MihneaRatte Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Salut, are cineva chef de o ciorba pe Transalpina sambata asta? Plec din Bucuresti, ma intorc in aceeasi zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Hai noroc. Posibil sa ma bag eu, dar inca nu pot confirma 100%. As avea mare chef de o TA, dar sa vad daca imi iese pasenta. Vineri dupamiaza pot spune sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Septembrie 30, 2015 Autor Share Postat Septembrie 30, 2015 Doamne Ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 (editat) Beti ciorba in cinstea mea... Sa aveti asfalt uscat! Editat Septembrie 30, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 care este traseul? m-as baga si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 in aceeasi zi? nu este cam in scurt? (eu vorbesc pt mine)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Septembrie 30, 2015 Autor Share Postat Septembrie 30, 2015 600km, ii facem fara probleme intr-o singura zi. » Post actualizat in 30 Sep 2015 08:57harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Cu ce viteza se va merge? Pana la Pitesti si dupa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Septembrie 30, 2015 Autor Share Postat Septembrie 30, 2015 Pe autostrada eu bag deobicei 130-140, nu depasesc pt ca nu ma mai simt confortabil, in rest, depinde de trafic, daca e gol mergem, daca nu, cum putem. In general eu respect regula de a merge in ritm cu cel mai lent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 frumos e sa iesi pe la jina poiana sibiului si sa vii pe sibiu fagaras rasnov predeal asa sa bagi 2x autostrada doar sa stai 40 km pe TRANSALPINA.... nu merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Septembrie 30, 2015 Autor Share Postat Septembrie 30, 2015 (editat) Nici asa nu e rau, nu-s km in plus sa ii simti. Editat Septembrie 30, 2015 de MihneaRatte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 eu am un cruiser...pe autostrada merg la 120/h, in rest cum se poate,asa ca,probabil,v-as incurca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 Am gasit drumul de 1000 de km in cap: Bucuresti -> Brasov -> Sibiu -> TA cu intrare prin Calnic/Sasciori (drum de vis), Intoarcere de la intrarea in Novaci (ultima curba, ca nu merita mai departe decat pentru cine nu are rezervorul suficient de mare) -> Cartisoara -> TF -> Bucuresti. Singurul dezavantaj ramane ca se merge pe autostrada, dar macar este o singura data. La cum arata acum TA, chiar merita de 2x la o iesire... Eu l-am facut de la 8 dimineata la 10 seara si nu am mers ca disperatul, cu oprire la Timisul de Sus pentru micul dejun si un castron de mancare pe TA la stana, dar vinerea. Cred ca in weekend inca e nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Septembrie 30, 2015 Autor Share Postat Septembrie 30, 2015 eu am un cruiser...pe autostrada merg la 120/h, in rest cum se poate,asa ca,probabil,v-as incurca... pe mine personal nu ma deranjeaza 120 pe autostrada, iar daca ne plictisim exista oricand asteptatul la finele ei » Post actualizat in 30 Sep 2015 10:28 Am gasit drumul de 1000 de km in cap: Bucuresti -> Brasov -> Sibiu -> TA cu intrare prin Calnic/Sasciori (drum de vis), Intoarcere de la intrarea in Novaci (ultima curba, ca nu merita mai departe decat pentru cine nu are rezervorul suficient de mare) -> Cartisoara -> TF -> Bucuresti. Singurul dezavantaj ramane ca se merge pe autostrada, dar macar este o singura data. La cum arata acum TA, chiar merita de 2x la o iesire... Eu l-am facut de la 8 dimineata la 10 seara si nu am mers ca disperatul, cu oprire la Timisul de Sus pentru micul dejun si un castron de mancare pe TA la stana, dar vinerea. Cred ca in weekend inca e nasol. cam misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Septembrie 30, 2015 Share Postat Septembrie 30, 2015 M-as baga si eu pe la ce ora ar fi plecarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 8 e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 1, 2015 Admin Share Postat Octombrie 1, 2015 Va prinde sigur noaptea pe drum, asta-i traseu de vara, cand se intuneca la 22.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 8 e ok? Desi urasc sa ma trezesc mai devreme de 9, ar trebui plecat mai din timp, mai ales daca se alege versiunea fara autostrada. Asta daca vrem sa mai facem si o poza ceva pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 Eu sunt fotograf, cu siguranta opresc sa mai trag un cadru Deci ar fi ok ora 8 de intalnire. » Post actualizat in 01 Oct 2015 12:34 Va prinde sigur noaptea pe drum, asta-i traseu de vara, cand se intuneca la 22.. Far led, proiectoare led, noaptea nu exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Eu sunt fotograf, cu siguranta opresc sa mai trag un cadru Deci ar fi ok ora 8 de intalnire. » Post actualizat in 01 Oct 2015 12:34 Far led, proiectoare led, noaptea nu exista cand mergi noaptea pe motor paca esti cu trenul in tunel... nimic FUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 Corect, nimic interesant. M-a amuzat comparatia cu tunelu', care-i perfect adevarata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Octombrie 1, 2015 Autor Share Postat Octombrie 1, 2015 cand mergi noaptea pe motor paca esti cu trenul in tunel... nimic FUN Ai dreptate batrane, eu doar glumeam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 1, 2015 Admin Share Postat Octombrie 1, 2015 Mama, da voi aveti curaj sa mergeti pe frigul asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Octombrie 2, 2015 Autor Share Postat Octombrie 2, 2015 Va fi atat de soare incat cele 13 grade din varf nici nu se vor simti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Va fi atat de soare incat cele 13 grade din varf nici nu se vor simti Mai cald decat in unele zile de vara. Sa aveti drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate