Sari la conținut

Piele naturala


Roman Cepraga
 Share

Postări Recomandate

Ma "abonez" si eu pe aici sa vad ce sfaturi primesti. Din "sapaturile" mele exista o fabrica pt piele in Brasov, dar nu am cautat sa gasesc magazin sau ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este fabrica de piele de la Brasov. Din pacate nu are magazine si trebuie mers si luat direct de la fabrica. Eu am luat piele de vaca de calitate foarte buna de la ei si vad ca de doi ani e neschimbata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te intereseaza piele de calitate buna, din care sa confectionezi ceva pt tine, sau orice fel de piele. Intreb pt ca am gasit acu 2 zile bucati de piele naturala pe la 11 lei, in cora, pe post de "lavete" de spalat/sters masina/motor dupa spalare. Produsul nu a pare a fi ceva sintetic, si se vede clar ca sunt bucati ramase in urma unor croieli, care prezinta taieturi incorecte, gauri si alte defecte de fabricatie.

Spor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai, daca am sa am drum la Brasov - poate voi trece pe la fabrica. Ma gindeam in Cluj poate este vre-un mester de artizanat, sau poate chiar o fabrica de posete si huse pentru gadgeturi. La ei trebuie sa fie bucati ramase de calitate buna si variata. Uneori am necesitate si placere sa-mi croiesc ceva frumos :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Unde gasesc piele naturala in vinzare? Poate este vre-un magazin specializat sau un atelier care vinde deseuri din productie?

sau la carmangerie daca cumpara direct de la producator,spre exemplu eu am vb pt o piele de vitel cu tot cu blanita pt sea,cam 1500x1000 costa 120 lei,netabacita,la voi in zona sunt mai multe tabacarii decat in buc,asa ca asta cred ca nu va fi o problema

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Merci la toti.
Va aduc la cunostinta, ca intradevar la OSER, cam in centrul terenului (in drept cu WC) - se vinde piele in varietate foarte mare. Incepind de la bucati mici si terminind cu pieli intregi; valuri de piele artificiala; prelucrata si nu prea; de foarte multe culori si structuri :) Pe linga asta se vind si accesorii, ata ciaruita, etc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...