mettal86 Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Am primit mesaj de la o cunoscută care a fost pe proape, B24 EVT sau EYT, nu se înțelege clar din poză. Dacă îl cunoaște cineva, să îl ajute. E conștient dar nu știu mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 A sunat cineva din zona la 112 ? S-a aflat daca riderul este grav ranit sau daca a scapat usor doar cu rani minore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Septembrie 22, 2015 Autor Share Postat Septembrie 22, 2015 Persoana care mi-a trimis pozele era în troleu. Era cineva acolo (se vede și în poză) și mai mult ca sigur că a fost apelat 112. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Dupa daune si avand in vedere ca este si trecere de pietoni , tind sa cred ca este o lovitura din spate . Bafta si multa sanatate motociclistului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Pare a fi B-24-EYT. Motorul e un Kawasaki ER6 N negru. Sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Sa speram ca este ok si ca a scapat cu rani minore. Din ce deduc eu riderul a incetinit la trecere ,soferul nu s-a asigurat si nu a incetinint lovind motocicleta dorsal. Cel putin la prima vedere pare impact dorsal. Poate intra cineva care are mai multe informatii si ne spune ce s-a intamplat concret. Sanatate maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Jamba fata e stramba, roata e bagata in motor. Numa' din spate nu e..... Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Mi se pare mie sau este o fata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Pare sa fie, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Teorema lu' victor pitagora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 (editat) Urmează un val de înjurături la adrsesa șoferilor care o dau dorsal. B24EVT are RCA, B24EYT nu are... Editat Septembrie 22, 2015 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana Catalina Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Pare a fi fata... Daca stie cineva ceva de ea, sa anunte aici. Are nevoie de ajutor? E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacii Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Sunt tare curios cum ai dedus asta... ...nu avea viziera neagra pe ochi,de-aia ! Dupa cum arata , nu pare sa fie grav ,cred ca e mai mult sperietura .Bafta si sanatate motcoristei !....si noua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caesar Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Au mai venit 1 sau 2 motociclisti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 (editat) clar...din spate este lovitura » Post actualizat in 22 Sep 2015 18:42acum trebuie sa mai vina unu sa injure conservarii, altul sa ii faca teoria mersului pe jos cu opinci dot 2012 si inca cativa aplaudaci care se baga ca reclama in film. Editat Septembrie 22, 2015 de mad.alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Nu stiu, Nu eu am scos-o pe asta...iti dai seama ce filme a avut el cu accidentul.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Nu e lovitura din spate ci... impact "dorsal"!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Există 2 variante...ori pilotul nu a văzut ca masina din fața lui frânează, ori a pus frâna și l-a lovit un alt vehicul din spate... La dat cu părerea suntem tare buni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Poate sa-l loveasca in spate si sa-l faca sandvish de cel din fata?!? ... cu toate ca putine masini lovesc asa jos la impact incat sa nu atinga decat roata .... oricum, furca arata precum una de enduro, e aproape verticala .... daca nu e facuta din "branza" a lovit ceva destul de tare. Oricum, zona este destul de nasoala, mai ales la ore aglomerate dar pana la Obor nu exista nici o trecere nesemaforizata, nu prea are cum sa te ia prin surprindere un pieton si sa franezi aiurea ... decat daca trece d-ampluea ... cum e la moda mai nou. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Septembrie 23, 2015 Share Postat Septembrie 23, 2015 Si cum "spermecom"-ul uda Colentina-Mosilor toata ziua, ai super aderenta pe mazga formata. E o slendoare la 6:30 sa te faci fleasca de la apa lor imputita, plus cretinii care ies din parcare fara sa se asigure! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate