga Postat Septembrie 15, 2015 Autor Share Postat Septembrie 15, 2015 Saua evident ca se face din imitatie. Eu vreau sa-mi fac un portmoneu custumizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 La Orastie e de departe cea mai mare piata de piele. Acolo tot al doilea om vinde piele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Unde gasesc piele naturala in vinzare? Poate este vre-un magazin specializat sau un atelier care vinde deseuri din productie? sau la carmangerie daca cumpara direct de la producator,spre exemplu eu am vb pt o piele de vitel cu tot cu blanita pt sea,cam 1500x1000 costa 120 lei,netabacita,la voi in zona sunt mai multe tabacarii decat in buc,asa ca asta cred ca nu va fi o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Io mai stiam pe cineva la Sic care se ocupa cu piele. Dar asta era mai de mult. Daca vrei pot sa intreb . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Saua evident ca se face din imitatie. Eu vreau sa-mi fac un portmoneu custumizat https://www.facebook.com/Solarth-412911352098803/timeline/ vezi la tipul asta , face treburi destul de faine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roman Cepraga Postat Septembrie 25, 2015 Autor Share Postat Septembrie 25, 2015 Merci la toti.Va aduc la cunostinta, ca intradevar la OSER, cam in centrul terenului (in drept cu WC) - se vinde piele in varietate foarte mare. Incepind de la bucati mici si terminind cu pieli intregi; valuri de piele artificiala; prelucrata si nu prea; de foarte multe culori si structuri Pe linga asta se vind si accesorii, ata ciaruita, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Chiar ma gandeam la o tura de oser... ca de mult nu am mai fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate