pytmarius Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Salut. Am si eu un cbr f4i 2002 si zilele trecute am vazut ca pica ulei din telescopul stang fata, am vazut ca are o zgarietura pe jamba. Ce im recomandati sa fac? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
San Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Cel mai simplu cumperi o jamba cu totul de la dezmembrari si o inlocuiesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytmarius Postat Septembrie 16, 2015 Autor Share Postat Septembrie 16, 2015 Unde as putea gasi una? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 /index.php?/forum/183-piese-de-schimb-second-hand-si-dezmembrari-moto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Vezi ca e un baiat la Sibiu cu dezmembrari, crash moto ceva de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 ...slefuit jamba la un mecanic care stie ce face, schimbat cuzineti si simeringuri de ulei. Simeringurile de praf pot fi refolosite lejer daca nu sunt crapate. ...depinde si de zgarietura, si mai ales daca jamba e stramba. Cand o faci sa iti verifice si cealalta jamba, poate e stramba si nu vezi la ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Cel mai bine cumpara alta, am incercat si eu variante de slefuire,lipire nu a fost ok, tot a mai curs si culmea nu era lovita tare nici nu se vedea, dar era lovita unde trebuie )) » Post actualizat in 17 Sep 2015 08:01Jamba gasesti doar la set de 2 cu tot cu telescop ,mai rar 1 bucata si mai ales partea care iti trebuie, eu am recurs la metode de rectificare,lipire pt ca nu am gasit 2 luni nici unde jambe second de cumparat pt suzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Pana sa o desfaci poti sa incerci altceva mai simplu: Iei o bucata de radiografie sau un plastic subtire si destul de tare.Tai o bucatica mica sub forma de carlig si o bagi incet pe langa semering.Apoi iei de jur imprejurul jambei si incerci sa scoti mizeria acumulata pe langa semering. Eu am incercat de 3 ori si de fiecare a mers perfect. Sper sa te ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Salut. Am si eu un cbr f4i 2002 si zilele trecute am vazut ca pica ulei din telescopul stang fata, am vazut ca are o zgarietura pe jamba. Ce im recomandati sa fac? Va multumesc. Esti sigur ca e de la zgarietura? Cand ai servisat ultima oara furca? Intreb pentru ca am umblat cu o zgarietura destul de nasoala pe jamba de la bicla si nu a avut nici pe dracu', nu pierdea ulei intre servisari, iar la greutatea mea o duceam la capatul cursei destul de des. Ma rog, poate nu e aceeasi treaba la moto, dar unele zgarieturi desi arata rau sunt doar superficiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytmarius Postat Septembrie 18, 2015 Autor Share Postat Septembrie 18, 2015 Va multumesc pentru ajutor. O sa mai merg asa o perioada si cand se termina sezonul ii dau jos furca si vad ce si cum trebuie schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Va multumesc pentru ajutor. O sa mai merg asa o perioada si cand se termina sezonul ii dau jos furca si vad ce si cum trebuie schimbat. Incearca sa ii faci ce ti-am zis eu. Daca nu curge foarte mult,posibil sa o salvezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytmarius Postat Septembrie 20, 2015 Autor Share Postat Septembrie 20, 2015 M-am uitat mai atent si tre sa schimb jamba ca ii lovita rau de ceva, daca pun semering nou il strica si pe ala. De curs curge cam mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebanna Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 M-am uitat mai atent si tre sa schimb jamba ca ii lovita rau de ceva, daca pun semering nou il strica si pe ala. De curs curge cam mult. Verifica starea si celui de-al doilea telescop, nu fa treaba romaneasca, pe jumatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 Buna ziua,am observat ce se vede si in poze, daca mariti o sa se vada probabil rupturile, stiu ca trebuie sa ajung in servis, intrebarea mea este daca pot sa mai curcul cateva zile pt ca vad ca a curs ff mult ulei.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 Motocicleta ta nu mai prezinta siguranta in starea asta. Uleiul din furca ajunge in etrier si pe discuri, adio frana! Cred ca realizezi ce inseamna asta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 Pai tu mai ai probabil putin peste jumatatate din cantitatea recomandata. Cum zicea si Gnraloo, las-o acasa sa nu te tavalesti acum cand sezonul e pe terminate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 Motocicleta ta nu mai prezinta siguranta in starea asta. Uleiul din furca ajunge in etrier si pe discuri, adio frana! Cred ca realizezi ce inseamna asta, nu? Zero uzura la placute si discuri in timpul franarii ? Ontopic: nu imi dau seama din poza dar daca ce se vede acolo sunt niste impunsaturi e grava treaba, trebuie schimbata jamba. Nu sti cat ulei mai este in ea, eu nu as mai merge cu ea deloc in starea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 Motocicleta ta nu mai prezinta siguranta in starea asta. Uleiul din furca ajunge in etrier si pe discuri, adio frana! Cred ca realizezi ce inseamna asta, nu? Multumesc de raspuns dar are o valoare de 0.Am intrebat daca pot ajunge acasa cu ea, nu daca realizez sau nu realitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 (editat) Multumesc de raspuns dar are o valoare de 0.Am intrebat daca pot ajunge acasa cu ea, nu daca realizez sau nu realitatea. nu, ai intrebat daca "pot sa mai curcul cateva zile" poti sa CURCULI cat vrei tu cu atitudinea asta. Editat Noiembrie 15, 2015 de superbec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytmarius Postat Noiembrie 22, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2015 Va salut. oare merge sa inlocuiesc jamba stanga la un f4i cu una de f2? ca pentru f4i sunt scumpe si nu gasesc numai cu bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate