ianachim Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 daca NU ploua plecare sambata dim la 6.00 550 km bucuresti keramoti deci de pranz mancam pe insula.... retur a doua zi cu plecare pe la pranz de pe insula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 M... maybe? Aveam planuri de mers in Grecia fix weekendul ala dar cei cu care mergeam nu mai merg. Nu stiu, sa se apropie weekendul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2015 Autor Share Postat Octombrie 5, 2015 fiecare face ce vrea.....pe insula eu merga ca s drumurile goale si am pe unde sa ma dau la cate curbe sunt in jurul insulei desi sezonul s a dus ...sigur gasim un calamar, miel, caracatita......la gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Hai ca-i pun lu' Foxu o vorba buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Daca nu apar probleme de serviciu pina atunci am venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Un maybe 75% si de la mine. In acest moment apa are 22-23 de grade pe insula, deci mi-ar placea sa mai fac o balaceala anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2015 Autor Share Postat Octombrie 5, 2015 ca si buget aprox..... 1500 km rotunjit cu 6% consum si cu un 1.3-1.5 euro pe litru sa zicem 120 euro gaz 100 euro masa pe 2 zile 20 euro feribot 25-50 euro cazare toate sunt puse in plus clar dar undeva la 250 euro tot dai insa cine vrea sa doarma pe plaja sa manace doar un giros si o bere si vine cu motocicleta economica poate sa consume si 100 de euro dupa buget coane fanica.... dupa buget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Hai ca-i pun lu' Foxu o vorba buna nu e cazul vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Bine ma, ca va duceti fix cind nu pot eu. Sa-mi aduceti o scoica Drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Program ferry : http://www.go-thassos.gr/thassos-ferries/pdfs/12-18_October_2015.pdf Pret : 3 EUR / persoana plus 5 EUR / motor (4 daca e sub 250). 16 in total dus-intors sau 21 cu pasager[a]. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Intrucat anul acesta nu am vazut marea (doar Marea Baltica unde desi era lume in apa, nu prea era de baie dupa standarele RO ) ma gandeam sa fug de vineri dimineata ca sa am o zi intreaga fara griji pe plaja. Mai poate cineva sa vina de vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 4 daca e sub 250 aoleo, pai ar trebui sa spui ca nu ai ce sa cauti cu motor de 250 in tura asta, nu in echipa asta. cu motocicleta de 250 ajunge in thassos in 15 ore ianachim a facut deja un tur de insula, dupa ce a si mancat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 5, 2015 Autor Share Postat Octombrie 5, 2015 acum fara gluma .... fara labareala" pe drum ca nu am stare sa pierd timpul aiurea prin bulgaria prefer sa zac pe un sezlong cu un frape si o planta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailboat Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 As fi dispus sa merg, dar nu in Thassos, pentru ca pur si simplu nu imi place. In schimb, am descoperit in urma cu doua saptamini un loc superb, respectiv Porto Lagos. Egee cu parfum de Delta Dunarii. Un satuc de pescari cu plaja, mincare si bautura excelente. E pe continent, pe malul marii, intre Xanthi si Komotini. La dus, s-ar putea merge prin Zlatograd/Thermes, iar la intors pe la Makaza sau invers. Curbe sunt cit cuprinde. Deci daca vrea careva Porto Lagos, ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 acum fara gluma .... fara labareala" pe drum ca nu am stare sa pierd timpul aiurea prin bulgaria prefer sa zac pe un sezlong cu un frape si o planta ataaat. vezi ca m a lasat maseaua insa tot mai am nevoie de un mic tratament. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 O sa fiu "in zona" in weekend-ul cu pricina. Kavala-Salonic. Lasati un PM cu nr de telefon si ne vedem la un ouzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Se pare ca vremea o sa fie frumoasa. Am atasat ce zice accuwheater pe tot traseul in weekend. Eu planuiesc sa plec de vineri dupa amiaza (in jur de 16:00) cu pasagera, ne oprim la Veliko si plecam de acolo dis de dimineata, targetul fiind ferry de 12:00. Are cineva optiuni de cazare, ar fi mai ok sa stam toti intr-un loc, chiar daca ne despartim ziua care pe unde, stam frumos seara la o bere (sau mai multe). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 12, 2015 Autor Share Postat Octombrie 12, 2015 m as caza in zona POTOS insa nu am o varianta clara in minte sau la hotel golden sans in chris amudia plec sambata dimineata din bucuresti ca vineri abia la 18 ies de la job si e intuneric deci nu se se merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Potos e o varianta, mai ales ca am vazut la Alexandra Spa camera dubla cu piscina interioara Poate fac astia o oferta si coboara pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2015 Autor Share Postat Octombrie 13, 2015 Potos e o varianta, mai ales ca am vazut la Alexandra Spa camera dubla cu piscina interioara Poate fac astia o oferta si coboara pretul pe booking este 670 ron camera cu piscina interioara .... daca esti in luna de miere merita!!! daca esti motociclist cu banii astia iesi la toata tura de 2 zile .... gaz masa si cazare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Acum vreo 4 ani am stat la SISSY"S STUDIOS & VILLAS THASSOS ISLAND GREECE, prin iunie si am platit 60E/noapte pt un studio cu un pat dublu si 2 simple. E dragut ca au curte mare, nu e aglomerat si sunt chiar pe malul marii (nu prea are importanta la tura asta). Nu stiu insa daca mai e deschis in perioada asta, insa recomand locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2015 Autor Share Postat Octombrie 13, 2015 program fery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 Intamplare saptamana trecuta, dupa ce a fost inceput topicul... Opresc seara la supermarket sa iau ceva pt mic-dejun si in timp ce blochez ghidonul, se apropie de mine un domn. Zambeste cand vede stickerele de pe motocicleta si imi zice: "De ce nu mergeti in tura cu Ianachim? Pleaca in Thassos saptamana viitoare". La naiba Ianachime, ti-ai trimis spionii peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 (editat) O fi fost Viorel )) Editat Octombrie 13, 2015 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2015 Autor Share Postat Octombrie 13, 2015 (editat) O fi fost Viorel ))VIOREL AKA ROBERT...... ???? nu mai e plecat in BELGIA sa ia niste cultura si disciplina EUROPEANA???? northern_freyja 18 minutes ago Intamplare saptamana trecuta, dupa ce a fost inceput topicul... Opresc seara la supermarket sa iau ceva pt mic-dejun si in timp ce blochez ghidonul, se apropie de mine un domn. Zambeste cand vede stickerele de pe motocicleta si imi zice: "De ce nu mergeti in tura cu Ianachim? Pleaca in Thassos saptamana viitoare". La naiba Ianachime, ti-ai trimis spionii peste tot "UN DOMN" eu nu am cunostinte DOMNI..... daca era cu ochi albastri .... inseamna ca iar i a trimis BASE pe ASTIA la lucru sa stranga ARMATA..... si ma cheama la munca !!!! Editat Octombrie 13, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate